Pronostic Petrolul- Pandurii (06.04.2015)

524

Logo_Liga1BBLuni la ora 20:30 se va desfasura ultima partida din runda 24 a ligii 1, Petrolul – Pandurii (look tv, Digisport)

Ambele echipe au nevoie de cele trei puncte,Petrolul se afla pe locul  3, iar o victorie in meciul cu Pandurii le vor consolida pozitia in clasament.

Pandurii ocupa pozitia 12 in liga 1, acestia au nevoie de cat mai multe puncte acumulate , pentru a nu intra in grupul celor 6 echipe ce vor retrograda in aceest an.

Cu siguranta meciul va fi unul foarte disputat, cele doua echipe nu trec printr-o forma foarte buna, iar nevoie de puncte este una foarte mare. Daca luam in calcul ultimele 5 meciuri disputate de ambele echipe in campionat si cupa, acestea au obtinut cate 2 victorii, cate un rezultate de egalitate, 2 infrangeri.

Petrolul vine dupa o semifinala de cupa,pierduta in fata celor de la FCSB Steaua, unde acestia au dezamagit in meciul de pe arena nationala, FCSB Steaua – Petrolul 3-1

Cu siguranta ploiestenii au prima sansa la victorie , avand in vedere ca joaca in fata propiilor suporteri, insa problemele financiare si forma slaba a ploiestenilor ne face sa fim mai rezervati.

Am ales aceasta partida pentru meciul zilei la pariuri, iar pontul oferit in aceata disputa este

Petrolul Ploiesti -nici un pariu pe egal cota 1.66 oferita de Sportingbet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here