Pronostic Rapid Bucuresti – Astra Giurgiu (24.08.2014)

361

Liga 1Pronostic Rapid Bucuresti – Astra Giurgiu – In aceasta seara de la ora 19:00 stadionul Valentin Stanescu va gazdui disputa dintre Rapid Bucuresti si Astra Giurgiu. Giulestenii au primit dreptul sa joace acest meci in fata fanilor dupa ce in mod stupid aveau terenul suspendat. Totusi tribuna a doua nu va fi populata din motive de securitate.

Rapid a inceput neasteptat de bine acest sezon, asta in conditiile in care lotul nu prea s-a pregatit in aceasta vara, jucatori erau destul de putini si in plus Ionel Ganea n-are foarte multe zile pe banca tehnica. A reusit sa obtina cinci puncte dupa ce a pierdut in prima etapa duelul cu Steaua. Giulestenii au in prezent cinci puncte cu care se afla pe locul 11. Pot urca in jumatatea superioara a clasamentului daca nu vor pierde astazi si FC Botosani cu U Cluj vor remiza ceva mai devreme. In ultima runda elevii lui Ganea au rezistat eroic pe terenul Petrolului, obtinand un punct nesperat.

Astra Giurgiu merge in Giulesti dupa meciul fantastic facut pe Stade Gerland. Joi in Europa League Astra a aratat ca o echipa mare, revenind de la 0:1 si castigand cu 2:1 disputa cu Lyon. Nu numai ca a castigat pe terenul ”leilor”, dar elevii lui Isaila au avut chiar posibilitatea de a se impune si mai clar. In Liga 1 Astra are trei victorii dupa patru runde, pierzand surprinzator in precedenta deplasare, la Botosani. In etapa trecuta a trecut acasa la limita de o alta nou-promovata, CSMS Iasi. Astra poate urca chiar si in fruntea clasamentului la capatul acestei etape, dar pentru asta trebuie sa castige acest joc la minim trei goluri diferenta si intr-un alt joc al rundei Petrolul sa nu castige.

Rapid Bucuresti – Astra Giurgiu echipe probabile
Rapid Bucuresit: Bornescu, Savin, Mera, Tanc, Stoica, Dica, Negru, Coman, Cojocnean, Pancu, Ciolacu
Astra Giurgiu: Lung, Junior Maranhao, Ben Youssef, Gaman, Pliatsikas, Cristescu, Cristescu, Yahaya, Seto, William, Bukari

Ganea a creat la Rapid o echipa unita, care prefera sa lase constructia pe seama adversarei. La fel a procedat la Ploiesti si foarte probabil la fel va proceda si cu Astra. La Ploiesti le-a iesit destul de bine planul, Bornescu fiind rar pus in pericol mare. Acum vor intalni o echipa cu multe rezerve si chiar daca vor pierde nu credem ca giulestenii o vor face la o diferenta mai mare de un gol.

Pronostic Rapid Bucuresti – Astra Giurgiu:  Rapid Bucuresti +1.0 (cota 1 daca Rapid pierde la un gol diferenta) @ 1.625

Pronostic suplimentar Rapid Bucuresti – Astra Giurgiu: Sub 2.5 goluri @  1.70

Rapid Bucuresti – Astra Giurgiu cote pariuri la Bet365:  5.25 3.60 1.66

Pariati aici pe meciul Rapid Bucuresti – Astra Giurgiu. Aveti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here