Pronostic Rapid – Concordia Chiajna (20.04.2015)

333

Rapid si Concordia se intalnesc luni seara in etapa a 27-a din Liga 1 incepand cu ora 20:30, intr-un duel dintre doua echipe aflate la retrogradare si cele mai multe pronosticuri vor fi cu putine goluri.

Rapid inca mai spera sa se salveze aflandu-se pe locul 16 cu 22 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut o singura victorie cu 2-0 pe teren propriu impotriva lui Otelul Galati.Etapa trecuta au evoluat in deplasare pe National Arena unde au pierdut cu 0-2 in fata celor de la Dinamo.

Concordia inca se mentine deasupra zonei de retrogradare pe locul al 11-lea cu 30 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut 7 puncte.In ultima deplasare au pierdut cu 0-3 pe terenul lui Botosani iar etapa trecuta s-au impus pe teren propriu cu 2-1 impotriva celor de la CSMS Iasi.

In tur cele doua echipe au terminat la egalitate cu scorul alb 0-0 iar in ultimele cinci intalniri am avut parte doar de o victorie a Chiajnei pe teren propriu cu 1-0.Este interesant ca in cele 5 meciuri am avut parte de putine goluri unde s-au inscris in medie 1 gol pe meci si pentru luni seara, aleg pronosticul sub 2.5 goluri.

Pronostic: Rapid – Concordia Chiajna @ Sub 2.5 goluri > 1.533 la Sportingbet

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here