Pronostic Rijeka – Dinamo Zagreb (22.04.2015)

310

pronosticuri fotbalMiercuri seara incepand cu ora 19:30 avem parte de un meci care se anunta foarte interesant, meci care face parte din semifinalele Cupei Croatiei, disputat intre cele mai bune echipe din campionatul croatiei la ora actuala, Rijeka si Dinamo Zagreb.

In campionat Dinamo Zagreb ocupa prima pozitie in clasament cu 71 de puncte, este inca neinvinsa avand 21 de victorii si 8 egaluri, in timp ce Rijeka ocupa locul 2 cu 59 de puncte. Cele doua echipe sunt clar peste celelalte echipe din campionat, ocupanta locului 3, Lokomotiva Zagreb, fiind la 17 puncte de Rijeka si la 29 de puncte de Dinamo Zagreb, care se indreapta spre un nou titlu de campioana. Cele doua echipe au cele mai bune atacuri din liga, Dinamo Zagreb 66 de goluri marcate si Rijeka 60 de goluri marcate in 29 de etape, asa ca ne asteapta un meci cu multe goluri.

Cele doua echipe s-au intalnit de 9 ori in ultimul an, victoriile fiind impartite astfel : 4 victorii Dinamo Zagreb, 3 victorii Rijeka si 2 egaluri. Din ultimele 9 meciuri, in numai putin de 7 au fost peste 2.5 goluri si sunt sigur ca media de goluri se va mentine si in partida de miercuri.

Probleme de lot nu sunt inainte de acest meci la niciuna din echipe, astfel ca golgheterii Duje Cop (12 goluri), Angelo Henriquez (12 goluri) ambii de la Dinamo Zagreb si Andrej Kramaric (21 de goluri) de la Rijeka vor fii pe teren.

Consider acest meci ca fiind pontul zilei si cu siguranta il voi juca pe biletul zilei de miercuri.

 

Pronostic : Rijeka – Dinamo Zagreb @ Peste 2.5 goluri cota 1.90 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here