Pronostic Rijeka – RNK Split (29.04.2015)

220

pronosticuri fotbalMiercuri de la ora 19:00 se joaca partida dintre Rijeka si RNK Split, partida ce conteaza pentru etapa cu numarul 31 din prima liga de fotbal din Croatia.

Rijeka ocupa locul 2 in campionat cu 62 de puncte, si-a asigurat aceasta pozitie datorita diferentei de 20 de puncte ce o despare de locul 3 cu 6 etape inainte de final iar pe locul 1 se afla Dinamo Zagreb care are 12 puncte avans, astfel ca  e putin probabil ca Dinamo Zagreb sa mai piarda titlul in acest sezon. RNK Split ocupa locul 5 cu 37 de puncte si are ca obiectiv locul 3 ocupat de Lokomotiva Zagreb, sunt doar 5 puncte de recuperat in cele 6 etape ramase. RNK Split este echipa cu cele mai multe egaluri din liga, ea a adunat numai putin de 13 egaluri in 30 de etape.

Rijeka are o serie de 5 meciuri fara infrangere impotriva celor de la RNK Split, ultima infrangere fiind in noiembrie 2013 0-1 pe terenul celor de la RNK, de atunci Rijeka a reusit 2 victorii si 3 egaluri impotriva lor, daca in primul meci din tur Rijeka a batut cu 3-0 la Split, in urmatoarele 2 meciuri scorul a fost acelasi, 1-1, ultima confruntare fiind in februarie.

Probleme de lot nu sunt la niciuna din echipe astfel ca pe teren ii vom vedea si pe golgheterii celor doua formatii, Andrej Kramaric (Rijeka) cu 21 de goluri marcate si Sokol Cikalleshi (RNK) cu 10 goluri marcate.

Predictia mea pentru acest meci este ca Rijeka va castiga datorita diferentei de valoare dintre cele doua echipe, acest meci il consider a fii pontul zilei de miercuri.

 

Pronostic Rijeka – RNK Split :

Castiga Rijeka  cota 1.57 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here