Pronostic Roda – Jong FC Twente (24.04.2015)

190

Roda primeste vizita celor de la Jong FC Twente vineri seara de la ora 21:00 in etapa a 36-a din a doua liga a Olandei.Aceasta partida poate fi inclusa in biletul zilei de vineri deoarece sunt sanse mari sa avem parte de minim 3 goluri unde Sportingbet ne ofera o cota buna.

Roda se lupta sa termine pe un loc de play-off iar in acest moment se afla pe locul 3 cu 65 de puncte.In ultimele cinci etape au obtinut 10 puncte si au suferit o singura infrangere cu 0-6 pe terenul lui Sparta Rotterdam. Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Jong PSV unde au terminat la egalitate 1-1.

Jong FC Twente se afla la jumatatea clasamentului pe locul al 12-lea cu 43 de puncte iar in ultimele cinci etape au suferit tot o singura infrangere pe teren propriu cu 0-1 in fata lui Emmen.Etapa trecuta au primit vizita celor de la Jong Ajax unde au reusit sa se impuna cu 1-0.

Tinand cont ca ambele echipe traverseaza o perioada buna si chiar daca Roda are nevoie mai mare de puncte, cred ca Jong FC Twente va inscrie si merg pe pronosticul ca se vor marca cel putin 3 goluri.

Pronostic Roda – Jong FC Twente

@ Peste 2.5 goluri >cota 1.40 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here