Pronostic Sahtior Donetsk – Dinamo Kiev (26.04.2015)

297

Duminica de la ora 19:30 avem parte de derby-ul Ucrainiei dintre Sahtior Donetsk si Dinamo Kiev care se intalnesc in etapa cu numarul 21.Gazdele sunt obligate sa obtina cele 3 puncte pentru a mai spera la titlul aflandu-se la 5 puncte de Dinamo, iar unul dintre pronosticuri ar fi ca vor marca ambele echipe.

Sahtior a reusit sa stranga 47 puncte in 20 de etape aflandu-se pe locul 2 iar in ultimele cinci etape au reusit sa se impuna de 4 ori si au terminat la egalitate 2-2 pe terenul lui Metalist Kharkiv.Etapa trecuta au evoluat pe terenul celor de la Zorya unde s-au impus fara probleme cu 4-1.

Dinamo se afla pe primul loc cu 52 puncte iar in ultimele cinci etape s-au impus tot de 4 ori si au terminat la egalitate 2-2 cu Zorya.Etapa trecuta au castigat cu 3-1 pe terenul lui Volyn Lutsk si vin dupa un meci pierdut in returul sferturilor Europa League cu 0-2 pe terenul celor de la Fiorentina.

Cei de la Dinamo s-au impus in tur cu 1-0 iar in ultimele cinci intalniri Sahtior conduce cu 3-2 la victorii.Cred ca cei de la Sahtior vor fi mai montati sa obtina cele 3 puncte dar sunt sanse mari sa primeasca gol, si merg pe pronosticul ca vor marca ambele echipe.

Pronostic: Sahtior Donetsk – Dinamo Kiev

@ Inscriu ambele echipe > 1.615 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here