Pronostic Sarpsborg 08 – Valerenga (10.04.2015)

323

Vineri are loc primul meci din etapa cu numarul 2 din Norvegia,  Tippeligaen dintre Sarpsborg 08 si Valerenga incepand cu ora 20:00.Cele doua echipe au terminat sezonul trecut in prima jumatate a clasamentului la o distanta de 2 puncte, cu Valerenga pe locul 6 iar adversarii lor pe locul al 8-lea.

Gazdele se afla pe locul al 5-lea cu 3 puncte dupa prima etapa reusind sa se impuna cu 1-0 pe terenul celor de la Tromso.

De cealalta parte Valerenga se afla pe locul 2 cu 3 puncte datorita unui golveraj mai bun dupa victoria obtinuta pe teren propriu impotriva celor de la Stromsgodset cu 3-1.

Sezonul trecut cei de la Sarpsborg 08 au iesit neinvinsi dupa ce s-au impus pe teren propriu cu 3-0 iar in retur au terminat la egalitate 2-2.Cele doua echipe ne-au oferit multe goluri in ultimele cinci intalniri unde s-au inscris in medie 4.6 goluri pe meci.

Daca ne uitam la ultimele cinci meciuri directe de pe terenul lui Sarpsborg 08 o sa observam ca Valerenga a inscris minim cate 2 goluri in afara de un singur meci.Tinand cont de aceste lucruri cred ca unul dintre cele mai bune pronosticuri la aceasta partida este ca se vor marca peste 2.5 goluri.

Pronostic: Sarpsborg 08 – Valerenga @ Peste 2.5 goluri > 1.75 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here