Pronostic Schaffhausen – Winterthur (20.04.2015)

237

Schaffhausen si Winterthur isi dau intalnire luni seara de la ora 20:45 in etapa cu numarul 28 din a doua liga a Elvetiei.Daca ne luam dupa rezultatele ultimelor intalniri, acest meci s-ar incadra la biletu zilei de luni unde sunt sanse mari sa marcheaza ambele echipe.

Gazdele se afla pe locul al 6-lea dupa 27 de etape cu 33 puncte iar in ultimele cinci etape s-au impus de 3 ori si au suferit 2 infrangeri.Pe teren propriu au avut evolutie slaba unde s-au impus doar de 2 ori iar ultima victorie a avut loc cu 3-1 impotriva lui Chiasso.Schaffhausen vine dupa un meci bun jucat in deplasare pe terenul lui Le Mont si pe care l-au castigat cu 3-0.

Oaspetii stau mai bine in clasament pe locul al 4-lea cu 39 puncte dar au avut o evolutie mai slaba in ultimele etape. In ultima deplasare au pierdut cu 0-3 pe terenul lui Lugano iar etapa trecuta au terminat la egalitate 0-0 pe teren propriu cu Chiasso.

Cei de la Winterthur conduc cu 3-1 la victorii dupa ultimele cinci intalniri iar ultimul meci a fost castigat de Winterthur cu 2-1 pe teren propriu.Daca ne uitam la acele intalniri o sa observam ca am avut mereu parte de goluri cu o medie de 3.4 goluri pe meci.Cred ca vom avea parte si acum de un meci frumos cu goluri unde cel mai probabil vor inscrie ambele echipe.

Pronostic: Schaffhausen – Winterthur @ Inscriu ambele echipe > 1.55 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here