Pronostic Schalke – Freiburg 11.04.2015

351

ponturi bundesligaAstazi de la ora 16:30 Schalke va intalni pe teren propriu pe Freiburg, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 28 a campionatului german de fotbal. Chiar daca se afla la o distanta destul de mare de Leverkusen, Schalke inca mai spera ca poate sa prinda un loc de liga campionilor. In acest moment Schalke ocupa locul 5 cu 40 de puncte si au un golaveraj de 37-31, in timp ce oaspetii ocupa locul 14 cu 28 de puncte si au un golaveraj de 27-36. Statistica ultimelor 5 partide directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor care au reusit sa castige 3 partide iar 2 au fost castigate de oaspeti. Aceasta partida poate oferi pontul zilei chiar daca gazdele au probleme de lot.

Pronosticul meu pentru aceasta partida este victorie Schalke unde Sportingbet imi ofera o cota de 1.65, una destul de buna mai ales ca oaspetii au probleme pe faza de aparare. Mizez pe acest pronostic deoarece gazdele au reusit sa castige 8 partide din cele 14 disputate in deplasare in acest sezon in timp ce oaspetii au pierdut nu mai putin de 7 partide din cele 13 disputate in deplasare. Aceasta partida poate ocupa cu usurinta un loc pe biletul zilei de maine. In mod normal gazdele nu ar trebui sa piarda in aceasta dupa-amiaza.

Pronostic: Schalke – Freiburg @ 1 – 1.65 la Sportingbet


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe oricare rezultat final (1x2) la meciul Chelsea - Barcelona la cota 10. Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe victorie Bayern Munchen cu Besiktas la cota 15. Deschide cont aici >>
  3. Pariaza 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor de marti si primesti bonus 50 RON pentru a paria pe meciurile de miercuri. Insccrie-te la promotie AICI >>
  4. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  5. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

Incredere: 8/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here