Pronostic St. Gallen – Young Boys (11.04.2015)

253

Etapa a 27-a din prima liga a Elvetiei ne aduce o partida interesanta ce are loc sambata pe AFG Arena dintre St. Gallen si Young Boys incepand cu ora 21:00.Acest meci poate fi ales pentru pronosticuri fotbal de sambata deoarece sunt sanse mari sa avem parte de goluri tinand cont de ultimele intalniri.

Gazdele se lupta pentru un loc de Europa League reusind sa stranga 35 puncte dupa 26 de etape si se afla pe locul 5.In ultimele cinci meciuri de pe teren propriu au obtinut 6 puncte si au pierdut o singura data cu 1-4 in fata lui Zurich.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul lui Thun unde au pierdut cu 1-4 si vin dupa o alta infrangere suferita in cupa aplicata de catre Basel cu 1-3.

Oaspetii inca mai au sanse la titlu aflandu-se pe locul al 2-lea la 7 puncte de primul loc ocupat de Basel.Sunt neinvinsi in ultimele 13 etape unde s-au impus de 10 ori si 4 dintre ele au avut loc in deplasare.Etapa trecuta au evoluat in deplasare pe terenul celor de la Vaduz si au castigat cu 1-0.

Ultimele cinci intalniri dintre cele doua echipe ne-au oferit mereu multe goluri unde s-au inscris in medie 3 goluri pe meci, si tinand cont ca St. Gallen inscrie mai mereu pe teren propriu merg pe pronosticul ca vor marca ambele echipe.

Pronostic: St. Gallen – Young Boys @ Inscriu ambele echipe > 1.615 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here