Pronostic Teplice – Plzen (20.04.2015)

319

pronosticuri fotbalLuni cu incepere de la ora 19:00 avem partida dintre Teplice si Plzen, partida ce face parte din etapa cu numarul 24 din prima liga ceha.

Viktoria Plzen este lider in campionat cu 59 de puncte si se indreapta spre un nou titlu de campioana asta datorita celor 7 victorii consecutive din returul campionatului, in timp ce Teplice ocupa locul 6 cu 32 de puncte si are ca obiectiv locul 4 care califica in tururile preliminare ale Ligii Europei, loc ocupat momentan de Mlada Boleslav.

In meciul tur Plzen a castigat cu 1-0, iar recent cele doua echipe s-au intalnit si in cupa cehiei unde Teplice a castigat 2-1 meciul tur, in retur Plzen a castigat si ea cu 2-1 ducand meciul in prelungiri, acolo unde Teplice s-a calificat dupa executarea loviturilor de departajare scor 4-3. Asadar se anunta a fii un meci foarte echilibrat in ciuda faptului ca Plzen pleaca favorita.

De la Viktoria Plzen va lipsi Marian Cisovski, fostul jucator de la Poli Timisoara, restul lotului fiind apt pentru meci, in timp ce la Teplice va avea tot lotup apt pentru meci. Asadar golgheterii ambelor echipe, Mahmutovic de la Plzen cu 9 goluri si Hora de la Teplice cu 6 goluri vor fii luni pe teren, ceea ce inseamna ca ne asteapta o partida interesanta, cu cel putin 3 goluri, acesta fiind si pontul zilei.

 

Pronostic Teplice – Plzen @ Peste 2.5 goluri cota 1.87 la Sportingbet

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here