Pronostic Tottenham – Manchester City (03.05.2015)

407

Meciul zilei de duminica este din Premier League unde Tottenham primeste vizita celor de la Manchester City in etapa a 35-a.

Tottenham se afla in lupta pentru un loc de Europa League reusind sa stranga 58 puncte dupa 34 de etape si ocupa locul al 6-lea.In ultimele cinci etape au reusit sa obtina 8 puncte si au suferit o infrangere pe teren propriu cu 0-1 in fata lui Aston Villa.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Southampton unde am avut parte de un meci frumos cu goluri terminat la egalitate 2-2.

Aceasta partida are miza si pentru Manchester City care se afla pe locul 2 cu 67 puncte la egalitate cu Arsenal si la doar 2 puncte de locul 4.In ultima deplasare au pierdut cu 2-4 pe terenul lui Manchester Utd si vin dupa un meci castigat pe teren propriu cu 3-2 impotriva celor de la Aston Villa.

Manchester City s-a impus cu 4-1 in tur iar in ultimele cinci dueluri au castigat de 4 ori si au pierdut o singura data. Aceste partide ne-au oferit foarte multe goluri unde doar o singura data nu au inscris ambele echipe si s-au marcat in medie 4.8 goluri pe meci.Tinand cont de acest lucru si ca ambele echipe isi doresc foarte mult cele 3 puncte, merg pe pronosticul ca vor marca amandoua.

Pronostic Tottenham – Manchester City

@ Inscriu ambele echipe > cota 1.50 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here