Pronostic Tranmere – Bury (02.05.2015)

246

Unul dintre ponturile zilei din ultima etapa din League Two, Anglia are loc pe terenul lui Tranmere care primeste vizita celor de la Bury.Acest meci mai are miza doar pentru oaspeti care inca mai spera la locul 3 ce duce direct in League One iar unul dintre pronosticuri pare sa fie 2 solist.

Cei de la Tranmere sunt deja retrogradati aflandu-se pe ultimul loc dupa 45 de etape cu 39 puncte, iar in ultimele cinci etape au pierdut de fiecare data.Ultimul meci de pe teren propriu l-au pierdut cu 0-3 in fata lui Oxford si vin dupa o alta infrangere suferita pe terenul celor de la Plymouth cu 2-3.

Bury se afla pe locul 4 dupa 45 de etape cu 82 puncte iar in ultimele cinci etape au suferit o singura infrangere cu 0-1 in fata lui Southend.Ultimul meci din deplasare l-au castigat cu 1-0 pe terenul lui Portsmouth si vin dupa un meci jucat pe teren propriu impotriva celor de la Wimbledon, meci pe care l-au castigat cu 2-0.

Tinand cont ca aceasta partida este fara miza pentru gazde care au retrogradat deja si se afla intr-o forma slaba iar oaspetii inca mai spera la locul 3, o sa merg pe pronosticul 2 solist.

Pronostic Tranmere – Bury

@ 2 solist > cota 1.50 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here