Pronostic Trencin – Senica (01.05.2015)

307

pronosticuri fotbalVineri avem parte de un meci care se anunta foarte interesant, intre Trencin echipa momentului si liderul la zi din campionatul slovaciei si Senica o echipa modesta dar cu pretentii in acest sezon, meciul este Finala Cupei Slovaciei si va incepe la ora 19:15. Desi Trencin pleaca favorita sunt sigur ca cei de la Senica vor incerca sa faca o figura frumoasa, mai ales ca meciul se disputa pe teren neutru.

Dupa cum spuneam Trencin este echipa momentului in Slovacia si lider in campionat cu 59 de puncte dupa 27 de etape, ei au o serie de 11 meciuri oficiale consecutive fara infrangere, ultima infrangere fiind un 1-2 contra celor de la Myjava in ultimul meci al turului de campionat, pe 29 noiembrie 2014.

Senica  ocupa locul 4 in campionat cu 40 de puncte si sunt intr-o revenire de forma dupa ce au inregistrat 3 infrangeri consecutive au batut pe Streda 1-0 in cupa si 4-0 in campionat.

In ultimele 5 meciuri dintre Trencin si Senica vedem un echilibru, astfel ca Trencin a castigat 2 din aceste meciuri, ambele acasa scoruri 2-0 si 3-1, Senica a castigat si ea 2 meciuri, ambele acasa scoruri 3-1 si 2-1, ele au remizat pe terenul celor de la Senica in luna august scor 1-1.

Pronosticul meu pentru aceasta partida este ca Trencin isi va arata valoarea si vor invinge pe cei de la Senica, castigand astfel Cupa Slovaciei,  acest meci il consider ca fiind pontul zilei de vineri si cred ca il putem juca pe orice bilet de pariuri.

 

Pronostic Trencin – Senica

1 cota 1.70 la Sportingbet–> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here