Pronostic Twente – PSV (04.04.2015)

408

Cel mai interesant meci din etapa cu numarul 29 din Eredivisie are loc pe De Grolsch Veste unde Twente primeste vizita celor de la PSV sambata seara de la ora 21:45.Cred ca vom avea parte de un duel strans si este greu de ales pronosticuri la prima vedere.

Twente inca mai spera la un loc de cupa europeana dupa penalizarea de 3 puncte aflandu-se pe locul al 9-lea cu 37 puncte.In ultimele cinci etape au suferit o singura infrangere cu 1-2 in fata lui Vitesse iar etapa trecuta au terminat la egalitate 2-2, pe terenul lui Groningen.

Adversarii lor de sambata se afla pe primul loc dupa 28 de etape cu 70 puncte iar in ultimele cinci etape au suferit 2 infrangeri din totalul de 4.Ajax a profitat de cele 2 infrangeri reusind sa se apropie la 8 puncte dupa etapa trecuta cand PSV a pierdut 1-2 pe terenul lui Feyenoord.

In ultimele cinci meciuri directe cei de la PSV conduc cu 3-1 la victorii iar in tur s-au impus cu 2-0.Echipa oaspete pare sa fie mai in forma dar tinand cont ca Twente a aratat un joc ok pe teren propriu unde doar o singura data nu au inscris in ultimele 15 partide, aleg pronosticul ca vor marca ambele echipe.

Pronostic: Twente – PSV @ Inscriu ambele echipe >1.55 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here