Pronostic U Cluj- Rapid (04.04.2015)

396

Logo_Liga1BBContinuam predictiile din fotbal cu meciul din liga 1, U Cluj- Rapid Bucuresti, sambata ora 20:30 Look tv, Digi Sport.

Un meci foarte intresant,atat pentru popularitatea celor doua echipe cu vechime in fotbalul romanesc ,cat si pentru situatia din clasament al celor doua echipe,care se zbat sa evite retrogradarea.

In cursul acestei saptamani, U Cluj a reusit sa invinga rivalii de la CFR Cluj, in semifinalele cupei Romaniei, meci castigat la loviturile de la 11 m, performanta ce i-au adus in finala cupei.

Situatia ambelor echipe in liga 1 este una foarte ingrijoratoare, Rapid locul 14  cu  22 puncte, U Cluj locul 15 avand 20 puncte. Ambele echipe au nevoie disperata de puncte pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Clujenii se confrunta cu o situatie extrem de dificila in ceea ce priveste golurile marcate, in ultimele 9 meciuri jucate de acestia au “reusit” incredibila performanta de a nu inscrie nici  macar un gol in timpul regulamentar.

Rapid sub comanda lui Cristi Pustai, au obtinut rezultate satisfacatoare, iar in defensiva putem spun ca Rapid sta bine, la acest lucru contribuind si portarul rapidului care da siguranta echipei.

In ultimele 6 meciuri disputate de Rapid, acestia au incasat doar 3 goluri, doua in deplasarea de la Giurgiu (Astra-Rapid 2-0) si un gol primit pe Giulesti, meci impotriva Petrolului 1-1.

La prima vedere Rapid pare favorita sa castige acest meci, insa moralul bun al clujenilor dupa accederea in finala cupei Romaniei, faptul ca acestia joaca acasa si probabil vor avea multi suporteri la acest meci ce ii vor incuraja si nu in ultimul rand faptul ca Rapid nu exceleaza in ofensiva, ma face sa fiu precaut si sa aleg alt pronostic.

Analizand contraperformanta clujenilor in ceea ce priveste golurile marcate, pontul zilei pentru acest meci U  Cluj – Rapid Bucuresti

SUB 2.5 goluri  cota 1,48 oferita de Sportingbet.

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Cota 10 pentru victorie Barcelona cu Girona >> https://biletu-zilei.com/cota-10-barcelona-girona
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Pariaza cota 2 direct >> https://biletu-zilei.com/pariaza-cota-2-din-24feb2018
Pariaza pontul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/pariaza-pontul-weekendului-6

Top tipsteri 1-23 februarie 2018:
  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here