Pronostic U. Concepcion – U. Catolica (02.05.2015)

179

pronosticuri fotbalIn etapa cu numarul 17 din Chile avem parte de un meci care se anunta foarte spectaculos, cu goluri multe, intre U. De Concepcion si U. Catolica, doua echipe care joaca doar pe cartea atacului. Meciul va avea loc sambata de la ora 18:30.

U. De Concepcion ocupa locul 7 cu 24 de puncte, au golaveraj 25-26 si au ca obiectiv calificarea in playoff-ul campionatului adica un loc in primele 5, momentan sunt la 2 puncte de aceasta zona, iar tinand cont ca sunt abia la jumatatea sezonului sunt in carti pentru a-si atinge obiectivul.

U. Catolica ocupa locul 2 cu 29 de puncte, au golaveraj 40-29 si au ca obiectiv castigarea titlului in acest sezon, insa lupta la varf este foarte stransa, Cobresal liderul competitiei are 33 de puncte, iar pe locul 3 la egalitate de puncte cu U. catolica se afla Colo Colo, o echipa foarte puternica.

U. De Concepcion este intr-o forma decenta, ei au pierdut la liderul Cobresal 2-1, au batut acasa pe Arica 3-2, au luat bataie la Palestino, au facut 2-2 acasa cu A.Italiano, iar etapa trecuta au batut cu 1-0 la Antofagasta, in timp ce U. Catolica a remizat 1-1 la A. Italiano, au pierdut acasa cu cei de la U. De Chile 2-4, au batut acasa pe U. Calera cu 4-2, au batut in deplasare la Colo Colo cu 3-0, etapa trecuta remizand surprinzator 3-3 cu cei de la Deportes Iquique.

In ultimele 7 meciuri oficiale dintre U. De Concepcion si U. Catolica am vazut goluri in ambele porti, doar 2 din aceste meciuri terminandu-se 1-1, restul fiind peste 2.5 goluri.

Predictia mea este ca la fel se va intampla si sambata si vom vedea cel putin 3 goluri marcate in cele doua porti, acesta fiind pontul zilei de sambata, care poate fii jucat cu toata increderea pe biletul zilei la pariuri.

 

Pronostic U. De Concepcion – U. Catolica

Peste 2.5 goluri cota 1.57 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here