Pronostic Unirea Jucu – Petrolul Ploiesti (24.09.2014)

1209

1Pronostic Unirea Jucu – Petrolul Ploiesti – Unirea Jucu va disputa astazi de la ora 18:30 cel mai important meci din istoria ei, urmand sa infrunte una dintrele echipele care au reprezentat Romania in Europa League, in speta Petrolul Ploiesti. Partida se va disputa pe teren neutru, la Jucu.

Pentru Unirea Jucu calificarea in 16-imile Cupei Romaniei este o premiera. Tot o noutate va fi si disputarea unei partide in nocturna. Initial jocul ar fi trebuit sa se dispute pe arena locala, dar clubul si-a dorit ca disputa sa aiba loc pe Cluj Arena. Antenorul gazdelor, Aplar Meszaros, a declarat ca acest joc este o sansa unica pentru elevii, un joc pe un stadion asa mare si in fata unor adversari de mare valoare. In seria a cincea din Liga 3 Unirea Jucu se afla doar pe locul sapte dupa patru runde. A cedat sambata cu 1:2 pe terenul lui Avantu Reghin. Pentru a ajunge sa joace cu Petrolul echipa din Jucu a fost nevoita sa treaca de cinci tururi. A disputat insa doar patru meciuri, disputa cu Gloria Bistrita fiind castigata la “masa verde” . Cel mai important adversar invins a fost Olimpia Satu Mare, de care a dispus la loviturile de departajare.

Din pacate jucatorii din Jucu nu vor intalni astazi chiar cea mai buna echipa a Petrolului, pentru ca Gigi Multescu a declarat ca va apela astazi la jucatorii care au evoluat mai putin acest sezon. Pe langa doi campioni ai Uruguay-ului – Pastorini si Gallegos, Multescu se pare ca-i va utiliza si Dean Beta, Ioan Filip, Patrick N’Koyi sau Ipsa. Sa mai spunem despre Petrolul ca a fost semi-finalista in editia precedenta a Cupei Romaniei, fiind scoasa din cursa spre finala de catre Astra Giurgiu. Chiar daca putin irelevant sa amintim ca anul trecut in primul tur Petrolul castiga cu 1:0 pe terenul Universitatii Craiova, Mustivar marcand golul calificarii in minutul 18.

Chiar si cu destule rezerve in teren Petrolul ar trebui sa castige la pas acest joc. Este adevarat ca exista o emulatie suplimentara inainte de acest joc la gazde, dar diferenta de valoare dintre cele doua formatii este evidenta si n-o vedem pe Unirea capabila sa reziste nici macar pana la pauza. In plus si prahovenii probabil vor incerca sa marcheze cat mai rapid pentru a-si face mai usor jocul.

Pronostic Unirea Jucu – Petrolul Ploiesti: 2 pauza @ 1.57

Unirea Jucu – Petrolul Ploiesti cote pariuri: 5.50 4.20 1.44

Pariati aici pe meciul Unirea Jucu – Petrolul Ploiesti. Aveti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here