Pronostic Valencia – Eibar (03.05.2015)

310

Estadio de Mestalla gazduieste partida dintre Valencia si Eibar care are loc de la ora 20:00 in etapa cu numarul 35 din Liga BBVA.La prima vedere pare un meci dezechilibrat unde oaspetii trec printr-o perioada foarte slaba si poate fi inclus in biletul zilei pariuri sportive unde Valencia va castiga fara probleme.

Valencia se afla pe locul 4 dupa 34 de etape cu 69 de puncte si au mari emotii sa termine pe acest loc aflandu-se la egalitate de puncte cu Sevilla. In ultimele cinci etape au reusit sa obtina 8 puncte si au suferit o singura infrangere cu 0-2 pe terenul lui Barcelona.

Eibar a reusit sa stranga 31 puncte in 34 de etape aflandu-se pe locul 16 iar in ultimele cinci etape au suferit 4 infrangeri.Ultimul meci din deplasare l-au pierdut cu 0-2 pe terenul lui Almeria si vin dupa o alta infrangere suferita pe teren propriu cu 1-3 in fata celor de la Sevilla.

Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data in tur cand Valencia s-a impus cu 1-0.Tinand cont de forma celor doua echipe unde oaspetii au pierdut de 6 ori in ultimele 7 deplasari, cred ca Valencia isi va impune jocul inca de la inceputul meciului si aleg pronosticul 1 pauza / 1 final.

Pronostic Valencia – Eibar

@ 1 pauza / 1 final > cota 1.666 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here