Pronostic Viitorul – Astra Giurgiu (18.04.2015)

332

Un alt meci interesant din etapa a 27-a de sambata din Liga 1 are loc la Chiajna unde echipa lui Hagi primeste vizita celor de la Astra.Pare sa avem parte de un meci destul de strans daca tinem cont de forma celor 2 echipe si unul dintre pronosticuri ar fi ca se vor marca cel mult doua goluri.

Viitorul a reusit sa stranga 38 puncte dupa 26 de etape aflandu-se pe locul 7 iar in ultimele cinci etape au pierdut o singura data cu 1-4 pe terenul Stelei.Echipa antrenata de Hagi vine dupa o deplasare grea unde au reusit sa castige cu 2-1 pe terenul celor de la Petrolul Ploiesti.

Astra se afla deasupra adversarilor dupa 26 de etape pe locul 5 la o distanta de doar 3 puncte.In ultimele cinci etape au suferit tot o infrangere pe teren propriu cu 0-1 in fata lui CFR Cluj.Etapa trecuta au facut un meci bun pe teren propriu unde au terminat la egalitate 0-0 cu Steaua.

Astra s-a impus cu 3-1 in tur iar in ultimele cinci dueluri au castigat de 4 ori si au pierdut o singura data.Cred ca vom avea parte de un meci strans cu putine goluri unde merg pe pronosticul sub 2.5 goluri.

Pronostic: Viitorul – Astra Giurgiu @ Sub 2.5 goluri > 1.571 la Sportingbet

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here