Pronostic Viitorul Axintele – CFR Cluj (24.09.2014)

20

1Pronostic Viitorul Axintele – CFR Cluj – Astazi cu incepere de la ora 15:00 Viitorul Axintele va juca cel mai important meci al ei din ultimii ani, urmand s-o gazduiasca pe CFR Cluj, echipa care se afla pe locul secund in Liga 1.

Viitorul Axintele evolueaza in Liga 3. Acolo, in Seria 2, spera sa obtina la finalul sezonului promovarea. In prezent, dupa patru jocuri, se afla pe locul secund la o distanta de doua puncte de liderul Juventus Bucuresti. Sambata echipa din Axintele a trecut acasa cu 2:0 de echipa secunda a Otelului. In editia curenta a Cupei Romaniei Viitorul Axintele are deja patru meciuri disputate. De Victoria Tandarei si Balotesti a trecut in timpul regulamentar, in timp ce duelurile cu Dunarea Calarasi si Unirea Slobozia s-au decis dupa loviturile de departajare. Calificarea in 16-imile Cupei Romaniei este astfel o performanta pentru amatorii din Axintele, iar un rezultat pozitiv astazi ar fi un bonus.

CFR Cluj a castigat de trei ori Cupa Romaniei, ultimul triumf avand loc in 2010. Ardelenii pregatiti de Miriuta evolueaza destul de bine in acest sezon si-si propun obtinerea unui trofeu la final, iar cupa este cel mai usor mod de a reusi acest lucru. CFR Cluj a castigat ultimele cinci meciuri din Liga 1, precedentul succes fiind obtinut sambata la Galati (interesant asadar ca cele doua formatii au invins in weekend-ul trecut cele doua echiipe ale Otelului). Finalista a editiei 2012/2013, CFR Cluj n-a reusit anul trecut sa treaca nici macar de prima runda, pierzand in deplasarea de la FC Brasov cu 1:3.

In ciuda faptului ca Vasile Miriuta a declarat ca nu va fi un meci usor pentru ca echipa a fost mai mult pe drumuri in ultimele zile credem ca ardelenii au plusul de valoare necesar pentru a castiga acest meci inca de la pauza. Au reusit acest lucru de patru ori in ultimele cinci jocuri, cu echipe clar mai valoroase decat Viitorul Axintele. In plus ar mai putea fi incercat si victoria la handicap a echipei pregatite de Miriuta. N-avem insa momentan cota pentru acest pronostic si de aceea ne limitam doar la pronosticul 2 pauza / 2 final.

Pronostic Viitorul Axintele – CFR Cluj: 2 pauza / 2 final @ 1.57

Viitorul Axintele – CFR Cluj cote pariuri: 9.00 6.50 1.18

Pariati aici pe meciul Viitorul Axintele – CFR Cluj. Aveti bonus pana la 200 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here