Pronostic Viitorul – U Cluj (29.04.2015)

318

Pronosticuri liga 1 RomaniaViitorul – U Cluj, am ales aceasta partida pentru a o  include pe biletul zilei din data de 29 aprilie, de asemenea aceasta confruntare o putem declara ca fiind si meciul zilei.

Despre forma Viitorului nu putem spune prea multe, rezultate imprevizibile, aceasta castiga cand nu se asteapta nimeni, pierde cand nu se asteapta nimeni, sunt intr-o forma de interese. Intr-un articol recent realizat pentru meciului Otelul – Viitorul, preconizam o victorie a Otelului. Deci nu trebuie sa analizam jocul sau forma echipei regelui Hagi.

U Cluj se afla pe prima pozitie ce duce in liga 2 pozita 13 cu 29 de puncte, iar miercuri are nevoie de puncte ca de aer. Clujenii nu se pot lauda cu multe puncte aduse din deplasari, insa acestia au reusit un rezultat foarte bun, chiar in ultima deplasare, o victorie cu 1-0 la Pandurii Tg Jiu.

In turul campionatului partida disputata pe Cluj Arena, rezultatul a fost unul de egalitate 2-2

Viitorul ocupa locul 8 cu 41 de puncte, a scapat de grijile retrogradarii astfel incat acestia pot trata acest meci in functie de anumite interese.

Partida va incepe la ora 19:15 televizata de Look Tv si Digi Sport, iar pontul pentru acest meci este unul foarte previzibil, mizam pe echipa care a pierdut acum o etapa pe teren propriu cu scorul de 3-0 in fata celor de la FCSB Steaua.

U Cluj are nevoie mai mare de puncte, are cota mai mare, deci Viitorul lor suna bine.

Pont :Viitorul – U Cluj

@ victorie U Cluj , cota 3,30 oferita de Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

 

 

 

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here