Pronostic Yuliya Beygelzimer – Angelique Kerber (22.04.2015)

262

Miercuri au loc celelalte partide din primul tur al turneului de tenis feminin de la Stuttgart unde avem duelul dintre Beygelzimer si Kerber.La prima vedere pare un duel dezechilibrat si unul dintre pronosticuri ar fi ca Kerber se va impune in minimul de seturi.

Diferenta dintre cele doua jucatoare pare sa fie una foarte mare unde Beygelzimer se afla in acest moment pe locul 150 cu 359 de puncte iar Kerber pe locul al 14-lea cu 2865 de puncte.

Ultimul turneu la care a participat Beygelzimer este la Croissy-Beaubourg, Franta unde a fost eliminata in semifinale de catre Johansson cu 0-2 la seturi.A pierdut in ultimul tur al calificarilor cu 1-2 in fata lui Martic dar a ajuns in primul tur ca lucky loser.

Kerber vine dupa un turneu foarte bun la Charleston unde a reusit sa castige trofeul invingand in finala pe Keys. Acum 2 zile a mai evoluat in FED Cup unde s-a impus cu 2-0 impotriva rusoaicei Pavlyuchenkova.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data dar tocmai in 2009 cand Kerber a castigat cu 2-1 la seturi. Tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua jucatoare si de evolutia buna a lui Kerber din ultima perioada, merg pe pronosticul ca Kerber va castiga in 2 seturi.

Pronostic: Yuliya Beygelzimer – Angelique Kerber @ Kerber 2-0 > 1.40 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here