Pronosticuri Anglia Premier League 11.01.2015

557

anglia premier league logoPronosticuri Anglia Premier League 11.01.2015 – Ultimele doua partide din etapa cu numarul 21 din Premier League au loc astazi la Londra, respectiv Manchester. In ambele dueluri gazdele sunt favorite, dar surprizele nu trebuie excluse.

  • Pronostic Arsenal – Stoke

Arsenal a cedat in primul meci din 2014 la Southampton si s-a departat la trei puncte de locurile care duc in Liga Campionilor. “Tunarii” pot profita de pasul gresit facut de Tottenham si pot urca o pozitie daca nu pierd acest duel. Acasa au castigat ultimele trei jocuri. Nu trebuie insa riscat aici pe ceva handicap pe gazde pentru ca acestea n-au decat doua victorii interne mai clare. In plus in ultimele sase runde Stoke a pierdut doar un joc, acasa cu Chelsea. In zece deplasari Stoke a cedat de patru ori, dar doar la Sunderland a facut-o clar. Mai adaugam la toate aceste date si faptul ca Stoke s-a impus in precedentul duel direct cu 3:2, dupa ce la pauza avea 3:0 si ajungem la un pronostic care consideram ca are sanse mari de reusita.
Pronostic: Stoke handicap european +2, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Manchester United – Southampton

Derby-ul etapei are loc pe Old Trafford intre doua vecine de clasament care se lupta pentru un loc pe podium. Daca vreuna din echipe va castiga acest joc atunci acea se va departa de Tottenham. United nu exceleaza in ultimele jocuri, avand trei egaluri in precedentele patru etape. Toate aceste remize au fost insa obtinute in deplasare, pentru ca pe Old Trafford are cinci victorii succesive. “Sfintii” nu pierd nici ei de patru etape si pana acum au trecut destul de bine de perioada dificila din sezon, remizand acasa cu Chelsea si trecand cu 2:0, tot pe teren propriu, de Arsenal. In ultimele sapte deplasari doar un duel l-au terminat cu mai mult de doua goluri. Tinand cont de miza duelului si de faptul ca cele doua echipe ne-au oferrit putine meciuri spectaculoase credem ca sunt sanse mari ca acest duel sa aiba maxim doua goluri.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Sportingbet.ro


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

Pariati aici pe meciurile din Anglia Premier League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here