Pronosticuri Anglia Premier League 19.04.2015

305

premier league angliaPronosticuri Anglia Premier League 19.04.2015 – Astazi in prima liga engleza sunt programate doua partide cu implicatii in lupta pentru cupele europene.

Participa aici la un concurs zilnic cu bilete pariuri. Premiu 20-50 RON/zi!

  • Pronostic Manchester City – West Ham

Dupa esecul de ieri al rivalei locala Manchester City are ocazia astazi sa se apropie la doar un punct de podium. “Cetatenii” vin dupa doua esecuri si un nou pas gresit este de neconceput de catre Pellegrini. Acasa au trei victorii pe linie la zero si credem ca pot continua aceasta serie. Mergem insa mai la siguranta si nu mizam pe un succes la zero la gazdelor, ci pe unul la handicap. West Ham este o echipa de pluton lipsita de vreun obiectiv important. In ultiele cinci deplasari a terminat de doua ori infranta la mai mult de un gol, pe terenul unor echipe care la fel ca si Manchester City se afla in Top 5.
Pronostic: Manchester City handicap european -1.0, cota 1.65 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Newcastle – Tottenham

Mult mai imprevizibila este aceasta confruntare. Newcastle a pierdut ultimele cinci meciuri de campionat si in prezent o despart sapte puncte de pozitiile retrogradabile. In aceasta perioada de esecuri a marcat un singur gol. Nici Tottenham nu se poate lauda cu o ofensiva prea buna in ultima vreme. Londonezii au terminat trei din ultimeel patru meciuri din campionat fara gol marcat. Este drept ca in celalalt au marcat de patru ori, dar atunci jucau acasa in fata unui adversar care la momentul respectiv se afla pe ultimul loc al clasamentuluii. Sub 2.5 goluri pare a fi un pronostic de incercat aici.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.909 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Anglia Premier League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here