Pronosticuri Anglia Premier League – 30.11.2014

401

Anglia premiershipPronosticuri Anglia Premier League – 30.11.2014 – Etapa a 13-a din Premier League continua duminica cu doua partide. Derby-ul etapei are loc pe St. Mary’s Stadium, partida dintre Southampton si Manchester City contand si mai mult dupa ce Chelsea n-a putut castiga la Sunderland.

Pronostic Southampton – Manchester City

Cele doua echipe sunt vecine de clasament, cu “pisicile negre” in avantaj de doua puncte. Southampton vin dupa patru meciuri de under 2.5 goluri, care au urmat succesului incredibil din fata lui Sunderland (6:0). A obtinut doar un punct in etapa trecuta pe Villa Park, intrerupand seria de patru victorii din Premier League. Manchester City a obtinut un succes de moral in Liga Campionilor cu Bayern Munchen. Acum va forta victoria cu care sa se apropie la cinci puncte de primul loc. Celor care vor sa mearga pe mana oaspetilor le spunem sa fie precauti pentru ca City a luat cate doua goluri in patru din ultimele cinci deplasari din campionat si in plus “cetateni” vin dupa o victorie solicitanta. In plus in ultimii doi ani City n-a luat decat un punct din doua vizite pe St. Mary’s.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze la o cota de 1.51 la Sportingbet.ro


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

Pronostic Tottenham – Everton

Dupa ce joi ambele au castigat la 0 in Europa League, Tottenham si Everton vor sa bifeze al doilea succes din aceasta saptamana. Cele doua au cate 17 puncte, impartind ultimele doua locuri din jumatatea superioara a clasamentului. Daca vreuna din formatii va castiga acest joc atunci aceea va termina etapa pe locul sapte. Tottenham are un bilant incredibil acasa in ultimele cinci jocuri: patru infrangeri si o victorie, infrangerile fiind suferite in fata unor echipe din afara Top 7. Everton n-a mai pierdut in campionat de cinci jocuri. In deplasare “caramelele” n-au pierdut decat pe terenul campionilor. Parcursul bun al oaspetilor si evolutia modesta avuta de Tottenham pe White Hart Lane ne fac sa mergem aici pe sansa dubla x2. Un singur duel din ultimele cinci a pierdut Everton cu Tottenham.
Pronostic: sansa dubla x2 la o cota de la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Anglia Premier League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here