Pronosticuri azi “ambele echipe sa inscrie” 22.04.2015

304

pronosticuri fotbalPronosticuri azi “ambele echipe sa inscrie” 22.04.2015 – Doar doua meciuri ne-au atras astazi atentia din punct de vedere al tipului de pariu “ambele echipe sa inscrie”. Primul duel este din AFC Champions League, iar al doilea din Cupa Croatiie.

  • Naft Tehran – Pakhtakor > ambele echipe sa inscrie, cota 1.95 la Sportingbet.ro

Meci din cadrul etapei a cincea din faza grupelor. Echipele fac parte din grupa B, unde lupta alaturi de Al Ain pentru cele doua pozitii calificante. In primele patru etape din aceasta competitie ambele au cate trei meciuri incheiate cu goluri in ambele porti. Naft Tehran a marcat in toate duelurile, avand sapte reusite, in timp ce Pakhtakor are cinci goluri inscrise si tot atatea primite. Partida tur a avut loc in urma cu doua luni si a fost castigata cu 2:1 de formatia din Uzbekistan.

  • RNK Split – Hajduk Split > ambele echipe sa insscrie, cota 1.85 la Sportingbet.ro

Derby-ul Splitului isi disputa astazi un nou episod. Cele doua echipe sunt vecine de clasament in campionat, fiind despartite de trei puncte. Acum se lupta pentru un loc in finala cupei si asigurarea, calificarii in editia viitoare din Europa League. In tur scorul a fost 1:1, cele doua goluri fiind marcate in primele 33 de minute. In partidele jucate in weekend ambele formatii au marcat, dar au si primit gol. Ambele echipe din Split au ajuns astfel la patru meciuri oficiale succesive incheiate cu goluri in ambele porti. Meciul disputat in tur, in urma cu doua saptamani, a fost de asemenea al patrulea succesiv dintre cele doua formatii in care se inscrie de fiecare pare, bilantul fiind echilibrat in aceste jocuri: cate o victorie cu 2:1 de fiecare parte si doua rezultate de 1:1. Credem in aceste conditii ca sunt sanse bune sa vedem reusite in ambele porti.

Pariati aici aceste ponturi pariuri si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here