Pronosticuri azi “ambele marcheaza” 14.04.2015

0
494

bilete-propuse2Pronosticuri azi “ambele marcheaza” 14.04.2015 – Pe sase partide de astazi am pus ochii atunci cand am analizat oferta zilei din punctul de vedere al tipului de pronostic “ambele echipe marcheaza”. Toate duelurile vin din Albion.

  • Ipswich – Cardiff

Ipswich va juca astazi al doilea joc consecutiv pe propria arena, sambata castigand cu 3:2 jocul cu Blackpool. Observam asadar ca a luat doua goluri de la cea mai slaba formatie din Championship. Prin acel scor a ajuns la trei meciuri interne succesive incheiate cu goluri in ambele porti. Cardiff este o echipa de pluton, lipsita de obiectiv, care n-are nimic de pierdut astazi. In precedentele opt runde are sase meciuri de tipul “GG”, iar in deplasare a incheiat astfel toate cele patru partide jucate de la inceputul lunii martie. In tur pronosticul recomandat de noi acum a iesit inca din minutul 37.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.95 la Sportingbet.ro

  • Sheffield Wednesday – Brentford

Tot din Championship alegem un duel intre o echipa care lupta pentru loc de play-off si o alta de mijlocul clasamentului. Sheffield a primit gol in fiecare din ultimele sase etape si n-a marcat in aceasta perioada doar in doua jocuri, ambele disputate in deplasare. Pe propria arena dupa un esec cu 1:2 contra lui Blackburn au urmat trei rezultate de 1:1. Brentford a ajuns sambata la opt dueluri succesive terminate cu goluri in ambele porti. La fel ca si adverara, de la inceputul lunii martie are numai dispute de tipul “GG”, in cazul ei in deplasare.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.75 la Sportingbet.ro

Aboneaza-te gratuit AICI la canalul nostru de Telegram. Vei primi notificare pe telefon de fiecare data cand avem o sugestie buna de pariu!
ATENTIE! Nu vom posta linkuri catre toate articolele de pe site, asa ca nu vei fi stresat de prea multe notificari!

  • Leyton Orient – Doncaster

Leyton Orient in ciuda faptului ca este neinvinsa de patru runde a luat gol in trei din aceste partide si din acest motiv are inca emotii legate de retrogradare. Acasa Leyton Orient a marcat exact trei goluri in trei din ultimele patru partide, asta desi vorbim de o echipa aflata pe locul 19 in League One. Doncaster este o formatie scutita de vreun obiectiv important, care in ultimele noua etape are sapte partide incheiate atat cu gol marcat, cat si primit. In deplasare toate jocurile ei disputate de la inceputul lunii martie au avut goluri in ambele porti.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.70 la Sportingbet.ro

  • Notts County – Barnsley

Dupa 3:2 in tur Notts County cauta un nou succes in fata lui Barnley. Gazdele sunt pe loc retrogradabil, la un singur punct insa de “salvare”. In precedentele sapte etape pe langa doua remize “albe” are numai partide incheiate cu goluri in ambele porti. Nu credem ca acum vom asista la o remiza fara goluri asa ca speram sa se inregistreze pronosticul contrar. Credem asta si pentru ca Barnsley este si ea in criza, nereusind vreo victorie in precedentele sase etape, asta desi in patru din ultimele cinci runde a marcat. Are si ea nevoie de victorie pentru ca locul sase este inca accesibil.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.833 la Sportingbet.ro

  • Bury – Shrewsbury

Desi se intalnesc doua din primele patru clasate meciul are o importanta mai mare pentru gazde. Acestea sunt pe patru, la patru puncte de primul loc direct promovabil si cu un meci mai putin decat acesta. Shrewsbury este a doua si sansele de a promova sunt foarte mari, in conditiile in care intre cele doua formatii sunt zece puncte. Chiar daca ambele echipe practica un joc defensiv bun astazi credem ca vom vedea goluri. Bury este obligata sa atace si va trebui sa riste, in timp ce oaspetii au un joc ofensiv bun in ultima vreme. In plus credem ca vor incheia seria de meciuri fara gol primit.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.909 la Sportingbet.ro

  • Halifax – Eastleigh

Cele doua formatii sunt de nivel apropiat, fiind despartie de sapte puncte. Halifax n-are alta varianta astazi decat victoria, daca vrea sa mai spere la locul cinci. Are opt puncte mai putin de acesta, in cazul unui succes ar ramane cinci care pot fi recuperate in trei etape. Pana sa piarda la Barnet cu 0:3 in ultima etapa avea patru patide succesive incheiate cu goluri in ambele porti. In acest mod a incheiat Eastleigh opt din precedentele noua jocuri din campionat. Si ea are nevoie de victorie pentru ca este chiar in vecinatatea locului cinci si cu un succes si-ar creste mult sansele de a prinde play-off-ul. In partida tur pronosticul recomandat de noi acum a fost castigator inca din minutul 22.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.615 la Sportingbet.ro

Pariati aici aceste ponturi pariuri si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here