Pronosticuri azi Cupa Frantei 10.02.2015

381

cupa franteiPronosticuri azi Cupa Frantei 10.02.2015 – Astazi au loc primele patru meciuri din optimile de finala ale Cupei Frantei. Singura echipa din Ligue 1 care va fi in “arena” este Saint Etienne, care are un joc teoretic usor la Red Star 93.

  • Pronostic Boulogne – Quevilly

Asta-i farmecul intr-o cupa precum din Franta. O echipa din al treilea esalon fotbalistic sau chiar din al patrulea are sanse sa evolueze in sferturile de finala. Boulogne evolueaza in Nacional, acolo unde se afla pe patru, in timp ce Quevilly se afla pe pozitia secunda intr-o grupa din CFA. Ambele echipe ne-au oferit meciuri sarace in reusita in turul respectiv, ambele marcand cate un gol in timpul regulamentar. Credem ca sunt sanse mari sa vedem un meci cu goluri putine tinand cont de importanta partidei pentru ambele combatante.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Le Poire-sur-Vie – Auxerre

Gazdele evolueaza in National (al treilea esalon), acolo unde lupta pentru evitarea retrogradarii. Vine dupa patru meciuri in care n-a pierdut, dar acum da peste un adversar de alt nivel si care este la fel in forma. Auxerre este a saptea in Ligue 2 si o vedem capabila sa castige al treilea succes consecutiv dupa cele cu Dijon si Valenciennes din campionat. Mergem asadar aici pe fosta echipa a rapidistului Daniel Niculae pentru ca este echipa superioara.
Pronostic: victorie Auxerre, cota 1.95 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Iris Club de Croix – Concarneau

Duel intre doua echipe din CFA (al patrulea esalon) in optimile din CFA. Greu de anticipat ce se va intampla intr-un astfel de meci unde nu avem prea multe informatii despre echipe. Preferam sa nu recomandam nimic aici.
Pronostic: meci de evitat

  • Pronostic Red Star 93 – Saint Etienne

Saint Etienne joaca astazi pe terenul unei echipe din liga a treia. Credem ca Red Star nu este o echipa care sa poata tine in frau echipa din Ligue 1. Aceasta a dat pana acum peste echipe dn esaloane inferioare si pe undeva este normal ca a trecut de trei tururi. Acum insa gazduieste o formatie care de sase jocuri nu castiga in timpul regulamentar. St. Etienne a avut ceva probleme in turul precedent, dar a jucat pe terenul unei echipe din Ligue 2. “Verzii” lupta intens in campionat pentru locul de Europa League si s-ar pute ca cupa sa reprezinte un drum mai usor spre cupele europene. Mizam asadar pe victoria oaspetilor aici.
Pronostic: victorie Saint Etienne, cota 1.60 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Cupa Frantei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here