Pronosticuri azi Germania Bundesliga 05.04.2015

293

ponturi bundesligaPronosticuri azi Germania Bundesliga 05.04.2015 – Ultimele doua partide din cadrul etapei a 27-a din Bundesliga germana au loc astazi. Augsburg si Schalke se lupta pentru un loc de Europa League, iar Hertha si Paderborn pentru evitarea retrogradarii.

  • Pronostic Augsburg – Schalke

Cele doua formatii sunt vecine de clasament ocupand locurile care au asigurata prezenta in editia viitoare a cupelor europene. Cum a patra clasata este la o distanta de 9-10 de puncte acesta mentinerea pe pozitiile actuale pana la final par a fi obiectivele acestor formatii. Niciuna dintre ele nu exceleaza in ultima vreme. Augsburg a bifat un succes in ultimele sapte etape, iar Schalke tot unul in precedentele sase. Ambele vin dupa infrangeri la zero. Greu de stabilit un pronostic aici. Schalke are de partea ei plusul de experienta si credem ca va reusi sa obtina macar un punct in fata unei echipe care acasa din ultimele patru meciuri a castigat unul singur.
Pronostic: sansa dubla x2, cota 1.533 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Hertha Berlin – Paderborn

Fara infrangere in utimele patru etape Hertha se afla in acest moment pe locul 13, iar in cazul unui succes ar mai avansa inca doua pozitii. Vine dupa o victorie foarte importanta pe terenul unei alte rivale in lupta pentru evitarea retrogradarii. De partea cealalta o avem pe Paderborn, echipa care a ajuns pe penultimul loc. Poate urca o pozitie daca va pune capat seriei de cinci meciuri in care n-a castigat si nici macar n-a marcat. Intr-un astfel de duel conteaza foarte mult avantajul terenului propriu. Hertha are in acest sezon cinci victorii pe Olympiastadion si dupa ce in ultimele doua partide interne a obtinut patru puncte cu locurile 5 si 6 credem ca astazi poate invinge o formatie care n-a marcat decat in doua din ultimele zece deplasari.
Pronostic: victorie Hertha Berlin, cota 1.90 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Germania Bundesliga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here