Pronosticuri azi Germania Bundesliga 12.04.2015

343

ponturi bundesligaPronosticuri azi Germania Bundesliga 12.04.2015 – Ultimele doua partide din Bundesliga se vor disputa astazi, de la orele obisnuite pentru o zi de duminica. Mai intai vom vedea daca Hoffenheim poate trece pe locul sase, iar mai apoi daca Stuttgart paraseste ultimul loc.

  • Pronostic FC Koln – Hoffenheim

FC Koln nu bate pe nimeni de trei jocuri si acest parcurs a dus-o pana pe locul 13, la trei lungimi de pozitiile retrogradabile. Un succes astazi ar urca-o doua locuri si ar mai da o gura de oxigen echipei. Aceasta are acasa are o singura victorie in ultimele noua partide, dar la fel de adevarat este ca de cinci etape nu pierde pe propria arena. Hoffenheim dupa doua jocuri fara gol primit a luat patru acasa de la Gladbach. Este pe sapte si poate urca pe loc de Europa League in cazul unei victorii. Nu este insa o echipa de deplasare, avand doar doua puncte obtinute in cele cinci deplasari din 2015. Mergem pe mana gazdelor dar cu miza returnata in cazul in care jocul se incheie la egalitate.
Pronostic: FC Koln nici un pariu pe egal, cota 1.70 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Stuttgart – Werder Bremen

Stuttgart se afla pe ultimul loc, la patru lungimi de pozitia care duce la barajul de mentinere in prima liga. In ultimele 11 etape are o singura victorie, obtinuta chiar in precedentul duel intern. Va intalni o formatie de mijlocul clasamentului, care spera la calificarea in Europa League. Nici Bremen nu este prea in forma, avand doar o victorie in ultimele sase etape. Dorinta mare de victorie pe care o au ambele formatii ne fac sa credem ca acest duel se va incheia cu goluri in ambele porti.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.615 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Germania Bundesliga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here