Pronosticuri azi Italia Serie A 09.03.2015

483

pronosticuri italia serie aPronosticuri azi Italia Serie A 09.03.2015 – Doua meciuri au loc astazi in Il Calcio. Unul este extrem de important pentru zona superioara a clasamentului, lucru despre care nu-l putem spune despre al doilea, acolo unde Juventus este favorita certa cu Sassuolo.

  • Pronostic Lazio – Fiorentina

Lazio incepe jocul de pe locul patru, dar in cazul unui succes va incheia runda pe podium. Fiorentina se afla pe sase iar un triumf pe Olimpico o va duce pe patru. Lazio vine dupa trei victorii succesive, in timp ce toscanii nu pierd de opt etape. Este destul de greu sa gasesti un pronostic bun la acest meci deoarece este genul de partida in care pentru ambele victoria este un rezultat perfect, dar nici egalul nu este de neglijat. Recomandam totusi pronosticul “ambele echipe marcheaza”, asta pentru ca Lazoi ia constant gol acasa de patru jocuri, iar Fiorentina a marcat in precedentele patru deplasari, dar a si primit gol in trei dintre ele.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.75 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Juventus – Sassuolo

Juventus putem spune ca va celebra deja castigarea titlului in cazul unui succes. Afirmam asta pentru ca Roma s-a incurcat ieri si astfel torinezii in cazul unei victorii s-ar departa la 11 puncte de capitolini, diferenta irecuperabila la modul in care evolueaza cele doua formatii. Juventus este o echipa totusi inconstanta in ultima vreme. De sase jocuri alterneaza victoriile interne cu egaluri in deplasare, terminand precedentele patru jocuri cu goluri in ambele porti. Acasa are o medie de peste trei goluri per meci in ultimele patru partide si ne asteptam ca aceasta medie sa ramana la valori de peste trei si astazi. Asta pentru ca in fata lui Juventus se va afla Sassuolo, o echipa care s-a dovedit o buna incasatoare, primind opt goluri in ultimele trei eetape de la echipe aflate pe locurile 3-6. Sassuolo nu este genul de formatie care sa se apere, jucand intr-un sistem cu trei atacanti. Ne asteptam in aceste conditii sa vedem peste 2.5 goluri pe Juventus Stadium, pronostic care-l consideram si pariul zilei.
Pronostic: peste 2.5 goluri, cota 1.533 la Sportingbet.ro


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe oricare rezultat final (1x2) la meciul Chelsea - Barcelona la cota 10. Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe victorie Bayern Munchen cu Besiktas la cota 15. Deschide cont aici >>
  3. Pariaza 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor de marti si primesti bonus 50 RON pentru a paria pe meciurile de miercuri. Insccrie-te la promotie AICI >>
  4. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  5. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here