Pronosticuri azi Italia Serie A (12.09.2015)

285

italy_italian_flagPronosticuri azi Italia Serie A (12.09.2015) – Primele trei partide din etapa a treia din Serie A vor avea loc în această seară, două dintre ele având favorite certe.

  • Pronostic Fiorentina vs Genoa

Fiorentina a jucat contrastant în primele două etape, iar după o victorie internă cu AC Milan a urmat un eşec pe terenul lui AC Torino. Gruparea din Firenze are un joc solid pe propria arenă, ea reuşind să câştige, de fiecare dată la minim două goluri diferenţă, toate cele patru meciuri din Serie A jucate de la începutul lunii mai. Astăzi va întâlni o echipă cu care a remizat în fiecare din ultimele trei întâlniri directe şi care a pierdut dramatic, în prelungiri, prima deplasare din acest sezon. Genoa are nouă deplasări succesive cu gol primit în Serie A, în şapte din aceste partide reuşind totuşi să şi marcheze. Cred că sunt şanse bune s-o facă şi astăzi pe terenul unei echipe care acasă marchează şi ea constant. Şanse pentru un nou “GG” între cele două formaţii după cele patru înregistrate în ultimele cinci dueluri directe.
Pont: ambele echipe să marcheze, cota 1.89 la Unibet

  • Pronostic Frosinone vs AS Roma

AS Roma pregăteşte vizita Barcelonei de miercuri printr-un joc teoretic facil la Frosinone. Gazdele au luat câte două goluri în fiecare din primele două runde şi n-a acumulat vreun punct. Roma a învins-o pe Juventus în etapa precedentă şi n-ar trebui să se încurce astăzi pe Stadio Comunale Matusa. Nu cred însă că romanii vor marca mai mult de două goluri. În ultimele 23 de deplasări din campionat n-au reuşit decât o dată să treacă de această limită şi cu un duel tare la orizont nu cred că vor forţa mai mult decât este cazul.
Pont: AS Roma total goluri sub 2.5 goluri, cota 1.46 la Winmasters

  • Pronostic Juventus vs Chievo

Cu siguranţă nimeni nu se gândea că la momentul acestui joc Juventus va fi pe locul 17, iar Chievo pe primul. “Bătrăna Doamnă” încă n-a câştigat vreun punct în noul sezon de Serie A, în timp ce Chievo a marcat şapte goluri, dintre care patru în poarta lui Lazio. În ciuda acestor rezultate diferenţa este clar de partea torinezilor. Aceştia cu siguranţă nu doresc să-şi complice situaţia, mai ales că începe săptămâna viitoare şi Liga Campionilor. Mă aştept să trateze cu mult mai mare atenţie acest joc şi să reuşească să marcheze mai mult de un gol, lucru pe care l-a făcut în fiecare în cinci din precedentele şase întâlniri directe. Cei care vor să rişte pot merge pe victoria torinezilor la minim două goluri.
Pont: Juventus să marcheze peste 1.5 goluri, cota 1.57 la Unibet

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here