Pronosticuri Belarus – Luxemburg (08.09.2015)

225

euro2016Pronosticuri Belarus – Luxemburg (08.09.2015) – În grupa C de la calificare la EURO 2016 astăzi de la ora 21:45 Belarus şi Luxemburg se vor întâlni într-un duel pentru locul patru în grupă. Ambele formaţii au câte patru puncte după şapte jocuri.

Belarus în această campanie a obţinut patru puncte, ambele în partide jucate în deplasare, 1:1 în Luxemburg şi 2:1 în Macedonia. Sâmbătă bieloruşii au jucat în Ucraina, unde au cedat cu 1:3. Au făcut acolo o primă repriză de coşmar, luând toate golurile până în minutul 40. Acasă Belarus a fost învinsă la două goluri diferenţă de Ucraina şi Slovacia, în timp ce de Spania a fost învinsă la limită.

Luxemburg a bifat primul succes din această campanie sâmbătă, când Thill a înscris singurul gol al partidei cu Macedonia în prelungiri. Pe lângă acel succes a mai obţinut doar punctul din turul cu Belarus. Între aceste două rezultate s-au intercalat cinci eşecuri, în toate Luxemburg încasând minim trei goluri.

Selecţionată pregătită de către Aleksandr Khatskevich este mare favorită în acest duel, dar nu cred că va reuşi să obţină un succes facil în această seară. Bieloruşii n-au arătat mai nimic în această campanie şi chiar dacă întâlnesc o echipă inferioară nu mă aştept să facă spectacol. Luxemburg +2.0 este pronosticul recomandat la acest meci, iar dacă-l jucaţi şi luxemburghezii pierd la exact două goluri primiţi miza înapoi. Ultima dată când Belarus a câştigat la mai mult de un gol diferenţă un meci oficial a fost în octombrie 2012, iar ultimul succes la trei sau mai multe goluri a fost înregistrat cu şase ani în urmă!

Pont pariuri Belarus – Luxemburg: Luxemburg handicap asiatic +2.0, cota 1.51 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Belarus – Luxemburg: Belarus să marcheze sub 1.5 goluri, cota 2.60 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here