Pronosticuri CFR Cluj – FC Botoşani (31.08.2015)

368

ponturi pariuri liga 1 romaniaPronosticuri CFR Cluj – FC Botoşani (31.08.2015) – Etapa cu numărul nouă din Liga 1 se va închei astăzi de la ora 21:00 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, acolo unde CFR Cluj o va găzdui pe FC Botoşani. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, ambele având câte şase puncte, cu un plus totuşi pentru ardeleni care ar fi trebuit sa aibă 12 puncte.

CFR Cluj este o echipă inconstantă în acest sezon. Acasă a disputat trei partide şi le-a câştigat pe toate, în timp ce din cinci deplasări nu s-a putut întoarce decât cu trei egaluri. Ea vine după două partide externe, remiză la Pandurii (1:1) şi eşec cu 1:2 pe sinteticul din Chiajna.

Ţânc este suspendat şi se alătură pe lista indisponibilităţilor care-i mai cuprinde pe accidentaţii Guima şi Roşu.

FC Botoşani are un sezon sub aşteptări, iar după opt runde este a doua cea mai slabă formaţie din Liga 1. Elevii lui Leo Grozavu vin după două eşecuri, în ambele primind câte două goluri. În ultimele şapte deplasări din campionat, punându-le aici în calcul şi pe cele din sezonul precedent, moldovenii n-au obţinut nici măcar un succes. În acest sezon au disputat patru dispute externe, alternând egalurile cu eşecuri la limită.

Problemele defensive continuă la moldoveni, asta deoarece Acsinte, Ngadeu şi Cordoş sunt în continuare accidentaţi, postură în care se află şi mijlocaşul Danci.

În sezonul precedent CFR Cluj a câştigat, la zero, ambele dueluri directe. De altfel patru victorii pentru ardeleni, un egal şi golaveraj 10:1 este bilanţul celor cinci întâlniri directe.

CFR Cluj – FC Botoşani echipe probabile:
CFR Cluj: T. Marc – Tiago Lopes, Larie, L. Goian, Camora – A. Mureşan, Petrucci – Jakoliš, C. López, Al. Păun – Beleck
FC Botoşani: Iliev – Patache, Cucu, G. Miron, Browne – Vaşvari, R. Costin – Martinus, Cabrera, Batin – D. Roman

CFR Cluj – FC Botoşani cote pariuri la Unibet

cfr cluj - fc botoşani cote pariuri

Botoşaniul a pierdut precedentele trei vizite pe terenul CFR-ului la diferenţe de minim două goluri- Dacă ţinem cont de modul în care joacă elevii lui Dican acasă, respectiv cei ai lui Grozavu în deplasare atunci nici astăzi nu cred că moldovenii vor lua punct(e) din Ardeal. Pentru siguranţă recomand totuşi pariul cu returnare de miză în caz de egalitate.

Pont pariuri CFR Cluj – FC Botoşani: CFR Cluj 0 (miza returnată dacă meciul se încheie la egalitate), cota 1.48 la Unibet.com

Pont pariuri cotă mare CFR Cluj – FC Botoşani: Victorie CFR Cluj, cota 2.05 la Unibet.com

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here