Pronosticuri Cupa Italiei 04.12.2014

434

coppa-italiaPronosticuri azi Cupa Italiei 04.12.2014 – Ultimele doua sfert-finaliste din Cupa Italiei le vom afla in aceasta seara, Cagliari si Sampdoria fiind favorite.

Pronostic Cagliari – Modena

Fara victorie in ulttimele cinci partide Cagliari este aproape de zona retrogradarii in Serie A, urmand sa joace luni un joc foarte important acasa cu Chievo. Vine dupa un alt meci jucat pe Sant’Elia, meci pierdut cu 0:4 in fata Fiorentinei. Are cinci meciuri cu peste 2.5 goluri din ultimele sapte disputate. Modena este o echipa de pluton in Serie B. Vine dupa un succes clar la Crotone (4:1). Ne-a oferit si ea meciuri spectaculoase in luna noiembrie, avand opt goluri marcate si cinci primite in patru partide. Vom avea asadar in teren doua echipe care iau gol la fel de usor cum inscriu si credem ca vom vedea goluri in ambele porti in acest joc.
Pronostic: amandoua echipele sa inscrie la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro

Pronostic Sampdoria – Brescia

Ambele au remizat in ultimele trei, respectiv doua jocuri. Sampdoria a ajuns p cinci in Serie A si vine dupa patru jocuri in care a marcat, dar a si luat gol. Va juca luni la Verona, dar paan atunci cu siguranta va lua in serios acest joc. Acasa a jucat si in turul precedent al Cupei Italiei, trecand cu 4:1 de Como. Brescia a ajuns la zece meciuri succesive in Serie B in care a marcat, dar a si luat gol, o serie cu adevarat incredibila pentru o echipa din liga secunda italiana. Diferenta dintre adversarii intalniti in acele jocuri si cel de astazi este destul de mare si in aceste conditii credem ca “randunelele” nu vor reusi mare lucru in aceasta seara si vor pierde in timpul regulamentar. Cota buna pentru “1 solist”, cota ce n-ar trebui sa lipseasca de pe biletul zilei la pariuri.
Pronostic: victorie Sampdoria la o cota de 1.425 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Coppa Italia si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here