Pronosticuri Europa League – Grupa A (etapa 4)

884

europa-leaguePronosticuri Europa League – Grupa A (etapa 4) – In grupa A o aveam lidera pe Villarreal, aceasta fiind urmata de catre Gladbach. Ambele joaca astazi in deplasare si in cazul in care cele doua meciuri se vor termina cu victoria gazdelor atunci situatia se va complica foarte mult in aceasta grupa.

  • Zurich – Villarreal

Zurich nu trece printr-o perioada prea fasta. Astfel dupa ce a pierdut pe El Madrigal cu 1:4 n-a mai obtinut decat un punct in urmatoarele doua jocuri din campionat. Nici Villarreal n-o duce prea bine, pierzand precedentele doua partide din La Liga. Asadar chiar daca n-au mai invins de la intalnirea tur cele doua echipe au reusit sa inscrie in fiecare joc disputat. Jocul practicat atat de Zurich, cat si de Villarreal ne fac sa credem ca in acest joc vom vedea goluri in ambele porti, lucru intamplat in prima etapa inca din prima repriza.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze la o cota de 1.60 la Sportingbet.ro

  • Apollon – Gladbach

Cu cinci puncte nemtii se afla pe locu secund in grupa. A avut un program aglomerat in ultima perioada. Dupa jocul tur cu Apollon a disputat trei meiuri in competitiile interne. Este neinvinsa in acest sezon desi a disputat deja 17 partide oficiale. A marcat in fiecare din ultimele patru deplasari, din toate competitiile, obtinand trei victorii. Apollon si-a revenit dupa esecul usturator de pe Borussia Park si a luat sase puncte din jocurile din competitia interna, cu adevarari modesti. Acasa a castigat dramatic primul meci din grupa, 3:2 cu Zurich si astfel ne-a oferit in aceasta grupa A numai meciuri spectaculoase. La fel credem ca vor sta meciurile si astazi, pentru ca cipriotii n-au nimic de pierdut si vor trebui sa riste, sa iasa la joc.
Pronostic: peste 2.5 goluri la o cota de 1.70 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din etapa a treia a grupei A din Europa League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here