Pronosticuri Europa League – Grupa H (etapa 3)

990

europa-leaguePronosticuri Europa League – Grupa H (etapa 3) – In aceasta grupa doar Everton se poate lauda cu o victorie dupa doua jocuri. Au fost trei rezultate de 1:1 in afara de succesul obtinut de “caramele” in fata lui Wolfsburg.

Pronostic Krasnodar – Wolfsburg

Krasnodar dupa ce a remizat cu Everton a mai obtinut un succes important, tot acasa in fata Zenitului. Dupa acel rezultat a ajuns la sase partide fara infrangere in toate competitiile. Acasa a luat gol(uri) in patru din ultimele cinci partide jucate in toate competitiile, obtinand o singura victorie. Wolfsburg vine dupa patru partide succesive in care a marcat, partide in care pe langa egalul de la Lille a obtinut trei victorii in Bundesliga. A luat gol in fiecare din ultimele cinci deplasari, nereusind sa inscrie decat la Berlin cu Hertha. Toate aceste statistici ne fac sa credem ca duelul dintre locurile cinci din Rusia si Germania se vor incheia cu goluri in ambele porti.
Pronostic: ambele echipe sa marcheze la o cota de 1.615 la Sportingbet.ro

Pronostic Lille – Everton

Duel intre doua formatii aflate in criza de rezultate. In ultimele 30 de zile ambele au disputat cate cinci partide, obtinand doar cate o victorie. Everton are un bilant ceva mai bun si “caramelele” incearca astazi sa obtina pentru a doua oara in acest sezon doua victorii succesive. Francezii au insa doar doua puncte si un esec astazi le-ar compromite in mare masura sansele la calificare. Ne asteptam sa vedem un meci echilibrat intre doua echipe inconstante. Posibil sa asistam la o tatonare simultana in primele minute, asa ca am ales sa mergem aici pe faptul ca la pauza scorul va fi egal.
Pronostic: x pauza la o cota de 1.909 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din etapa a treia a grupei H din Europa League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here