Pronosticuri Europa League – Grupa K (etapa 3)

1010

europa-leaguePronosticuri Europa League – Grupa K (etapa 3) – Lidera grupei K este Fiorentina, care dupa doua partide are punctaj maxim si un golaveraj perfect, 6:0. Francezii de la Guingamp si PAOK Salonic au cate trei puncte, iar Dinamo Minsk pare codasa grupei,a vand golaveraj 1-9 dupa primele doua jocuri.

Dinamo Minsk – Guingamp

Dinamo Minsk are sansa sa obtina primul punct din aceasta grupa K. Invinsi de Fiorentina cu 0:3 in etapa trecuta bielorusii si-au revenit rapid si au castigat ultimele trei jocuri din competitiile interne. Astazi intalnesc o echipa de alt nivel, dar forma avuta de francezi ar trebui sa le dea sperante gazdelor. Guingamp este penultima in Ligue 1 si teoretic mult mai imporatant este jocul de duminica cu Nice. In acest sezon Guingamp are patru esecuri si doua victorii in deplasare, sa urmeze si prima repriza? Credem ca sanse sunt destul de bune.
Pronostic: sansa dubla 1x la o cota de 1.363 la Sportingbet.ro

PAOK Salonic – Fiorentina

Lidera in prima liga greaca de fotbal PAOK alterneaza in ultimele cinci partide victoriile cu esecuri. Acasa insa a castigat fiecare din ultimele cinci partide jucate. De Dinamo Minsk a dispus cu 6:1. Acum in fata grecilor se afla insa un adversar de alt calibru. Fiorentina vine dupa un esec cu Lazio, dar pana atunci avea sapte partide in care nu cedase si in care primise un singur gol. Fiorentina s-a descurcat perfect si in primele doua meciuri din grupa, castigandu-le cu 3:0. Daca va obtine victoria si in Grecia atunci calificarea ar cam fi acontata. Este o deplasare grea la Salonic si Montella s-ar multumi si cu un egal, rezultat care nu credem ca ar displacea nici gazdelor.
Pronostic: x final la o cota de 3.20 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din etapa a treia a grupei K din Europa League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here