Pronosticuri fotbal Anglia Premier League (30.08.2015)

234

england_text_english_flagPronosticuri fotbal Anglia Premier League (30.08.2015) – După ce ieri Chelsea sau Liverpool au fost învinse pe teren propriu sperăm ca măcar ziua de astăzi să fie una mai liniştităîn Premier League, deşi vom avea două dueluri extrem de interesante.

  • Pronostic Southampton – Norwich

“Sfinţii” încep acest meci de pe loc retrogradabil, dar ar putea urca până pe poziţia a noua, ocupată de Norwich, în cazul unei victorii. Venită după o deplasare în Danemarca, în care a ratat şansa calificării în grupele Europa League, Southampton este departe de forma din sezonul precedent. Astăzi va avea de înfruntat o echipă care în primele trei etape a strâns patru puncte şi care a câştigat prima deplasare din acest sezon destul de clar, 3:1 la Sunderland.Cu Martin şi Redmond în formă cred că vizitatorii pot înscrie în poarta unei formaţii care nu mai are defensiva precisă din sezonul precedent, sezon în care chiar şi aşa “canarii” au marcat de două ori pe acest stadion şi o dată în duelul de pe teren propriu.
Pont: Total goluri Norwich – peste 0.5, cota 1,52 la Unibet.com

  • Pronostic Swansea – Manchester United

Manchester United are ocazia să urce pe podium, în vecinătatea liderului City. Dar poate ea să-i producă primul eşec din acest sezon lui Swansea. United n-a convins în ediţia curentă de Premier League, având însă golaveraj 2:0, care a obţinut şapte puncte. Din ultimele cinci deplasări din campionat a terminat trei fără gol marcat şi două fără gol primit. Swansea este o echpă redutabilă pe teren propriu, galezii având o medie de două reuşite per joc în ultimele cinci partide de aici. Jocul ei ofensiv bun crd că o va obliga şi pe United să joace mai ofensiv, mai ales că “dracii” vor sigur revanşa după ce în sezonul precedent au pierdut cu scorul de 1:2 ambele dueluri directe. Cred astfel că vom avea un meci încins şi cu goluri. Recomand over 2.0 goluri aici, pronostic pe care dacă-l jucaţi şi în meci se înscriu exact două goluri miza va fi returnată.
Pont: peste 2.0 goluri (miza returnată dacă se înscriu exact 2 goluri), cota 1.56 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here