Pronosticuri fotbal azi Austria Bundesliga (29.08.2015)

288

austriaPronosticuri fotbal azi Austria Bundesliga (29.08.2015) – Etapa cu numărul 7 din Austria va debuta în această după-amiază cu derby-ul pentru locul secund dintre Admira şi Austria Viena.

  • Pronostic Admira – Austria Viena

Mă aştept la un duel spectaculos pe BSFZ-Arena între o echipă gazdă neînvinsă în şase etape, asta deşi a primit opt goluri în aceste partide. De partea cealaltă o avem pe Austria Viena, care se află pe trei cu 11 puncte şi care în şase runde are golaveraj 16:11. Să mai spun şi că Admira a marcat minim două goluri în toate cele trei partide jucate în faţa propriilor fani în campionatul curent, iar Austria Viena are exact două goluri înscrise în fiecare din primele trei “ieşiri”. În sezonul precedent ambele dueluri directe în care Admira a fost gazdă au avut parte de goluri în ambele porţi şi acest lucru mă aştept să se întâmple şi astăzi.
Pont: ambele echipe vor înscrie, cota 1.59 la Unibet.com

  • Pronostic Rapid Viena – Mattersburg

Rapid Viena vine după o deplasare solicitantă în Ucraina, la capătul căreia n-a putut obţine calificarea în grupele Champions League. Chiar şi aşa ea este lideră în campionat cu 16 puncte, iar acasă a jucat până acum perfect: trei meciuri, tre victorii şi golaveraj 11:1. Mattersburg este o nou promovată care îşi face treaba pe teren propriu, dar care în primele trei deplasări, deşi a marcat de fiecare dată, n-a reuşit să obţină vreun punct. În ciuda faptului că Rapid încă n-a marcat acasă până acum în prima repriză cred că în faţa unei defensive care începe modest meciurile externe (a luat şase goluri în deplasare în primele reprize) liderul din Bundesliga va reuşi să puncteze atât în primul mitan, cât şi după pauză.
Pont: Rapid Viena să marcheze în ambele reprize, cota 1.82 la Unibet.com

  • Pronostic Grodig – Ried

Acestea sunt două echipe care probabil se vor lupta pentru evitarea retrogradării. Grodig a câştigat partida din prima etapă, dar apoi a mai obţinut doar două egaluri şi vine acum după trei eşecuri în care a primit de fiecare dată câte trei goluri, în timp ce Ried a obţinut primul succes din acest campionat doar în etapa trecută. Vom avea în teren cele mai slabe defensive din Bundesliga şi cred că acest aspect va duce la un duel spectaculos. Ried n-a prea reuşit ea mare lucru din punct de vedere ofensiv, dar în 2015 a marcat câte două goluri în ambele dueluri directe (a şi primit gol(uri) în fiecare şi cred că va recidiva, măcar parţial, şi diseară. Peste 2.5 goluri pare a fi în condiţiile date o alegere destul de logică.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.73 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RO

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

2 COMENTARII

    • N-avem cote.. La prima vedere as lua x2 la Farul, nemtenii au probleme destul de mari, iar Farul are in acest an un lot experimentat dupa ultimele transferuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here