Pronosticuri fotbal azi Insulele Feroe – Irlanda de Nord (04.09.2015)

306

euro2016Pronosticuri fotbal azi Insulele Feroe – Irlanda de Nord (04.09.2015) – Unul dintre meciurile care ne interesează, indirect, astăzi va avea loc la Torshavn, acolo unde sperăm să primim o nouă mână de ajutor din partea Insulele Feroe.

“Pescarii” fac o campanie remarcabilă, reuşind rezultate destul de bune. Este drept că au obţinut puncte doar cu Grecia, pe care au învins-o în ambele manşe, dar s-au ţinut bine cu Ungaria acasă şi România, pierzând la limită. De altfel Insulele Feroe n-a cedat în această campanie la o diferenţă mai mare de două goluri.

Irlanda de Nord este principala urmăritoare a României în lupta pentru primul loc în grupa F. Ea are acumulate 13 puncte, unul în minus faţă de tricolori. În ultimul meci a jucat acasă, remizând “alb” cu România (0:0). De altfel doar România a reuşit să-i încurce pe nord-irlandezi în aceste preliminarii. În rest au obţinut patru victorii, în toate acele dueluri marcând câte două goluri.

În partida tur Irlanda de Nord a pornit perfect şi în minutul 20 conducea cu 2:0. După aceea însă n-a mai avut forţa să mai depăşească apărarea insularilor, astfel că tabela nu s-a mai modificat până la final.

Nu vă aşteptaţi la goluri multe nici astăzi şi chiar nu m-ar mira deloc dacă s-ar repeta scorul din tur. În această campanie de calificare spuneam că Insulele Feroe are patru eşecuri, din care doar una n-a fost cu scorul de 0:1 sau 0:2. Merg pe oaspeţi, care şi-au arătat superioritatea şi în manşa tur şi care au jucat de la egal la egal cu România acum trei luni, dar pentru o cotă mai mare vă propun un pronostic ceva mai dificil.

Pont pariuri Insulele Feroe – Irlanda de Nord: victorie Irlanda de Nord, cota 1.69 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Insulele Feroe – Irlanda de Nord: Irlanda de Nord va câştiga la 0, cota 2.30 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here