Pronosticuri fotbal azi preliminarii EURO 2016 – Grupa E (etapa 5)

451

preliminarii euro2016Pronosticuri fotbal azi preliminarii EURO 2016 – Grupa E (etapa 5) – In aceasta grupa Anglia are un parcurs perfect si n-are cum sa rateze calificarea chiar daca mai sunt sase partide de jucat. Mai departe insa totul se joaca pentru ca Slovenia, Elvetia si Lituania au toate cate sase puncte.

  • Pronostic Anglia – Lituania

Anglia a facut show in meciurile de acasa, marcand cinci goluri cu San Marino si trei cu Slovenia. Adversara de astazi nu este cu nimic mai presus decat Slovenia, asa ca am putea asista la un nou joc bun facut de “lei”. Lituania a luat patru goluri in precedenta deplasare in Elvetia. Nu credem ca astazi va reusi sa faca un joc mai bun si foarte probabil va ceda din nou clar. Pentru o cota de 1.571 recomandam victoria Angliei si peste 2.5 goluri marcate in meci, lucru intamplat in ambele jocuri disputate acasa de Rooney si compania.
Pronostic: victorie Anglia si peste 2.5 goluri marcate in meci, cota 1.571 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Slovenia – San Marino

Slovenia a castigat primul si singurul meci jucat acasa in aceasta campanie, 1:0 cu Elvetia. Astazi va bifa un nou succes, dar de data aceasta credem c-o va face mult mai clar. Slovenii intalnesc cea mai slaba formatie din grupa. San Marino a reusit deja o performanta notabila, obtinand in etapa trecuta primul punct intr-un meci oficial din 2011. Inainte cedase clar atat in Anglia (0:5), cat si acasa cu Elvetia (0:4). Peste patru goluri credem ca va lua modesta echipa din San Marino si astazi. Pentru mai multa siguranta va propunem insa un pronostic cu returnare de miza in cazul in care jocul se incheie cu exact patru goluri.
Pronostic: peste 4.0 goluri, cota 1.87 la Unibet.ro

  • Pronostic Elvetia – Estonia

Elvetia are ceva probleme in aceasta grupa. Astfel dupa patru jocuri are doar sase puncte, scontate, nereusind insa sa ia punct in Slovenia, iar acasa a pierdut primul joc cu Anglia. Astazi va infrunta o formatie care in precedenta etapa n-a putut castiga in San Marino. In fata unui adversar Shaqiri si compania n-au voie sa faca vreun pas gresit. Atentie insa la jocul balticilor, care au pierdut doar cu 0:1 acasa cu Anglia si au trecut acasa tot cu 1:0 de Estonia. Foarte probabil Elvetia va castiga, dar nu credem ca vom vedea un meci prea spectaculos, astfel ca recomandam, cu incredere mai mica insa, pronosticul sub 2.5 goluri.
Pronosticuri: sub 2.5 goluri, cota 1.909 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din preliminariile EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Cota 10 pentru victorie Barcelona cu Girona >> https://biletu-zilei.com/cota-10-barcelona-girona
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Pariaza cota 2 direct >> https://biletu-zilei.com/pariaza-cota-2-din-24feb2018
Pariaza pontul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/pariaza-pontul-weekendului-6

Top tipsteri 1-23 februarie 2018:
  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here