Pronosticuri fotbal FC Voluntari – ACS Poli Timişoara (18.09.2015)

246

ponturi pariuri liga 1 romaniaPronosticuri fotbal FC Voluntari – ACS Poli Timişoara (18.09.2015) – Startul rundei a 11-a din România Liga 1 se va da pe Stadionul Dinamo, acolo unde cu începere de la ora 18:30 FC Voluntari o va întâlni pe ACS Poli Timişoara într-un duel al nou-promovatelor.

FC Voluntari a pierdut fiecare joc disputat în ultimele cinci etape, primind în aceste jocuri nu mai puţin de 12 goluri, toate având parte de câte trei goluri. Cu un astfel de parcurs nu-i de mirare că ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1 şi ar fi fost ultima dacă Petrolul nu era penalizată cu şase puncte. Interesant este că schimbarea lui Vintilă cu Stoican pare a fi o mare greşeală. Dacă cu primul Voluntariul obţinea acasă trei egaluri în trei partide, iată că cu fostul dinamovist pe bancă ea are două eşecuri, 1:2 atât cu Astra cât şi cu CS U Craiova.

Flavius Stoican n-are nicio problemă de efectiv înainte de acest joc.

Moral bun pentru ACS Poli Timişoara, echipa bănăţeană reuşind în ultimele două etape tot atâtea victorii. A strâns astfel mai multe puncte decât în primele opt etape şi a ajuns la cota 11. Această schimbare este clar datorată schimbării antrenorului Florin Marin reuşind să modifice complet faţa unei echipe care n-avusese un start bun de sezon, deşi în teren nu se mişca rău. Să vedem cum se va descurca echipa aflată pe locul nouă în Liga 1 astăzi în prima deplasare cu “Flocea” pe bancă. Până acum gruparea bănăţeană n-a strâns decât un punct din patru deplasări. Interesant este că a marcat o singură dată în deplasare, chiar pe terenul unde va avea loc duelul de diseară, în poarta lui Dinamo.

Doman şi Pedro Henrique sunt în continuare accidentaţi, în timp ce Zicu şi Cânu sunt incerţi.

FC Voluntari – ACS Poli Timişoara echipe probabile:
FC Voluntari (4-2-3-1): Balauru – L. Rus, Maftei, C. Achim, Briceag – N. Grigore, Goossens – Vâlceanu, H. Koné, L. Iorga – M. Costea
ACS Poli Timişoara (4-3-2-1): Kirschstein – Belu, Luchin, Melinte, D. Popescu – Ov. Popescu, Sarmov, Fernando Llorente – Bărbuţ, Goga – Elek

Recomand aici pronosticul peste 1.5 goluri, asta deşi ACS Poli vine după trei meciuri câştigate cu 1:0. Mă aştept însă ca astăzi Voluntariul să rişte pentru că dacă n-o face acum, în faţa unei echipe care joacă modest în deplasare atunci când o va face? La formaţia ilfoveană evoluează în ofensivă Mihai Costea, iar de pe bancă ar putea intra Pancu, ambii jucători cu mare experienţă. Poli răspunde cu Elek, un jucător în mare formă. Cu siguranţă astăzi şi Poli va juca ceva mai curajos, din dorinţa de a obţine prima victorie externă din acest sezon şi mai ales pentru că va intâlni cea mai slabă formaţie din Liga 1.

Pont pariuri FC Voluntari – ACS Poli Timişoara: peste 1.5 goluri, cota 1.48 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare FC Voluntari – ACS Poli Timişoara: ambele echipe să marcheze, cota 2.08 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here