Pronosticuri fotbal Germania Bundesliga (29.08.2015)

379

germaniaaPronosticuri fotbal Germania (29.08.2015) – Astăzi este programat grosul etapei cu numărul 3 din Bundesliga şi fără doar şi poate cel mai aşteptat meci este cel de pe Allianz Arena dintre două formaţii care vor reprezenta Germania în grupele Champions League.

  • Pronostic Stuttgart – Eintracht Frankfurt

La Stuttgart în fiecare start de sezon se speră că echipa va evolua mai bine decât în precedentul, dar pare că nu mai poate ieşi din această criză. După două etape n-a obţinut vreun punct şi şi-a luat locul în coada clasamentului. Chiar dacă a pierdut atât cu Koln, cât şi Hamburg, şvabii au marcat în fiecare duel. Eintracht Frankfurt dacă nu s-a bucurat nici ea de primul succes stagionar are totuşi un punct obţinut. Şi ea a marcat în fiecare partidă jucată în acest start de campionat. Cred că sunt şanse mari ca cele două echipe să marcheze şi să ia concomitent gol şi în a treia rundă a acestui sezon. În sprijinul acestui pont mai am şi istoricul întâlnirilor directe recente, ultimele şase având toate goluri în ambele porţi.
Pont: ambele echipe vor înscrie, cota 1.51 la Unibet.com

  • Pronostic Augsburg – Ingolstadt

În primele două etape ambele formaţii au câte un gol marcat, dar dacă cu el Ingolstadt a reuşit să obţină trei puncte, Augsburg n-are decât un egal. Raportându-mă la modul în care au evoluat cele două echipe în primele 180 de minute din acest campionat cred că sub 2.5 goluri este un pronostic bun de jucat aici.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.72 la Unibet.com

  • Pronostic FC Koln – Hamburg

Kolnul are un start bun de sezon, cu victorie la Stuttgart şi egal acasă cu Wolfsburg, Zoller marcând în ambele meciuri. Hamburg şi-a revenit după umilinţa de pe Allianz Arena şi în etapa trecută a dispus cu 3:2 de Stuttgart. Cu şapte eşecuri în ultimele opt deplasări Hamburg pleacă cu a doua şansă pe terenul unei echipe care este neînvinsă în precedentele 11 meciuri interne, perioadă în care a obţinut însă doar trei victorii. Nu m-ar surprinde dacă acest meci s-ar termina la egalitate, aşa că vă recomand aici x-ul final, dar cu o miză medie.
Pont: x final, cota 3.60 la Unibet.com

  • Pronostic Mainz – Hannover

Un meci între o echipă care acasă în ultimele cinci meciuri de campionat alternează eşecurile cu victorii şi o alta care a marcat exact două goluri în patru din ultimele cinci deplasări. Îmi este greu să recomand ceva la acest meci, chiar şi la goluri, aşa că vă recomand evitarea partidei de pe Coface Arena.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Darmstadt – Hoffenheim

Mi-a plăcut Darmstadt în primele ei meciuri din Bundesliga, reuşind egaluri cu Hannover şi Schalke după ce în ambele meciuri a deschis scorul. Acelaşi lucru l-a făcut şi Hoffenheim, chiar încă din primele 5 minute, dar atât la Leverkusen, cât şi acasă cu Bayern Munchen a fost “întoarsă” şi a pierdut. Gol marcat în primele 30 de minute ale acestui este un pronostic realizabil dacă ne raportăm la faptul că ambele echipe încep în forţă partidele.
Pont: gol marcat până în minutul 29:59, cota 1.79 la Unibet.com

  • Pronostic Bayern Munchen – Bayer Leverkusen

De când Pep Guardiola este pe banca lui Bayern bilanţul ultimelor întâlniri directe este următorul: două victorii pentru bavarezi, ambele la limită – două egaluri – un succes Leverkusen. Bayern a trecut chinuit în etapa trecută de Hoffenheim, 2:1 cu golul victoriei înscris în prelungiri. Chiar dacă acasă a învins-o în primul meci pe Hamburg cu 5:0 cred că astăzi va avea un meci greu şi dacă va câştiga n-o va face la o diferenţă mai mare de un gol. Rcomand însă, pentru siguranţă, pronosticul de mai jos, caz în care dacă Leverkusen pierde la exact două goluri miza va fi returnată. Aleg această recomandare şi datorită moralului bun avut de “farmacişti”, ei reuşind un succes la scor de neprezentare miercuri cu Lazio în Champions League.
Pont: Bayer Leverkusen +2.0 (dacă Leverkusen pierde la exact 2 goluri miza este returnată), cota 1.47 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here