Pronosticuri fotbal Portugalia Liga Sagres (31.08.2015)

231

portugal_portuguese_flagPronosticuri fotbal Portugalia Liga Sagres (31.08.2015) – Ultimele două partide din etapa a treia a primei ligi lusitane de fotbal vor avea loc în această seară.

  • Pronostic Belenenses – Maritimo

Belensenses este echipa păcii în primele două etape, remizând atât cu Rio Ave acasă, cât şi la Guimaraes. Dacă punem la socoteală şi meciurile din sezonul precedent Belenenses are o singură victorie în opt jocuri. Ea are însă un moral bun după ce a ajuns în grupele Ligii Europa. Maritimo a marcat câte un gol în primele două meciuri, dar n-a reuşit să câştige vreunul. A înscris în opt din ultimele nouă deplasări din campionat şi tot în opt n-a putut scăpa fără gol primit. Ultimul duel direct, disputat în urmă cu jumătate de an, a avut de asemenea goluri în ambele porţi, chiar încă după 30 de minute. Aveam de gând să vă propun GG-ul aici, dar cum pentru over 1.5 goluri avem o cotă de 1.49 vă recomand siguranţa mai mare dată de acest pronostic.
Pont: peste 1.5 goluri, cota 1.49 la Unibet.com

  • Pronostic Madeira – Guimaraes

Madeira a câştigat primul meci jucat în Liga Sagres acasă după 20 de ani, 2:1 cu Maritimo, dar apoi s-a înclinat la Funchal cu Nacional. Guimaraes are doar un punct, obţinut acasă în runda trecută cu Belenenses. Echipa eliminată în turul trei din Europa League a primit gol în fiecare din ultimele 12 deplasări din campionat. Madeira mi-a plăacut ofensiv în primul meci jucat acasă şi cred că elevii lui Norton de Matos pot măcar să marcheze astăzi, dacă nu cumva chiar să şi câştige.
Pont: Total goluri Madeira – peste 0.5, cota 1.47 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here