Pronosticuri fotbal propuse de Bmg 28 februarie 2020

0

Desi oferta din luna trecuta a fost slabuta, am terminat-o pe plus la avancronici si ponturi pariuri. Incep cu ganduri mari luna februarie si cu o schimbare de strategie. O sa observi ca ponturile mele o sa se axeze in proportie de 80% pe goluri si cote destul de mari.

Vei gasi in acest articol toate pariurile plasate de mine in luna februarie, in special din campionatele de mana a doua din fotbalul mondial. Sa fie verde !!

Pronosticuri fotbal propuse de Bmg - octombrie 2019

Save

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 52%
Castigate: 26/50
Spectacolul nu poate lipsi la aceasta confruntare din liga secunda olandeza. O vom vedea la lucru pe Ajax II, formatie care in acest moment are de departe cel mai prolific atac din competitie. Fara un singur gol nu atinge media de trei goluri marcate pe meci acasa. Trece insa si de unul primit, asa ca se preteaza la fix pe un astfel de pariu.

Telstar lupta sa intre in play-off si nu va juca la egal. Se va deschide si vom avea un meci frumos. Oricum, aproape ca atinge cifra doi atat ca medie a golurilor marcate afara cat si ca primite.

Patru din ultimele cinci meciuri jucate Jong Ajax in liga au avut cel putin sase goluri marcate.

Jong Ajax - Telstar
Pronostic: Peste 3.5 goluriCota: 2.00

Click aici pentru a paria acest pronostic
Meciurile din Eerste Divisie ma atrag foarte mult, in special cu pariuri pe goluri. Aceasta partida consider ca poate fi extrem de spectaculoasa si sunt sanse mari sa vedem un 4+. Avem fata in fata doua echipe de goluri si asta imi da sperante pentru o cota ce ne dubleaza banii.

Statistica este de partea mea si ne arata ca ultimele trei confruntari directe in campionat au avut toate minim patru goluri marcate la final.

Etapa trecuta Excelsior ne-a oferit un joc de 10 reusite. Ultimele sale patru partide disputate in Eerste Divisie au fost toate 4+.

FC Eindhoven - Excelsior
Pronostic: Peste 3.5 goluriCota: 2.17

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ca de obicei, eu caut sa profit de zilele cu meciuri in Eerste Divisie. Joc un 2+ dupa pauza la aceasta partida extrem de interesanta.

Jong AZ este o echipa de teren propriu, acolo unde se apropie de doua goluri marcate in medie pe meci. Marcheaza mai mult dupa pauza in general, plus ca aproximativ o treime din golurile incasate in campionat au venit in repriza secunda.

Eindhoven marcheaza si incaseaza mai mult dupa pauza. Este o formatie care se deschide foarte mult in repriza a doua si ma bazez pe asta.

Jong AZ Alkmaar - FC Eindhoven
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.61

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un 2+ dupa pauza consider ca merge la sigur luni in liga secunda olandeza.

Jong Utrecht este fara discutie o echipa de teren propriu, acolo unde trece de doua goluri marcate in medie pe meci in campionat. Cinci din ultimele sase meciuri jucate de ea s-au incadrat in pariul propus de mine mai jos.

Volendam este echipa mai buna si poate face spectacol. Are una dintre cele mai bune ofensive din campionat si atacul este punctul forte. Ofera in general meciuri de GG, fiind o trupa spectaculoasa.

Jong Utrecht - Volendam
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Am si de aceasta data incredere intr-un pariu pe 3+ in Eredivsie, mai ales ca vom vedea la lucru doua echipe bune, de goluri, care vor juca la victorie. Se vor deshide inca din start pentru ca remiza nu ajuta pe nimeni.

Este clar ca avem fata in fata doua dintre cele mai prolifice ofensive din liga. PSV trece de doua goluri marcate in medie pe meci, in timp ce Vitesse ajunge si ea la aceasta cifra cand e vorba de partidele jucate acasa.

Patru din ultimele cinci dispute directe au avut minim trei reusite pe tabela de scor.

Vitesse - PSV
Pronostic: Peste 2.5 goluriCota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
In Eredivisie se joaca in general foarte spectaculos, iar aceasta partida mi se pare un excelenta pentru pariul 3+. Ambele echipe au nevoie de puncte si se vor deschide inca din start.

Heerenveen se gandeste inca la un loc de play-off si va forta victora. Adversara trebuie sa iasa din zona retrogradarii si nu are ce apara. In aceste conditii, spectacolul este garantat. Trebuie precizat ca oaspetii se apropie de trei goluri incasate in medie pe deplasare.

Patru din ultimele cinci meciuri de campionat jucate acasa de gazde au fost GG3+.

Heerenveen - Den Haag
Pronostic: Peste 2.5 goluriCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ca de obicei, partidele din Eerste Divisie ma atrag si eu sunt sigur ca voi face profit, Joc aici un 2+ in repriza secunda.

Jong Ajax are cel mai bun atac din campionat si ma bazez pe asta. Exceleaza in ofensiva si ar putea trece singura peste handicapul propus de mine. Ultimele sale cinci meciuri jucate au avut toate minim 2 reusite dupa pauza.

Helmond este ultima in clasament si nu are de ce sa se cantoneze in aparare. Va iesi la joc, mai ales ca adversara incaseaza destul de mult in ultimul timp. Avem fara discutie un meci de goluri aici.

Helmond - Jong Ajax
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Opinia mea este ca aceasta poate fi cea mai spectaculoasa partida a rundei din Eredivisie. Avem doua echipe care stau excelent pe faza de atac, dar care incaseaza prea mult. Tocmai de aceea o sa joc si de aceasta data un 2+ in repriza secunda.

Excelsior trece peste doua goluri marcate in medie pe meci acasa. Statistic vorbind, este o formatie care marcheaza si incaseaza mai mult in repriza a doua.

Ultimele cinci meciuri jucate de gazde s-au incadrat in pariul de mai jos. La fel si precedentele doua partide pentru Den Bosch.

Excelsior - Den Bosch
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.51

Click aici pentru a paria acest pronostic
Iti spun din start ca eu anticipez aici un meci foarte spectaculos si o sa joc un 2+ dupa pauza., Sa nu uitam ca echipa gazda are cel mai bun atac din competitie si acasa ajunge la trei goluri marcate in medie pe meci. Marcheaza mult in a doua parte a meciurilor.

Breda a incasat aproape o treime din totalul golurilor dupa pauza. Este normal sa astept reusite mai multe in repriza a doua.

Analizand statistica, observam ca fiecare din ultimele patru meciuri disputate de Jong Ajax s-au incadrat in pariul propus de mine. Sunt sigur ca seria va continua si luni.

Jong Ajax - Breda
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Bundesliga austriaca este o competitie extrem de spectaculoasa si asa cred ca va fi si aceasta disputa. Avem aici doua echipe care marcheaza si incaseaza mai mult dupa pauza in general.

Ambele formatii au probleme pe faza de aparare si ma bazez pe asta. De exemplu, 15 din cele 23 de goluri incasate de echipa gazda au venit dupa pauza. De asemenea, 15 din cele 23 de goluri marcate de oaspeti au venit dupa pauza. Sunt cifre care recomanda un pariu de 2+ in repriza secunda.

Sturm Grazz - Mattersburg
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Doua dintre cele mai bune echipe din acest sezon de Pro League se confrunta duminica si eu astept un duel extrem de spectaculos, cu minim doua goluri marcate dupa pauza. Cota ne dubleaza banii.

Trebuie luat in seama faptul ca aproape o treime din golurile marcate de Antwerp pana acum in campionat au venit dupa pauza. De asemenea, gazdele incaseaza mai mult dupa pauza.

12 din cele 20 de goluri primite de oaspeti au venit in repriza secunda. Totodata, Charleroi inscrie si ea mai mult dupa pauza. Sunt sigur ca se va marca mult in a doua parte a jocului.

Antwerp - Charleroi
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 2.16

Click aici pentru a paria acest pronostic
Spectacolul consider ca va veni duminica si in Superligaen, iar aici merg iarasi pe un 2+ dupa pauza. Avem fata in fata doua formatii care se preteaza pe un astfel de pariu, ambele cu cifre bune la goluri dupa pauza.

Aarhus are una dintre cele mai prolifice ofensive din liga, dar mai mult inscrie dupa pauza. De asemenea, 15 din totalul de 22 de goluri primite au fost incasate in repriza secunda.

Randers a incasat 28 de goluri in campionat si 18 au fost luate dupa pauza. Totodata si mai mult primeste in repriza a doua.

Aarhus - Randers
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 2.17

Click aici pentru a paria acest pronostic
Joc in Eredivisie pentru o partida extrem de spectaculoasa. Mizez aici pe minim trei goluri marcate si cota mi se pare excelenta.

Statistica ne arata ca trei din ultimele patru meciuri jucate acasa de Vitesse s-au incadrat in pariul propus de mine. De asemenea, ultimele patru deplasari pentru Heerenveen au avut toate minim trei reusite.

Avem aici doua echipe care marcheaza si incaseaza in general, asa ca golurile nu ar trebui sa lipseasca.

Vitesse - Heerenveen
Pronostic: Peste 2.5 goluriCota: 1.63

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt meci de 3+ consider ca ne asteapta duminica in Olanda. Avem doua echipe spectaculoase si reusitele nu cred ca vor intarzia prea mult.

Zwolle trece de doua goluri marcate in medie pe meci acasa, insa are un golaveraj negativ si ia foarte usor gol. Asta ajuta pariul meu. Feyenoord este favorita si astept de la ea multe goluri. Asre una dintre cele mai bune ofensive din liga.

De precizat ca ultimele cinci meciuri jucate de oaspeti in campionat au fost 3+.

Zwolle - Feyenoord
Pronostic: Peste 2.5 goluriCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Eu nu inteleg cota atat de mare la goluri aici si cred ca trebuie profitat. Joc fara discutie un 3+.

Celtic are cel mai bun atac din campionat si asta imi da incredere. A marcat mult in ultimul timp si nu vad de ce nu s-ar intampla la fel si acum. Trece de doua goluri marcate in medie pe meci, chiar si pe teren strain.

Statistica ne arata ca Celtic a marcat de minim trei ori la fiecare din ultimele sapte partide disputate. Aberdeen joaca si ea bine acasa, acolo unde trece de un gol pe meci.

Aberdeen - Celtic
Pronostic: Peste 2.5 goluriCota: 1.91

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cota de 1.63 la goluri mi se pare de atacat aici, mai ales ca vorbim de un meci din Eerste Divisie, competitie extrem de spectaculoasa.

GO Ahead sta foarte bine atac, dar apararea dezamageste. Sunt aspecte care ma ajuta. Se apropie de doua goluri marcate in medie pe deplasare.

Maastricht vine dupa trei meciuri de GG & 3+ si cred asa se poate imtampla si acum. Trece de un gol in medie pe meci acasa, dar la fel sta si ca incasate. Sunt premise de goluri aici.

Maastricht - GO Ahead Eagles
Pronostic: Peste 2.5 goluriCota: 1.63In Eredivisie eu joc mereu la goluri si de cele mai multe ori profitul este aproape. Vom vedea aici la lucru doua echipe care au nevoie de toate cele trei puncte si care in mod cert vor aborda meciul ofensiv. Astept minim doua goluri marcate dupa pauza.

PSV ramane una dintre cele mai bune echipe din liga, cu o forta ofensiva impresionanta. Trece de doua goluri marcate in medie pana acum. Are insa foarte mari probleme in deplasare, acolo unde incaseaza prea mult. Asta ajuta un pariu ca al meu.

Den Haag are si ea ca punct slab aparare si ia usor gol. Eu sunt sigur ca dupa pauza aceasta partida se va deschide foarte mult, in special dupa primul gol marcat. Nu se va juca la egal aici.

Den Haag - PSV
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acest meci de sambata din Olanda ne propune doua echipe de goluri si eu m-am gandit sa profit de un 2+ dupa pauza. Cota este excelenta si merita toti banii.

AZ exceleaza pe faza de atac in acest sezon si are o medie de doua reusite pe meci chiar si in deplasare. Twente este si ea o trupa spectaculoasa. Se apropie de cifra doi in acest sezon atat ca medie a golurilor marcate cat si la cele incasate.

Ultimele trei meciuri de campionat jucate de AZ s-au incadrat in pariul de mai jos. Nu vad de ce acum ar fi altfel, mai ales ca nici adversarul nu este unul care sa stea la cutie.

Twente - AZ Alkmaar
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un joc spectaculos cred ca vom avea miercuri pe Celtic Park si ma gandesc la minim doua reusite in repriza secunda.

Joaca Celtic si este normal sa astept multe goluri, mai ales ca pe teren propriu ea are o medie de peste trei reusite pe meci acasa. A marcat mult si in ultimele meciuri jucate, asa ca increderea este mare.

Hearts va iesi la joc, pentru ca este ultima clasata si nu are ce pierde. Cel mai probabil va fi condusa pana la pauza, iar asta va face meciul si mai deschis in repriza a doua.

Celtic - Hearts
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
Si al doilea meci al zilei din Cupa Olandei mi se pare unul spectaculos. Pariez si aici pe nimim doua reusite dupa pauza si cred ca vom face profit.

AZ arata excelent in acest sezon pe faza ofensiva, iar intr-un joc acasa eu sunt sigur ca va face spectacol. Astept de la ea minim doua goluri in repriza secunda.

Breda este o echipa de esalon secund si sunt sigur ca va incepe in aparare. Va ceda insa fara discutie pana la urma, dupa care va fi obligata sa se desfaca in aparare. In aceste conditii, repriza secunda poate fi una spectaculoasa.

AZ Alkmaar - NAC Breda
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
O coata atat de mare consider ca nu trebuie ratata duminica, mai ales ca vorbim de Eredivisie si de Ajax. Vom vedea la lucru doua dintre cele mai bune ofensive din campionat, doua formatii care marcheaza pe banda rulanta. Astept fara discutie un 2+ in repriza secunda.

Ajax are cel mai bun atac din Eredivisie. Are o medie de 2.5 goluri marcate pe deplasare, dar trece si de unul incasat. Important de spus ca in acest sezon marcheaza si incaseaza mult mai mult in a doua parte a meciurilor.

Utrecht trece si ea de doua reusite in medie pe meci acasa. O treime din totalul golurilor marcate de ea in Eredivise au venit dupa pauza.

Utrecht - Ajax
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Si prima liga elvetiana este una care se preteaza la pariurile pe goluri. Sa stii ca si aici o sa joc un 2+ in repriza secunda, la disputa dintre St. Gallen si Servette.

St. Gallen este liderul campionatului, nu isi permite un pas gresit, asa ca va lua cu asalt poarta adversa inca din start. Se va marca rapid si jocul se va deschide, asa ca in repriza secunda am putea avea o ploaie de goluri.

Ambele echipe sunt in forma si marcheaza in ultima perioada. St Gallen este liderul clasamentului, dar o particularitate este ca marcheaza si incaseaza mai mult in repriza secunda. Asta arata cifrele si ma bazez pe ele.

St. Gallen - Servette
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Am o slabiciune pentru Eredivisie atunci cand vine vorba de goluri, iar derby-ul dintre Alkmaar si Feyenoord consider ca ne va oferi macar doua reusite dupa pauza.

Ultimele trei meciuri jucate de AZ in campionat au avut toate minim doua goluri marcate dupa pauza. De asemenea, la fel s-a intamplat si in precedentele doua partide in liga pentru Feyenoord.

Analizand confruntarile directe, observ ca patru din ultimele cinci s-au incadrat in pariul propus de mine mai jos.

AZ Alkmaar - Feyenoord
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.73

Click aici pentru a paria acest pronostic
Raman in Serie B, pentru un nou pariu la total cartonase in meci. Vom vedea un duel echilibrat, incins, iar asta ma duce cu gandul la multe avertismente.

Analizand echipa gazda, observ ca Cittadela este formatia cu cel mai mare numar de cartonase galbene primite pana acum in Serie B. Asta spune totul despre stilul sau de joc.

De partea cealalta, Empoli ne-a oferit si ea in ultima perioada meciuri de cartonase. Statistica arata ca cinci din ultimele sase meciuri jucate de oaspeti au trecut peste handicapul propus de mine mai jos.

Cittadella - Empoli
Pronostic: Peste 5.5 cartonaseCota: 1.92

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt duel tare din Italia mi se pare aceasta, unul in care ambele echipe au nevoie de toate cele trei puncte si tocmai de aceea nu se vor face concesii pe teren si se va juca tare, la limita. Aleg iarasi un handicap cu plus la avertismente.

Oricum, aceste formatii se invart in jurul mediei de doua cartonase primite pe meci, insa in ultimul timp au inceput sa incaseze din ce in ce mai mult. Presiunea clasamentului incepe sa isi spuna cuvantul si asta se va vedea si acum.

Ultimele doua partide jucate de Crotone au trecut peste handicapul propus. La fel si trei din ultimele patru meciuri de acasa. In ceea ce o priveste pe Cremonese, vreau sa spun ca precedentele sale cinci deplasari de campionat au avut minim cinci cartonase.

Crotone - Cremonese
Pronostic: Peste 4.5 cartonaseCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sambata avem un derby in Eredivise si eu cred ca se va juca tare. Avem fata in fata doua echipe care tintesc locurile de Liga Campionilor, dar care au nevoie de toate punctele pentru asta. Chiar daca poate debutul de meci nu va fi spectaculos, odata ce se va marca, tabela se va debloca si dupa pauza ar trebui sa curga golurile.

PSV este o forta acasa, acolo unde se apropie de trei goluri marcate in medie pe meci. Aproape o treime din reusitele ei in acest campionat au venit dupa pauza.

Willem este echipa mai bine clasata si mai in forma si chiar daca porneste cu a doua sansa poate marca mai mult de un gol. Este genul de formatie care incaseaza mai mult in a doua repriza.

PSV Eindhoven - Willem
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.81

Click aici pentru a paria acest pronostic
Prima liga din Elvetia este una spectaculoasa si eu consider ca asa va fi si aceasta disputa. Cred ca vom vedea minim doua goluri in repriza secunda.

Young Boys trece de doua goluri marcate in medie pe meci acasa, dar in acest sezon si incaseaza. Cifrele arata ca pana acum a marcat si a incasat mai mult in a doua repriza.

Sion face meciuri de GG in ultima perioada si va marca in opinia mea. Este o echipa spectaculoasa si ea, cu a doua cea mai slaba aparare din campionat. Chiar daca se multumeste cu un punct si va incepe prudent, pana la urma va incasa si dupa pauza ar trebui sa vedem un joc pe contre, cu goluri.,

Young Boys - Sion
Pronostic: 2-4 goluri in repriza secundaCota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Vineri debuteaza etapa din Serie B, campionat care in opinia mea este unul destul de dur. Se joaca tare si asa va fi si aici, intre doua formatii care se preteaza pe cerintele unui handicap cu plus la avertismente.

CIferele ne arata ca vom vedea la lucru doua dintre echipele cu cel mai mare numar de cartonase din campionat. Ambele trec de doua cartonase incasate in medie pe meci. In tur s-au incat opt cartonase si sunt sigur ca si acum ne vom apropia de aceasta cifra.

Ascoli - Juve Stabia
Pronostic: Peste 5.5 cartonaseCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Eu nu inteleg aici cota atat de mare la 3+ si tocmai de aceea m-am gadit sa profit de un pariu pe goluri. Iti spun din start ca astept un meci extrem de spectaculos.

Celtic are cel mai bun atac din campionat, plus ca traverseaza o forma extraordinara. Normal ca astept multe reusite din partea ei. Ultimele sale opt meciuri disputate s-au incadrat in pariul propus de mine mai jos.

Motherwell nu este o echipa rea si va marca. Are o medie buna de goluri acasa si astept o evolutie solida din punct de vedere ofensiv. Mai trebuie spus ca trei din ultimele patru meciuri directe au fost 3+.

Motherwell - Celtic
Pronostic: Peste 2.5 goluriCota: 1.86

Click aici pentru a paria acest pronostic
Eerste Divisie este un campionat extrem de frumos si spectaculos, iar eu cred ca asa va fi si aceasta partida. Ma gandesc la minim doua goluri marcate in repriza secunda.

Avem fata in fata doua dintre cele mai bune echipe din competitie, ambele cu un apetit ofensiv de invidiat. Ma bazez pe asta, mai ales ca gazdele au chiar cea mai buna ofensiva din campionat.

Ajax se apropie de trei goluri marcate in medie acasa. Important pentru mine este ca in acest sezon marcheaza si incaseaza mai mult in a doua repriza.

Relevante sunt cifrele oaspetilor. 20 din din cele 27 de goluri primite au venit dupa pauza. De asemenea, 26 din cele 40 de reusite s-au marcat in repriza a doua.

Jong Ajax - G.A Eagles
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Reteta golurilor marcate dupa pauza cred ca este de succes si aici. Cota merita jucata si eu voi profita.

Avem fata in fata doua aparari modeste si asta imi da mari sperante. In plus, ambele echipe au nevoie de puncte si tocmai de aceea vom avea abordari ofensive si un meci deschis, mai ales dupa pauza cand se va juca cu garda jos.

De precizat ca o treime din golurile primite de echipa gazda in acest campionat au venit in repriza a doua. Si de partea cealalta cifrele ne ajuta, Dordrecht marcand si incasand mai mult in a doua parte a meciurilor.

Jong Utrecht - Dordrecht
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.63

Click aici pentru a paria acest pronostic
Prima liga din Belgia este una extrem de spectaculoasa, iar eu pariez la meciul unora dintre cele mai prolifice atacuri din competitie. Astept cel putin doua goluri dupa pauza.

Chiar daca Antwerp se poate multumi cu remiza si va incepe partida in aparare, pana la urma va incasa si dupa pauza este cert ca se va deschide mai mult. Ar putea curge goluri in a doua parte, chiar in ambele porti.

Brugge are cel mai bun atac din liga, Antwerp se apropie si ea de doua reusite in medie pe deplasare. Cand se intalnesc, aceste echipe ne ofera in general multe reusite.

CIfrele arata ca cinci din ultimele sase dispute directe au avut 2+ dupa pauza.

Club Brugge - Antwerp
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Eredivisie ma forteaza mereu sa joc la goluri si asa o sa fac si duminica, la disputa dintre Sittard si Heerenveen. Si aici am ales un 2+ in repriza a doua si cota este excelenta.

Fortuna a marcat aproape in medie doua goluri meci acasa. Incaseaza si destul de mult, asa ca este o echipa pretabila pentru handicapurile cu plus la goluri. De precizat ca aproape o treime din golurile luate de ea au venit dupa pauza.

Heerenveen este si ea o echipa de goluri, care face multe meciuri de GG. Ambele meciuri oficiale jucate de ea in 2020 au avut 2+ dupa pauza.

Fortuna Sittard - Heerenveen
Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza secundaCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Disputa de la Rotterdam se anunta una extrem de spetaculoasa si eu cred ca putem profita de un pariu la piata de goluri. Ma astept la macar doua reusite in repriza secunda.

Feyenoord este favorita, joaca acasa si exceleaza la capitolul atac, asa ca nu m-ar mira sa inscrie singura de doua ori dupa pauza. A jucat si la mijlocul saptamanii in cupa si chiar daca poate va intra mai greu in meci, pana la urma se va descatusa. Trei ultimele sale patru meciuri oficiale jucate pe teren propriu s-au incadrat in pariul de mai jos.

Emmen nu se poate apara tot meciul, pentru ca nu ar avea nicio sansa. Sunt sigur ca se va deschide si ea in a doua parte.

Feyenoord - Emmen
Pronostic: 2-4 goluri in repriza secundaCota: 1.74

Click aici pentru a paria acest pronostic
Linia de handicap la cartonase mi se pare setata mult prea jos de Betano fata de restul caselor de pariuri. Tocmai de aceea eu cred ca trebuie profitat si voi paria pe minim cinci cartonase in meci.

Avem fata in fata doua echipe care in general primesc multe avertismente, care joaca destul de dur. Sunt doua formatii care la inceputul sezonului erau cotate cu sanse la promovare si exista presiune.

Empoli ne-a oferit etapa trecuta un meci de 11 cartonase, tot acasa, cu Chievo. Este o echipa dura. Ultimele sale trei meciuri de acasa in liga au trecut lejer de handicapul propus mai jos.

Empoli - Crotone
Pronostic: Peste 4.5 cartonaseCota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Contrar cotelor oferite la case de pariuri, sa stii ca eu astept aici un joc extrem de spectaculos si mizez pe minim trei reusite. Avem fata in fata doua echipe care in ultimele jocuri au marcat.

Porto nu are ce apara si va forta inca din start daca mai vrea sa o prinda Benfica. Evident ca sta bine pe faza de atac si trece de doua goluri marcate in medie pe meci in campionat. Ia insa foarte usor gol in ultimul timp si asta ajuta un pariu ca al meu. Precedentele sale cinci partide de campionat au fost 3+.

Setubal este in forma, vine dupa doua victorii, iar etapa trecuta a punctat de trei ori. Ultimele doua dispute directe au fost 4+.

Setubal - Porto
Pronostic: Peste 2.5 goluriCota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here