Pronosticuri fotbal propuse de Red – 15 februarie 2020

0

Ianuarie a fost o luna productiva, dar se poate si mai bine. Continui si in aceasta luna sa va oferi pronosticuri din fotbal, din ligile mai putin vizionate. Urmariti acest articol pentru a vedea despre ce e vorba. In general o sa ma bazez pe goluri, iar articolul va cuprinde in mare masura meciuri din week-end. Succes!

Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 61%
Castigate: 64/105
Australia ne ofera si in acest sezon spectacol si cred ca am gasit intervalul de goluri potrivit pentru aceasta partida, chiar daca ma voi baza numai pe o repriza.
Wellington a marcat in medie pe teren propriu 1.62 goluri si a incasat 1.12, iar Melbourne City a inscris in medie pe teren strain 2.0 goluri si a incasat 1.75.
Interesant este faptul ca majoritatea golurilor celor 2 formatii au venit dupa pauza, de aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Wellington Phoenix – Melbourne City
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liga secunda din Portugalia propune o intalnire foarte interesanta intre 2 formatii care au medii de goluri destul de ridicate, lucru neobisnuit pentru acest campionat, iar eu voi incerca sa profit de acest lucru.
Academica a inscris in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a incasat 1.3, iar Mafra a marcat in medie pe teren strain 1.4 goluri si a incasat 1.1.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza si exact pe asta o sa mizez si eu. Cota pentru 1-2 goluri in cea de-a doua repriza este una foarte buna si vreau sa profit.

Academica – Mafra
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un duel foarte interesant intre 2 formatii destul de echilibrate in ceea ce inseamna atacul si apararea, dar am gasit statisticile de care aveam nevoie.
WBA a marcat in medie pe teren propriu 2.13 goluri si a incasat 1.33. Din aceste 2.13 goluri marcate, 1.07 au fost inscrise dupa pauza. De partea cealalta, Nottingham a inscris in medie in deplasare 1.44 goluri si a primit 0.94, 1.0 din goluri fiind marcate dupa pauza.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse destul de mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

WBA – Nottingham
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta va fi unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale zilei si vreu sa profit de mediile foarte ridicate de goluri a celor 2 formatii.
Braunschweig a inscris in medie in fata propriilor suporteri 1.5 goluri si a incasat 1.58, iar Kaiserslautern a marcat in medie pe teren strain 2.17 goluri si a incasat 2.33.
Este destul de greu de spus cine va reusi sa se impuna, dar de un lucru sunt sigur si anume ca se vor marca multe goluri, cota fiind una excelenta pentru peste 2.5 goluri.

Braunschweig – Kaiserslautern
Pronostic: 3+Cota: 1.77

Click aici pentru a paria acest pronostic
Si acesta va fi un joc foarte spectaculos, insa de aceasta data ma voi limita numai la golurile din prima repriza, statisticile indrumandu-ma spre acest lucru.
Unterhaching a marcat in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a incasat 1.33, iar Viktoria Koln a inscris in medie pe teren strain 2.27 goluri si a primit 2.36.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine din punct de vedere ofensiv in prima repriza si de aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri pana in pauza, cota fiind una foarte buna.

Unterhaching – Viktoria Koln
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung in Scotia acolo unde imi atrage atentia meciul dintre Montrose si Dumbarton de la care ma astept la destul de mult spectacol.
Gazdele au marcat in medie 2.0 goluri si au incasat 1.55, iar oaspetii au inscris in medie 1.5 goluri si au incasat 2.17, deci consider ca sunt sanse mari sa marcheze ambele echipe, dar nu voi miza pe asta.
Ambele echipe au o medie de aproape un gol inscris inca din prima repriza in meciurile de acasa respectiv din deplasare, de aceea voi miza pe 1-2 goluri marcate inca din prima repriza.

Montrose – Dumbarton
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta este urmatorul meci de la care astept goluri din Scotia si statisticile arata ca va fi o repriza a doua foarte spectaculoasa si trebuie sa profit de asta.
Cove a marcat in medie pe teren propriu 2.73 goluri si a incasat 0.36, iar Edinburgh a inscris in medie pe teren strain 1.73 si a primit 1.45.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine din punct de vedere ofensiv in cea de-a doua repriza, de aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza, cota fiind una foarte buna.

Cove – Edinburgh
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Si League Two are cateva partide interesante, iar aceasta mi-a atras atentia deoarece mediile de goluri ale celor 2 formatii sunt ridicate.
Plymouth a inscris in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a primit 1.0, iar Crewe a marcat in medie in depalsare 1.73 goluri si a incasat 1.47 si cred ca sunt sanse mari sa vedem goluri in ambele porti.
Totusi, eu ma rezum numai la repriza secunda deoarece media de goluri inscrise dupa pauza este mai mare fata de cea din prima repriza. De aceea eu voi miza pe 1-2 goluri inscrise in cea de-a doua repriza si am incredere in acest pont.

Plymouth – Crewe
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Rangers a pierdut avantajul in fata lui Celtic in campionat, insa lupta nu este incheiata si ma astept gazdele sa faca spectacol in aceasta intalnire.
Gazdele au marcat in medie 2.67 goluri si au incasat 0.5, iar Livingston a inscris in medie pe teren strain 1.62 goluri si a incasat 2.15 deci nu ii dau prea mari sanse in aceasta partida.
Avand in vedere aceste lucruri, ma astept la 2-3 goluri inscrise de gazde, iar faptul ca Rangers are o medie de un gol inscris inca din prima repriza, ma face sa cred ca se vor marca 1-2 goluri pana in pauza.

Rangers – Livingston
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revine si prima liga din Austria, aceasta fiind una dintre preferatele mele deoarece se marcheaza foarte multe goluri si exact de la asta ma astept si in aceasta confruntare.
Wolfsberger a inscris in medie pe teren propriu 2.44 goluri si a primit 1.44, iar Hartberg a marcat in medie in deplasare 1.67 goluri si a incasat 2.67.
Pe mine ma intereseaza numai a doua repriza deoarece atunci s-au inscris majoritatea golurilor, gazdele avand o medie de 1.67 goluri. De aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Wolfsberger – Hartberg
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.71

Click aici pentru a paria acest pronostic
Aceasta este ultima confruntare a zilei pe care am analizat-o si singura la care nu voi merge pe goluri, ci pe rezultatul final, fiind un meci foarte dezechilibrat.
Basel a inscris in medie pe teren propriu 2.5 goluri si a primit 0.8, iar Thun a inscris in medie pe teren strain 1.0 goluri si a primit 2.1
Statisticile arata ba gazdele au marcat in medie un gol in prima repriza, comparativ cu 0.3 ale oaspetilor, de aceea consider ca sunt sanse foarte mari ca Basel sa conduca atat la pauza cat si la final.

Basel – Thun
Pronostic: 1/1 si 2-5 goluriCota: 2.28

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi o confruntare cat se poate de spectaculoasa pentru ca ambele formatii se descurca foarte bine din punct de vedere ofensiv si voi incerca sa profit de acest lucru.
Al Ittihad a inscris in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a incasat 1.57, iar Al Ain a marcat in medie pe teren strain 3.0 goluri si a incasat 0.86.
Ceea ce ma intereseaza este faptul ca in 71% din meciurile de acasa respectiv deplasare ale celor 2 formatii au fost de peste 2.5 goluri si pe acest lucru o sa mizez si eu.

Al Ittihad – Al Ain
Pronostic: 3-6 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un derby din Super Lig si ma astept sa fie mai spectaculos ca niciodata pentru ca ambele formatii au medii de goluri foarte ridicate.
Istanbul Basaksehir a inscris in medie pe teren propriu 2.55 goluri si a incasat 1.0, iar Besiktas a marcat in medie pe teren strain 1.3 goluri si a incasat 1.9.
73% din meciuri gazdelor au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 80% din partidele oaspetilor. De aceea consider ca sunt sanse mari sa fie un joc spectaculos in care sa se inscrie cel putin 3 goluri.

Istanbul Basaksehir – Besiktas
Pronostic: 3+Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca pare sa nu fie un joc prea spectaculos, eu am gasit cateva detalii interesante care ma fac sa cred ca macar o repriza va impresiona.
Heidenheim a inscris in medie pe teren propriu 1.55 goluri si a primit 0.73, iar Nurnberg a marcat in medie pe teren strain 1.7 goluri si a incasat 2.0, oaspetii fiind cei pe care ma voi baza.
Ceea ce este interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine in cea de-a doua repriza si exact pe asta o sa mizez si eu, 1-2 goluri marcate dupa pauza.

Heidenheim – Nurnberg
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un joc foarte spectaculos deoarece majoritatea partidelor celor 2 formatii au fost de peste 2.5 goluri si asta imi avantajeaza pronosticul.
Munster a inscris in medie in partidele de pe teren propriu 1.5 goluri si a incasat 1.92, iar Wurzburger Kickers a marcat in medie pe teren strain 2.0 goluri si a incasat tot 2.0.
Interesant este faptul ca ambele formatii au medie de goluri inscrise dupa pauza de 1.0 goluri, de aceea o sa mizez pe 1-2 goluri marcate dupa pauza, cota fiind una foarte buna.

Munster – Wurzburger Kickers
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revine si campionatul din Danemarca si eu va ofer un pont pentru aceasta prima partida de dupa pauza de iarna si voi miza pe un interval de goluri.
Esbjerg a inscris in medie pe teren propriu 1.1 goluri si a incasat 1.5, iar Copenhaga a marcat in medie pe teren strain 1.4 goluri si a incasat tot 1.4.
Eu voi miza pe cel putin 2 goluri marcate si cred ca sunt sanse mari sa se intample acest lucru pentru ca majoritatea meciurilor celor 2 formatii de acasa respectiv din depalsare au fost de peste 1.5 goluri.

Esbjerg – Copenhaga
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu inteleg de ce este o cota atat de mare pentru cel putin 3 goluri inscrise in aceasta intalnire, insa voi incerca sa profit de acest lucru.
Salzburg a inscris in medie pe teren propriu 4.56 goluri si a incasat 1.22. Deci daca ne ghidam numai dupa acest lucru, sunt sanse ca gazdele sa inscrie cel putin 3 goluri. LASK Linz a inscris in medie in deplasare 2.11 goluri si a primit 0.33.
Toate partidele de pe teren propriu ale lui Salzburg au fost de peste 2.5 goluri si chiar daca LASK se apara foarte bine, nu cred ca va face fata in aceasta intalnire.

Salzburg – LASK Linz
Pronostic: 3+Cota: 1.66Bineinteles, fiind vineri nu puteam sa ratez liga secunda din Olanda, fiind un din ligile mele preferate deoarece se marcheaza foarte multe goluri.
Almere City a inscris in medie pe teren propriu 1.92 goluri si a primit 1.08, iar Cambuur in deplasare a marcat in medie 1.85 goluri si a incasat 0.85, deci ar trebui sa fie un meci destul de echilibrat.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca majoritatea golurilor au venit in cea de-a doua repriza in cazul ambelor formatii. De aceea pe acest lucru o sa mizez si eu, cota fiind un foarte buna.

Almere – Cambuur
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un joc foarte spectaculos pentru ca ambele formatii vin dupa mai multe meciuri pe teren propriu, respectiv in deplasare in care s-au marcat cel putin 3 goluri si pe asta o sa mizez si acum.
Volendam a inscris in medie pe teren propriu 2.33 goluri si a incasat 1.42, iar Telstar a marcat in medie in deplasare 1.92 goluri si a incasat 2.0.
Ceea ce ma intereseaza este faptul ca in cazul ambelor formatii, 75% din meciuri au fost de peste 2.5 goluri si de aceea cred ca sunt sanse mari sa se marcheze intre 3 si 6 goluri.

Volendam – Telstar
Pronostic: 3-6 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta va fi cel mai spectaculos meci al etapei, asta daca de luam dupa mediile de goluri ale celor 2 formatii si nu am cum sa il ratez.
Excelsior a inscris in medie pe teren propriu 2.67 goluri si a incasat 2.08, iar Jong AZ a inscris in medie pe teren strain 1.25 goluri si a primit 2.33.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca in 75% din meciurile de acasa ale lui Excelsior s-au marcat cel putin 3 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 92% din deplasarile lui Jong AZ.

Excelsior – Jong AZ
Pronostic: 3-6 goluriCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un joc destul de spectaculos pentru ca formatia gazda are o medie destul de ridicata de goluri pe meci. Voi incerca sa profit de acest lucru.
80% din meciurile de pe teren propriu ale lui Luton au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 88% din deplasarile lui Sheffield Wednesday.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este sa se inscrie cel putin 2 goluri si cred ca sunt sanse mari sa se intample acest lucru, tinand cont de faptul ca in cazul ambelor formatii 87% din partide au fost in acest sens.

Luton – Sheffield Wed
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Avem parte de un meci cat se poate de dezechilibrat si voi miza pe formatia gazda si cred ca am gasit o cota foarte buna.
Celtic a inscris in medie pe teren propriu 3.08 goluri si a incasat numai 0.5, iar Hearts in deplasare a marcat in medie 0.75 goluri si a primit 1.83. De aceea ma astept la o victorie la 0 din partea gazdelor, insa nu pe asta voi miza.
Celtic se descurca foarte bine in prima repriza, iar oaspetii merg mai bine dupa pauza, daca putem spune asta. De aceea consider ca sunt sanse foarte mari ca gazdele sa conduca atat la pauza cat si la final.

Celtic – Hearts
Pronostic: 1/1Cota: 1.54Este un meci foarte dezechilibrat, formatia gazda fiind mare favorita sa se impuna, insa cota pentru solist este foarte mica, asa ca aleg un interval de goluri.
Peterborough a inscris in medie pe teren propriu 2.33 goluri si a incasat 0.87. De partea cealalta, Southend a marcat in medie in deplasare 1.25 goluri si a primit 2.31.
Pe mine ma intereseaza numarul total de goluri si anume, in cazul ambelor formatii peste 80% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri si cred ca sunt sanse mari sa se inscrie si acum intre 2 si 4 goluri.

Peterborough – Southend
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou formatia gazda este favorita, dar ma astept la un joc destul de echilibrat. Am gasit cateva statistici interesante in ceea ce priveste golurile.
Wycombe a marcat in medie pe teren propriu 1.94 goluri si a incasat 1.12, iar Fleetwood a inscris in medie in deplasare 1.62 goluri si a primit 1.69.
In cazul ambelor formatii, majoritatea golurilor au venit dupa pauza si pe asta o sa mizez si eu. In 88% din partidele gazdelor s-a marcat cel putin un gol in a doua repriza, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din partidele oaspetilor.

Wycombe – Fleetwood
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Aceasta este prima confruntare in care voi miza pe solist, pentru ca formatia gazda este mare favorita sa se impuna in opinia mea, dupa ce am analizat statisticile.
Exeter a marcat in medie pe teren propriu 1.6 goluri si a incasat 0.8, iar Oldham a inscris in medie pe teren strain 0.81 goluri si a incasat 1.62 si nu ma astept la mai mult de un gol din partea lor in aceasta partida.
De asemenea este o diferenta foarte mare intre cele 2 in clasament si consider ca Exeter are toate atuurile pentru a iesi victorioasa la finalul celor 90 de minute si astfel sa ramana in cursa pentru promovare.

Exeter – Oldham
Pronostic: 1 solistCota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta este ultimul joc care mi-a atras atentia si voi miza din nou pe goluri, chiar daca ambele formatii sufera la acest captiol.
Northampton a inscris in medie pe teren propriu 1.75 goluri si a primit 0.69, iar Swindon a marcat in medie in deplasare 1.69 goluri si a primit 1.38.
Pe mine ma intereseaza numai golurile din prima repriza, ambele formatii avand o medie de peste 1 gol marcat pana in pauza. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in prima repriza.

Northampton – Swindon
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Incep cu un meci care incepe devreme, dar de la care ma astept la destul de mult spectacol si nu-l pot rata. Chiar daca gazdele sunt favorite sa se impuna eu voi miza pe goluri.
Perth a marcat in medie pe teren propriu 2.29 goluri si a incasat 1.43, iar Wellington in deplasare a marcat in medie 1.29 goluri si a incasat tot 1.29.
Pe mine ma intereseaza numai golurile de dupa pauza pentru ca in cazul ambelor formatii, in 86% din meciurile de acasa respectiv din deplasare s-a marcat cel putin un gol in a doua repriza si pe asta mizez si eu.

Perth – Wellington
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi o partida foarte spectaculoasa pentru ca se intalnesc 2 formatii care se descurca foarte bine pe partea ofensiva, insa cu ceva probleme in aparare.
Al Ain a marcat in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a incasat 1.29, iar Al Sharjah a inscris in medie pe teren strain 2.38 goluri si a primit 1.62.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca 86% din partidele gazdelor au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 88% din meciurile oaspetilor. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 3 goluri si acum.

Al Ain – Al Sharjah
Pronostic: 3+Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Duisburg este una din cele mai bune formatii din liga a 3-a germana cand vine vorba de meciurile de acasa, insa acum primeste vizita unei formatii cu o aparare destul de buna.
Duisburg a inscris in medie pe teren propriu 2.3 goluri si a incasat 1.1, iar Braunschweig a marcat in medie pe teren strain 1.6 goluri si a primit 1.1.
Interesant este ca ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza si exact pe asta o sa mizez si eu, 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Duisburg – Braunschweig
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung in una din cele mai spectaculoase ligi de fotbal din Europa si anume Eerste Divisie si prima data ma opresc asupra meciului dintre Dordrecht si Almere City, 2 formatii cu aparari foarte permisive.
Totusi nu o sa ma bazez pe goluri ci pe cornere pentru ca am gasit cateva statistici mai mult decat interesante.
Dordrecht a obtinut in medie pe teren propriu 4.92 cornere, iar in total in meci media este de 11.25, iar Almere a obtinut in medie pe teren strain 6 cornere, media totala fiind de 13. De aceea cosider ca sunt sanse mari sa se obtina cel putin 10 lovituri de la coltul terenului.

Dordrecht – Almere City
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mai departe merg la confruntarea dintre Go Ahead Eagles si FC Eindhoven si din nou o sa mizez pe cornere, chiar daca gazdele par mari favorite sa se impuna.
Go Ahead Eagles a obtinut in medie pe teren propriu 8 cornere, iar in total in meci media este de 12.17 cornere. De partea cealalta, Eindhoven a obtinut in medie in depalsare 5.33 cornere, media totala fiind 10.92.
Avand in vedere aceste lucruri, ma astept la un joc spectaculos, cu multe faze de poarta si cu cel putin 10 lovituri de la coltul terenului.

G.A Eagles – Eindhoven
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.63

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta este primul meci din Eerste Divisie in care o sa ma bazez pe goluri si cred ca am gasit intervalul cu cele mai mari sanse de a fi castigator.
Roda a marcat in medie pe teren propriu 1.83 goluri si a incasat 1.92, iar Den Bosch in deplasare a inscris in medie 1.18 goluri si a primit 1.82.
Toate partidele gazdelor au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 73% din deplasarile lui Den Bosch. De aceea cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Roda – Den Bosch
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta este cel mai spectaculos meci al rundei deoarece este o diferenta foarte mare intre cele 2 formatii si consider ca echipa gazda se va impune lejer.
Eu aleg din nou golurile pentru ca gazdele au 82% din meciuri de peste 2.5 goluri. Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca in 91% din meciurile de acasa ale lui Cambuur s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 83% din deplasarile lui Den Bosch.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Cambuur – Maastricht
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta este cel mai echilibrat meci al etapei pentru ca nu este o diferenta mare intre modul in care se descurca Telstar acasa si NEC in deplasare.
Sunt 2 formatii echilibrate in ceea ce primeste raportul dintre atac si aparare pentru ca ambele au marcat in medie 1.42 goluri si au primit in medie sub 1.35 goluri.
Totusi, statistica pe care ma bazez arata ca in 92% din partidele gazdelor s-a inscris cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 83% din meciurile lui NEC. De aceea mizez pe 1-2 goluri marcate in cea de-a doua repriza.

Telstar – NEC
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung si in prima liga din Olanda acolo unde Heracles primeste vizita Fortunei Sittard si cred ca va fi un joc cat se poate de dezechilibrat.
Spun asta pentru ca Heracles a inscris in medie pe teren propriu 2.4 goluri si a incasat 1.5, iar Sittard a marcat in medie in deplasare 0.6 goluri si a incasat 3.1.
Raportul dintre media golurilor marcate de Heracles si golurile primite de Sittard este destul de mare si de aceea cred ca sunt sanse foarte mari ca gazdele sa reuseasca sa inscrie de cel putin 2 ori.

Heracles – Fortuna Sittard
Pronostic: Heracles peste 1.5 goluriCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revine si liga de fotbal din Polonia, acesta fiind unul din campionatele mele preferate deoarece anticipez foarte bine intervalele de goluri.
Slask a inscris in medie pe teren propriu 1.8 goluri si a primit 1.5, iar Lechia a marcat in medie pe teren strain 1.11 goluri si a primit 1.22.
Pe mine ma intereseaza faptul ca toate partidele de acasa ale lui Slask au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 67% din deplasarile Lechiei. De aceea cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se marcheze intre 2 si 4 goluri.

Slask Wroclaw – Lechia Gdansk
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ligue 2 propune o intalnire foarte interesanta si echilibrata in acelasi timp pentru ca Valenciennes si Guingamp sunt vecine in clasament, ambele luptand pentru un loc de play-off pentru promovare.
Valenciennes joaca foarte bine pe teren propriu pentru ca in 11 meciuri are 6 victorii, 3 victorii si 2 infrangeri. Guingamp in deplasare are unele probleme, mai ales in deplasare deoarece a primit pana acum 15 goluri in 10 jocuri.
O sa mizez pe Valenciennes in aceasta confruntare pentru ca joaca acasa si vine dupa 4 victorii consecutive in care nu a primit nici macar un gol si nu cred ca va pierde aceasta partida.

Valenciennes – Guingamp
Pronostic: 1x si sub 4.5 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Urmatoarea confruntare din Ligue 2 care mi-a atras atentia este cea dintre Paris FC si AC Ajaccio si ii vad pe oaspeti mari favoriti sa se impuna.
Paris are probleme foarte mari in acest sezon si are sanse foarte mari sa retrogradeze deoarece dupa 22 de runde este pe penultimul loc cu doar 18 puncte stranse.
De partea cealalta, Ajaccio lupta pentru promovare, in 22 de etape acumuland 39 de puncte si astfel fiind pe locul 3. Nu cred ca oaspetii vor pierde acest joc in care nu se vor marca prea multe goluri, mediile fiind destul de scazute.

Paris – Ajaccio
Pronostic: x2 si sub 3.5 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Luni sunt cateva meciuri spectaculoase si primul care mi-a atras atentia este din al treilea esalon din Germania si anume partida dintre Sonnenhof si Wurzburger Kickers.
Sonnenhof a inscris in medie pe teren propriu 1.09 goluri si a incasat 2.36, iar Wurzburger Kickers a marcat in medie in deplasare 1.64 goluri si a incasat 2.18.
82% din partidele gazdelor au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 64% din deplasarile lui Wurzburger. Ceea ce ma intereseaza pe mine este repriza a doua deoarece atunci s-au marcat majoritatea golurilor in cazul ambelor formatii si de aceea mizez pe 1-2 goluri inscrise dupa pauza.

Sonnenhof – Wurzburger Kickers
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liga secunda din Olanda se incheie luni seara si eu am gasit un pont pentru fiecare din cele 2 meciuri. Prima data am analizat partida dintre rezervele lui Ajax si Go Ahead Eagles.
Jong Ajax a inscris in medie pe teren propriu 2.82 goluri si a incasat 0.91, iar Go Ahead Eagles a inscris in medie in deplasare 1.73 goluri si a primit 1.55.
In cazul ambelor formatii s-a inscris cel putin un gol dupa pauza in 91% din meciurile de acasa respectiv din deplasare si pe asta mizez si eu.

Jong Ajax – G.A Eagles
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.76

Click aici pentru a paria acest pronostic
Dupa ce m-am uitat pe statistici am constatat faptul ca va fi un meci destul de dezechilibrat, Jong Utrecht aratant mult mai bine, cel putin in meciurile de acasa.
Jong Utrecht a inscris in medie pe teren propriu 2.09 goluri si a primit 1.27, iar Dordrecht a inscris in medie in deplasare 1.0 goluri si a incasat 2.64.
Totusi nu o sa mizez pe solist ci pe goluri, mai precis pe golurile din repriza secunda deoarece in atunci au venit majoritatea golurilor in cazul ambelor formatii. De aceea mizez pe 1-2 goluri marcate dupa pauza.

Jong Utrecht – Dordrecht
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.71

Click aici pentru a paria acest pronostic
Parasesc Europa si ajung in Mexic acolo unde avem ca de obicei meciuri in care cred ca se vor marca destul de multe goluri, fiind una din ligile mele preferate.
Monterrey a inscris in medie pe teren propriu 1.92 goluri si a primit 1.23, iar Queretaro a marcat in medie pe teren strain 1.5 goluri si a incasat 1.25.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca toate meciurile gazdelor au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 83% din confruntarile oaspetilor. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri in aceasta partida.

Monterrey – Queretaro
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Incep cu un meci ce se joaca destul de devreme, in Australia. In general in acest campionat se inscriu destul de multe goluri si pe asta si pe asta o sa mizez si eu.
Perth a inscris in medie pe teren propriu 2.33 goluri si a incasat 1.33. De partea cealalta, Melbourne Victory au inscris in medie 1.14 goluri si au incasat 1.86.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca in toate meciurile de acasa respectiv din deplasare a celor 2 formatii s-a marcat cel putin un gol in prima repriza si pe asta o sa mizez si eu.

Perth Glory – Melbourne Victory
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Karlsruher si Kiel sunt 2 dintre echipele din liga secunda din Germania ce au medii de goluri foarte ridicate si pe acest lucru ma voi baza.
Karlsruher a inscris in medie pe teren propriu 1.89 goluri si a incasat 2.0, iar Kiel in depalsare a inscris in medie 1.8 goluri si au incasat 1.7.
Ceea ce mi-a atras atentia este cea de-a doua repriza pentru ca in cazul ambelor formatii s-a inscris cel putin un gol dupa pauza in toate meciurile de acasa respectiv din deplasare. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in a doua repriza.

Karlsruher – Kiel
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta pare a fi meciul meciul ideal pentru intervalul de goluri 2-4 si va spun imediat de ce cred acest lucru.
Toate meciurile de acasa ale lui Bayern Munchen II au fost de peste 1.5 goluri acelasi lucru intamplandu-se in 70% din deplasarile lui Hansa Rostock.
In plus, 82% din partidele gazdelor au fost de peste 2.5 goluri, insa numai 50% din jocurile gazdelor. De aceea consider ca nu se vor inscrie mai multe de 3 goluri.
Bayern II a inscris in medie acasa 1.73 goluri si a primit 1.91, iar Rostock in deplasare a marcat 1.3 goluri si a primit 1.6.

Bayern II – Hansa Rostock
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Continui tot in liga a 3-a din Germania pentru ca sunt mai multe meciuri spectaculoase si vreau sa profit la maximum de acest lucru.
Braunschweig a inscris in medie pe teren propriu 1.55 goluri si a primit 1.64. De partea cealalta Carl Zeiss Jena a marcat in medie in deplasare 1.09 goluri si a primit 2.55.
Pe mine ma intereseaza numai prima repriza pentru ca in 82% din partidele de acasa ale lui Braunschweig s-a marcat cel putin un gol pana in pauza acelasi lucru intamplandu-se si in cazul oaspetilor.

Braunschweig – Carl Zeiss Jena
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Consider ca acesta este cel mai spectaculos joc al week-endului din a 3-a liga germana si bineinteles ca o sa mizez pe goluri.
Ingolstadt a inscris in medie pe teren propriu 2.36 goluri si a incasat 1.45. De partea cealalta, Kaiserlaurtern a marcat in medie in deplasare 2.27 goluri si a incasat 2.36.
Ceea ce este important este faptul ca 73% din partidele gazdelor au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplanduse in 91% din partidele oaspetilor. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 3 goluri.

Ingolstadt – Kaiserlautern
Pronostic: 3+Cota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt joc foarte spectaculos din ligile inferioare din Germania este cel dintre Meppen si Chemnitzer si din nou voi miza pe goluri.
Meppen a inscris in medie pe teren propriu 2.2 goluri si a primit 1.5, iar Chemnitzer a marcat in medie in deplasare 1.6 goluri si a primit 2.3.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca 70% din partidele gazdelor au fost de peste 2.5 goluri, iar oaspetii au 80% din meciuri de peste 2.5 goluri. De aceea o sa mizez in aceasta intalnire pe cel putin 3 goluri inscrise.

Meppen – Chemnitzer
Pronostic: 3+Cota: 1.77

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca aceasta partida nu pare sa aiba o medie de goluri prea ridicata, am gasit niste statistici interesante si astfel voi miza pe golurile din repriza secunda.
Munster a inscris in medie pe teren propriu 1.55 goluri si a incasat 1.73, iar Duisburg a marcat in medie in deplasare 1.73 goluri si a primit 1.55.
Pe mine ma intereseaza numai repriza a 2-a pentru ca atunci s-au inscris majoritatea golurilor in cazul ambelor echipe. In toate partidele gazdelor s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 82% din jocurile oaspetilor si pe asta o sa mizez si eu.

Preuben Munster – MSV Duisburg
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Desi aceasta liga nu este prea recunoscuta pentru goluri, cred ca aceasta confruntare ne va oferi destul de mult spectacol.
Lok. Zagreb a inscris in medie pe teren propriu 2.33 goluri si a incasat 1.11, iar Rijeka a inscris in medie pe teren strain 2.0 goluri si a incasat 1.11.
Majoritatea golurilor au venit dupa pauza si pe asta o sa mizez si eu. In 89% din meciurile de acasa respectiv din deplasare ale celor 2 formatii s-a inscris cel putin un gol dupa pauza, de aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in a doua repriza.

Lok. Zagreb – Rijeka
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung in liga secunda din Italia si chiar daca aici nu prea se inscriu multe goluri, am gasit cateva statistici care contrazic acest lucru.
Frosinone a inscris in medie pe teren propriu 1.9 goluri si a incasat 0.7, iar Virtus Entella a marcat in medie in deplasare 1.45 si a incasat 1.64.
Pe mine ma intereseaza numai repriza a doua pentru ca in toate partidele gazdelor s-a inscris un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 82% din meciurile oaspetilor si pe acest lucru o sa mizez si eu.

Frosinone – Virtus Entella
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Raman tot in Serie B pentru ca am gasit un alt meci interesant pe care o sa mizez tot pe goluri, dar de aceasta data nu mai ma bazez pe reprize.
Livorno a inscris in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a incasat 2.0, iar Ascoli a marcat in medie in deplasare 1.09 goluri si a incasat 2.0.
Peste 60% din meciurile de acasa respectiv din deplasare ale celor 2 echipe au fost de peste 2.5 goluri, si peste 80% dintre ele au fost 2+ si de aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Livorno – Ascoli
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
O alta confruntare din Serie B care mi-a atras atentia este cea dintre Spezia si Pordenone de la care ma astept la cel putin 2 goluri marcate.
Spezia a inscris in medie pe teren propriu 1.4 goluri si a incasat 1.1, iar Pordenone a marcat in medie in deplasare 1.3 goluri si a incasat 2.2.
Interesant este faptul ca 80% din partidele gazdelor au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intaplandu-se in toate meciurile de pe teren strain ale lui Pordenone. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri in aceasta intalnire.

Spezia – Pordenone
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung in Championship acolo unde incep cu partida dintre Birmingham si Nottingham si nu voi miza nici pe solist, nici pe goluri ci pe cornere.
Birmingham a obtinut in medie pe teren propriu 6.57 cornere, iar in total media este de 11.57 cornere. De partea cealalta, Nottingham a obtinut in medie in deplasare 4.6 cornere, iar in total media este de 12.4 cornere.
Cred ca va fi o partida deschisa, cu multe faze la ambele porti. De aceea consider ca se vor obtine cel putin 10 lovituri de la coltul terenului.

Birmingham – Nottingham
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
De data aceasta o sa mizez pe goluri pentru ca statisticile ma indruma sa fac acest lucru. Voi miza numai pe repriza secunda.
Fulham a inscris in medie pe teren propriu 1.73 goluri si a incasat 1.07, iar Huddersfield in deplasare a marcat 1.21 goluri si a primit 1.71.
Ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza in ceea ce priveste ofensiva. Gazdele au inscris in medie dupa pauza 1.07 goluri, iar oaspetii 0.86. De aceea cred ca sunt sanse foarte mari sa se marcheze 1-2 goluri in cea de-a doua repriza, cota fiind una foarte buna.

Fulham – Huddersfield
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt joc de la care astept spectacol este cel dintre QPR si Bristol, 2 formatii ce se descurca bine pe partea ofensiva, dar au probleme in aparare.
QPR a inscris in medie pe teren propriu 1.93 goluri si a incasat 1.8, iar Bristol in deplasare a marcat in medie 1.53 goluri si a primit 1.47.
Ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza in ceea ce priveste ofensiva. Gazdele au inscris in medie dupa pauza 1.0 goluri, iar oaspetii 1,07. De aceea cred ca sunt sanse foarte mari sa se marcheze 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

QPR – Bristol
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Accrington este o echipa pe care m-am bazat si in trecut si o fac in continuare pentru ca rezultatele au fost pe masura asteptarilor mele.
Si de aceasta data cred ca va fi un joc spectaculos deoarece Aacrington a marcat in medie pe teren propriu 1.92 goluri si a incasat 1.46, iar Wimbledon in deplasare a inscris in medie 1.23 goluri si a incasat 1.85.
Eu ma bazez numai pe prima repriza deoarece in 85% din jocurile gazdelor s-a inscris cel putin un gol pana in pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 92% din deplasarile lui Wimbledon.

Accrington – Wimbledon
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung si in Scotia acolo unde mi-a atras atentia confruntarea dintre Albion Rovers si Cove Rangers deoarece mediile de goluri ale celor 2 formatii sunt foarte ridicate.
Albion a inscris in medie pe teren propriu 1.78 goluri si a incasat 2.0, iar Cove in deplasare a marcat in medie 2.7 goluri si a primit 2.1.
In cazult ambelor formatii s-a marcat cel putin un gol in prima repriza in toate meciurile de acasa respectiv din deplasare si cred ca sunt sanse mari ca asta sa se intample si acum. Sper doar sa nu se marcheze mai mult de 2 goluri pana in pauza.

Albion Rovers – Cove Rangers
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Alt joc de la care ma astept la destul de multe goluri este cel dintre Annan Athletic si Stenhousemuir, insa de aceasta data aleg un interval pe intreaga partida.
Annan a inscris in medie 2.0 goluri pe teren propriu si a primit 1.64, iar Stenhousemuir a marcat in medie in deplasare 1.18 goluri si a primit 1.73.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca 82% din partidele gazdelor au fost de peste 1.5 goluri acelasi lucru intaplandu-se in 91% din deplasarile lui Stenhousemuir. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se marcheze intre 2 si 4 goluri.

Annan – Stenhousemuir
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Statisticile arata ca acest meci va fi destul de spectaculos, mai ales repriza secunda si vreau sa profit de acest lucru pentru ca am gasit o cota foarte buna.
Mansfield a inscris in medie pe teren propriu 1.6 goluri si a primit 1.8, iar Carlisle a marcat in medie pe teren strain 1.2 goluri si a primit 1.8.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza si pe asta o sa mizez si eu. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Mansfield – Carlisle
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Majoritatea meciurilor celor 2 formatii au fost de peste 2.5 goluri si vreau sa profit de acest lucru si ma voi baza pe golurile din repriza secunda.
Queen’s Park a inscris in medie pe teren propriu 1.45 goluri si a primit 1.55, iar Cowdenbeath a marcat in deplasare in medie 1.11 goluri si a primit 1.56.
In 91% din partidele gazdelor s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 89% din confruntarile oasperilor. De aceea o sa mizez pe 1-2 goluri marcate in cea de-a doua repriza.

Queen’s Park – Cowdenbeath
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung si in National League din Anglia acolo unde incep cu confruntarea dintre Barnet si Hartlepool United pentru ca statisticile imi dau incredere ca pontul meu va fi castigator.
Barnet a marcat in medie pe teren propriu 1.57 goluri si a incasat 1.14, iar Hartlepool a inscris in medie in deplasare 1.5 goluri si a primit 1.44.
O sa ma axez numai pe golurile din repriza secunda pentru ca in cazul ambelor formatii s-a marcat cel putin un gol dupa pauza in 93% din meciurile de acasa respectiv din deplasare. De aceea mizez pe 1-2 goluri in repriza secunda.

Barnet – Hartlepool
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Campionatul din Ungaria a devenit mai spectaculos si asta imi convine. Puskas si Debrecen sunt 2 formatii pe care mizez des pentru ca au medii de goluri ridicate.
Puskas a inscris in medie pe teren propriu 1.62 goluri si a primit 1.5, iar Debrecen a marcat in medie in deplasare 1.43 goluri si a primit 2.14.
Pe mine ma intereseaza numai repriza secunda deoarece in toate meciurile gazdelor s-a inscris cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 86% din partidele oaspetilor. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in a doua repriza.

Puskas – Debrecen
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Am gasit o cota destul de mare la aceasta confruntare si am incredere destul de mare in ea, bazandu-ma numai pe golurile unei echipe.
Will a inscris in medie pe teren propriu 2.11 goluri si a primit 1.0, iar Lausanne Ouchy a marcat in medie in deplasare 1.0 goluri si a primit 2.11.
Wil beneficiaza si de propriul teren si cred ca are sanse mari sa inscrie cel putin 2 goluri, asa cum a facut in fiecare din cele 3 confruntari directe de pana acum. Mai mult, este obligata sa se impuna pentru a ramane aproape de primele locuri.

Wil – Lausanne Ouchy
Pronostic: Wil peste 1.5 goluriCota: 1.97

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trabzonspor este una din echipele cu cel mai bun atac din Super Lig si cred ca este favorita sa se impuna in aceasta partida, chiar daca primeste vizita lui Fenerbahce.
Trabzonspor a inscris in medie pe teren propriu 2.7 goluri si a primit 1.1, iar Fenerbahce a marcat in medie pe teren strain 1.2 goluri si a primit tot 1.2.
Totusi nu o sa mizez pe gazde ci pe goluri, mai exact pe cele de dupa pauza. S-a marcat cel putin un gol in cea de-a doua repriza in 90% din cazul gazdelor si in 80% in ceea ce-i priveste pe oaspeti.

Trabzonspor – Fenerbahce
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un joc cat se poate de dezechilibrat si am gasit cateva statistici care imi va avantaja pontul, acesta bazandu-se numai pe prima repriza.
Feyenoord a inscris in medie pe teren propriu 2.2 goluri si a primit 1.4, iar Emmen a marcat in medie in deplasare 0.5 goluri si a incasat 2.5.
Interesant este faptul ca gazdele joaca mult mai bine in prima repriza, iar oapetii mult mai bine dupa pauza. De aceea cred ca sunt sanse mari ca Feyenoord sa conduca la pauza.

Feyenoord – Emmen
Pronostic: Feyenoord conduce la pauzaCota: 1.63Ajung si in Belgia acolo unde mi-a atras atentia confruntarea dintre Mechelen si Gent de la care ma astept la cel putin 2 goluri marcate.
Mechelen a inscris in medie pe teren propriu 1.64 goluri si a primit 1.82, iar Gent a marcat in medie in deplasare 1.36 goluri si a primit 1.55, ambele avand probleme destul de mari in aparare.
In 91% din partidele gazdelor s-au marcat cel putin 2 goluri acelasi lucru intamplandu-se in 92% din jocurile oaspetilor. De aceea consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Mechelen – Gent
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here