Pronosticuri fotbal propuse de Red – 19 ianuarie 2020


Red
0
1288

Salutare, aici Red. In acest articol o sa puteti urmari ponturile propuse de mine din campionatele mai putin importante si sper ca voi avea succes. O sa ma bazez in general pe numarul de goluri din meci, dar nu numai. Mult succes!

Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 62.8%
Castigate: 54/86
Unitati: 188
Parasim Europa si ajungem in Argentina acolo unde River pare sa faca legea, insa faptul ca joaca in deplasare ma face sa imi indrept atentia catre piata cornerelor.
Cred ca media de 3.0 goluri marcate de River in deplasare spune totul si ma astept ca aceasta sa isi creeze foarte multe ocazii de gol.
Independiente a obtinut in medie pe teren propriu 7.0 cornere, iar in total media este de 11.29. De partea cealalta River a obtinut in medie 7.57 cornere, iar in total media este de 12.27. Asadar cred ca sunt sanse mari sa fie cel putin 10 lovituri de colt.

Independiente – River Plate
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Inchei cu un meci din Mexic care nu are cum sa nu aduca spectacol, asta daca ne uitam peste statistici. Clar in aceasta confruntare voi merge pe numarul de goluri.
Santos Laguna a marcat in medie pe teren propriu 2.8 goluri si a incasat 0.7. De partea cealalta, Leon a inscris in medie in deplasare 2.2 goluri si a incasat 1.5.
In cazul ambelor formatii 80% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si pe asta voi miza si eu.

Santos Laguna – Leon
Pronostic: 3+ Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Incep ziua de duminica cu un duel din Turcia si am gasit o cota indrazneata si zic eu cu sanse mari de a fi castigatoare.
Merg pe piata cornerelor acolo unde Antalyaspor a obtinut in medie pe teren propriu 6.25 cornere pe meci, iar in total media este de 8.5. De partea cealalta Goztepe sta mult mai prost la acest capitol, avand o medie de doar 3.22 lovituri de la coltul terenului, in total media fiind 7.89.
O vad capabila pe Antalyaspor sa domine aceasta intalnire pentru ca joaca pe teren propriu si cred ca va fi echipa care va obtine mai multe cornere.

Antalyaspor – Goztepe
Pronostic: Antalyaspor mai multe cornere Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Oaspetii ar trebui sa se impuna lejer in aceasta intalnire, insa in acest sezon au oferit foarte multe surprize si aleg sa merg pe goluri.
Venlo a marcat in medie pe teren propriu 1.22 goluri si a incasat 2.11. PSV a inscris in medie in deplasare 1.67 goluri si a primit 1.44.
Gazdele au nu mai putin de 89% din meciurile de acasa de peste 2.5 goluri, dar interesant este faptul ca s-a marcat cel putin un gol pana in pauza in toate partidele din fata propriilor suporteri, acest lucru intamplandu-se in 89% in cazul oaspetilor.

Venlo – PSV
Pronostic: 1-2 goluri prima repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revin in Turcia insa de aceasta data voi miza pe goluri si nu pe cornere pentru ca ambele formatii au medii de goluri destul de ridicate, iar eu ma voi baza numai pe repriza secunda.
Trabzonspor a inscris in medie pe teren propriu 2.33 goluri si a incasat 1.22, iar oaspetii au marcat in medie 1.44 goluri si au incasat 1.89.
Interesant este faptul ca gazdele au marcat majoritatea golurilor dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se si in cazul oaspetilor. De aceea cred ca sunt sanse foarte mari ca in a doua repriza sa se marcheze 1-2 goluri.

Trabzonspor – Kasimpasa
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.76

Click aici pentru a paria acest pronostic
In Eerste Divisie nu pot sa ma gandesc la altceva decat la goluri. Aceasta intalnire va fi foarte spectaculoasa, iar in urma analizarii statisticilor am gasit un pont bun.
In cazul ambelor formatii, peste 60% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri, ambele descurcandu-se bine pe partea ofensiva, dar avand probleme in aparare.
Den Bosch a marcat in medie in repriza secunda 1.27 goluri, iar Go Ahead Eagles 1.1. Deci consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se marcheze 1-2 goluri in repriza a doua.

Den Bosch – G.A Eagles
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Emmen si Heracles au un joc destul de asemanator si anume isi creeaza multe ocazii de gol, insa golurile intarzie sa apara in majoritatea cazurilor. Dar asta nu o sa fie o problema pentru ca ma voi baza pe cornere.
Emmen a obtinut in medie pe teren propriu 5.67 lovituri de la coltul terenului, iar in total in meci media este de 11.78. De partea cealalta Heracles a obtinut in medie 6.0 cornere, in total media fiind de 12.11.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se obtina cel putin 10 cornere.

Emmen – Heracles
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trec si prin Belgia acolo unde avem cateva partide interesante astazi. Prima data mi-a atras atentia partida dintre Cercle Brugge si Antwerp.
In cazul ambelor echipe, peste 60% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si asta imi avantajeaza pronosticul.
Brugge a marcat in medie pe teren propriu 1.0 goluri si a incasat 1.7, iar Antwerp a inscris in medie in deplasare 1.64 goluri si a primit 1.55. Interesant este faptul ca in 90% din aceste meciuri s-a marcat cel putin un gol dupa pauza in cazul ambelor formatii.

Cercle Brugge – Antwerp
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Besiktas are un meci cat se poate de complicat cu Sivasspor si ma feresc de rezultatul final, dar si de numarul de goluri pentru ca am gasit un pont bun pe cornere.
Cred ca va fi o partida foarte deschisa, de care pe care, cu multe faze de poarta si nu vad cum nu s-ar obtine multe cornere.
Besiktas a obtinut in medie pe teren prorpiu 6.33 cornere, in total media fiind de 10.0, iar Sivasspor a obtinut in medie in deplasare 6.25 lovituri de colt, in total media fiind de 11.25. De aceea o sa mizez pe cel putin 10 cornere in aceasta intalnire.

Besiktas – Sivasspor
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un derby in Belgia, insa Club Brugge este data mare favorita sa se impuna, chiar daca joaca in deplasare, ins ama voi feri de solist deoarece Anderlecht este o formatie imprevizibila.
Nici golurile nu-mi fac cu ochiul in aceasta intalnire deoarece gazdele prefera un joc inchis, iar oaspetii total opusul, insa numarul de cornere este mare in cazul ambelor.
Anderlecht a obtinut in medie pe teren propriu 6.73 cornere, iar Club Brugge in deplasare 8.33. In cazul ambelor vorbim de medii de peste 10 cornere pe meci si cred ca sunt sanse mari ca asta sa se intample si acum.

Anderlecht – Club Brugge
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Raman tot in Belgia acolo unde avem parte de un nou joc de la care ma astept la multe goluri, intalnindu-se 2 formatii care prefera jocul deschis.
Zulte a marcat in medie pe teren propriu 2.2 goluri si a incasat 1.0. De partea cealalta Genk a inscris in medie pe teren strain 1.4 goluri si a incasat 1.7.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza. In 80% din jocurile lui Zulte s-a inscris un gol in a doua repriza, acelasi lucru intamplandu-se in 90% din deplasarile lui Genk.

Zulte – Genk
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
QPR si Leeds deschid meciurile de sambata din Championship si ma astept la un joc destul de spectaculos tinand cont de media de goluri a celor 2 echipe.
QPR a marcat in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a primit 1.93, iar Leeds a marcat in medie in deplasare 1.71 goluri si a primit 0.93.
Eu ma voi baza numai pe numarul de goluri din a doua repriza pentru ca in fiecare partida a gazdelor s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 86% din jocurile oaspetilor, iar majoritatea meciurilor au fost de peste 1.5 goluri.

QPR – Leeds
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Gazdele nu vor avea partea de un meci simplu pentru ca Yeni joaca bine in acest sezon, mai ales in deplasare si de aceea aleg sa merg pe goluri.
Basaksehir a marcat in medie pe teren propriu 2.33 goluri si a primit 1.0, iar Yeni a inscris in deplasare in medie 1.78 goluri si a primit 1.33.
Interesant este faptul ca toate meciurile celor 2 echipe de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri, iar in fiecare dintre acestea s-a inscris cel putin un gol dupa pauza si pe acest lucru ma voi baza si eu.

Istanbul Basaksehir – Yeni
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revin in Championship acolo unde se va juca meciul dintre Preston si Charlton si cred ca sunt sanse mari sa vedem cel putin 2 goluri marcate.
Preston a inscris in medie pe teren propriu 2.07 goluri si a primit 1.21, iar Charlton a marcat in medie pe teren strain 1.23 goluri si a primit 1.62.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine in a doua repriza si voi incerca sa profit de acest lucru. In 93% din partidele de acasa ale lui Preston s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din partidele din deplasare ale lui Charlton.

Preston – Charlton
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mai departe mergem in League One, acolo unde vom avea parte de cateva meciuri foarte spectaculoase. Incep cu partida de la Accrington care primeste vizita lui Southend.
Gazdele au marcat in medie 2.18 goluri si au primit 1.36, iar oaspetii au inscris in medie 1.23 goluri si au primit 2.38.
De asemenea, majoritatea partidelor celor 2 formatii au fost de peste 1.5 goluri, insa eu ma rezum numai la prima repriza. In 82% din meciurile de acasa ale lui Accrington s-a marcat cel putin un gol pana in pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 93% din partidele din deplasare ale lui Southend.

Accrington – Southend
Pronostic: 1-2 goluri prima repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un joc intre 2 echipe destul de echilibrate din punct de vedere al atacului si al apararii si de aceea nu merg nici pe rezultat final si nici pe goluri, ci pe cornere.
Gillingham a obtinut in medie pe teren propriu 6.46 cornere, iar in total in meci media este de 10.54. De partea cealalta, Oxford a obtinut in medie in deplasare 6.69 cornere, iar in total media din meci este 11.31.
Cred ca va fi un joc deschis, cu multe faze la ambele porti si astfel mi-e destul de greu sa cred ca nu se vor obtine cel putin 10 cornere.

Gillingham – Oxford
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Raman tot in League One si ma voi baza tot pe numarul de cornere si in aceasta partida pentru ca statisticile sunt impresionante.
Chiar daca golurile intarzie sa apara in cazul ambelor formatii, nu se poate spune acelasi lucru despre cornere si cred ca vom avea parte de multe faze fixe in aceasta intalnire.
Rotherham a obtinut in medie pe teren propriu 7.58 cornere, iar in total in meci media este de 13.5 cornere. De partea cealalta Bristol a obtinut in medie in deplasare 3.9 cornere, iar in total media este de 11.5 cornere.

Rotherham – Bristol
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sincer mi-a fost greu sa ma decid ce sa aleg pentru aceasta intalnire, pentru ca si golurile si cornerele nu vor intarzia sa apara, dar pana la urma o sa merg pe fazele fixe.
Cove are o medie extraordinara de cornere obtinute in meciurile de pe teren propriu, mai exact 9.12, iar in total media este de 11.5.
De partea cealalta Cowdenbeath a obtinut in medie in deplasare 3.14 cornere, iar in total media este de 9.71 lovituri de la colt. Avand in vedere aceste lucruri, nu vad cum ar putea sa nu se obtina cel putin 9 cornere in aceasta intalnire.

Cove – Cowdenbeath
Pronostic: peste 8.5 cornere Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un meci foarte important pentru ambele formatii pentru ca Northampton lupta sa prinda un loc de play-off, iar Morecambe lupta sa ramana in League Two.
Totusi consider ca gazdele au toate avantajele in aceasta intalnire si vor reusi sa se impuna. Northampton a castigat 4 din ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, in vreme ce Morecambe a pierdut in ultimele 4 deplasari.
Consider ca este o diferenta destul de mare intre cele 2 formatii atat din punct de vedere al valorii jucatorilor, dar mai ales al formei, iar faptul ca joaca pe teren propriu ma face sa cred ca Northampton va reusi sa se impuna.

Northampton – Morecambe
Pronostic: 1 solist Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mergem si in Irlanda de Nord acolo unde mi-a atras atentia partida dintre Ballymena si Glenavon pentru ca ambele formatii au medii de goluri foarte ridicate.
Gazdele au marcat in medie 1.58 goluri si au incasat 1.58, iar oaspetii au marcat in medie 1.27 goluri si au primit 3.27.
De asemenea, 75% din meciurile de acasa ale lui Ballymena au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 91% din deplasarile lui Glenavon. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 3 si 6 goluri in aceasta partida.

Ballymena – Glenavon
Pronostic: 3-6 goluri Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un al meci spectaculos din Irlanda de Nord este cel dintre Crusaders si Larne, iar de aceasta data voi miza pe numarul de goluri.
Crusaders a inscris medie pe teren propriu 2.33 goluri si a primit 1.0. Larne a marcat in medie in deplasare 1.75 goluri si a primit 0.92.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii s-a inscris cel putin un gol in repriza secunda in 92% din meciuri. Chiar daca oaspetii sunt putin mai organizati pe plan defensiv, mizez pe forta ofensiva a gazdelor si cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza.

Crusaders – Larne
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trecem in liga secunda din Belgia acolo unde avem un meci destul de interesant si ma astept sa se inscrie destul de multe goluri.
Roeselare a marcat in medie pe teren propriu 1.73 goluri si a incasat 1.82. De partea cealalta Excelsior a inscris in medie in deplasare 1.7 goluri si a primit 0.9.
Interesant este faptul ca ambele formatii s-au descurcat mult mai bine in cea de-a doua repriza si pe asta ma bazez si eu. Ambele echipe avand peste 80% din meciuri de peste 1.5 goluri, consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza.

Roeselare – Excelsior
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revine si Eredivisie si prima partida care mi-a atras atentia este cea dintre Sittard si Vitesse, 2 echipe cu medii de goluri destul de ridicate.
Sittard a inscris in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a primit 1.33. De partea cealalta Vitesse a marcat in medie in deplasare 1.67 goluri si a primit 1.56.
Este foarte probabil sa vedem 3-4 goluri in aceasta intalnire, insa eu mizez numai pe repriza secunda pentru ca s-a marcat cel putin un gol dupa pauza in 78% din partidele de acasa ale Fortunei si in 89% in cazul lui Vitesse.

Sittard – Vitesse
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trec si in liga secunda din Franta acolo unde Guingamp si Lens cred ca vor oferi un joc destul de spectaculos, iar eu ma voi baza pe numarul de cornere.
Ambele echipe se descurca destul de bine pe partea ofensiva, dar si defensiva si de aceea cred ca va fi un joc deschis, iar daca nu se vor marca multe goluri, cred ca sunt sanse mari sa fie multe cornere.
Guingamp a obtinut in medie pe teren propriu 6.5 cornere, iar in total in meci media este de 10.0. De partea cealalta, Lens a obtinut in medie in deplasare 5.1 lovituri de la coltul terenului, in total media fiind de 9.5.

Guingamp – Lens
Pronostic: peste 8.5 cornere Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Avem un derby in Eredivisie pentru ca se intalnesc Feyenoord si Heerenven, 2 dintre echipele cu traditie din Tarile de Jos.
Feyenoord a marcat in medie pe teren propriu 2.11 goluri si a incasat 1.44, iar Heerenven a inscris in deplasare in medie 2.12 goluri si a incasat 1.5.
Interesant este faptul ca ambele formatii joaca mult mai bine in prima repriza si de aceea ma voi baza pe acest lucru. In cazul ambelor echipe s-a marcat cel putin un gol in prima repriza in peste 87% din partide.

Feyenoord – Heerenveen
Pronostic: 1-2 goluri prima repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Merg mai departe tot in Eerste Divisie si avem o noua partida spectaculoasa, insa de aceasta data aleg piata cornerelor pentru ca sunt de parere ca va fi un joc echilibrat, cu multe faze de poarta si implicit multe cornere.
Maastricht a obtinut in medie pe teren propriu 5.6 cornere, iar in total in meci media este de 12.2 cornere. De partea cealalta NEC a obtinut in medie in deplasare 6.36 cornere pe meci, iar in total media este de 11.82.
De aceea consider ca sunt sanse mari sa se obtina cel putin 10 cornere.

Maastricht – NEC
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Jong PSV vine dupa un rezultat foarte bun din derby-ul cu Jong Ajax, insa si acum au un meci cat se poate de dificil. Sper ca de aceasta data sa-mi iasa pontul pe goluri.
Volendam a inscris in medie pe teren propriu 2.2 goluri si a primit 1.4. De partea cealalta Jong PSV a inscris in medie pe teren strain 1.0 goluri si a primit 2.4.
Din nou ma bazez numai pe repriza secunda pentru ca in cazul ambelor formatii s-a marcat cel putin un gol dupa pauza in 80% din meciuri. Cota este foarte buna pentru 1-2 goluri inscrise in a doua repriza.

Volendam – Jong PSV
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou voi merge pe goluri si in aceasta confruntare pentru ca se intalnesc 2 formatii foarte spectaculoase.
80% din meciurile de acasa ale lui Eindhoven au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 70% din deplasarile lui Helmond.
Gazdele au marcat in medie 2.0 goluri si au primit 1.8, iar oaspetii au inscris in medie 1.0 goluri si au primit 2.9. Eu o sa ma bazez numai pe repriza secunda pentru ca in cazul ambelor formatii s-a marcat cel putin un gol in toate meciurile de acasa respectiv din deplasare.

Eindhoven – Helmond
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt meci spectaculos din liga secunda din Olanda de la care ma astept la destul de multe goluri, tinand cont de faptul ca 90% din partidele lui Excelsior de acasa au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 70% din deplasarile lui Telstar.
Excelsior a inscris in medie pe teren propriu 2.7 goluri si a incasat 2.0, iar Telstar a marcat in deplasare 1.8 goluri si a primit 1.7.
Interesant este faptul ca in peste 90% din meciuri s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda si pe asta ma bazez.

Excelsior – Telstar
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o confruntare destul de interesanta, iar eu ma voi baza pe goluri. Almere a marcat in medie pe teren propriu 1.9 goluri si a incasat 0.9. De partea cealalta oaspetii au inscris in medie 1.7 goluri si a primit 1.3.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii s-a inscris cel putin un gol in cea de-a doua repriza in 90% din meciuri si pe asta mizez si acum.
In 70% din deplasarile lui De Graafschap s-au marcat cel putin 3 goluri. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Almere – De Graasfchap
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Dupa cum ne-a obisnuit liga secunda din Olanda, principala caracteristica este spectacolul si cand spun asta ma refer la o medie foarte mare de goluri.
Atat Roda cat si Maastricht au pana acum peste 90% din meciuri de peste 1.5 goluri. Partidele gazdelor au fost chiar mai spectaculoase pentru ca in fiecare dintre ele s-a marcat cel putin un gol pe repriza.
In acest joc ma voi rezuma doar la prima repriza pentru ca si in cazul lui Maastricht s-a inscris cel putin un gol pana in pauza in 80% din meciuri.

Roda – Maastricht
Pronostic: 1-2 goluri prima repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Continuam in Olanda unde avem o alta intalnire de la care ma astept la multe goluri. Gazdele sunt favorite sa se impuna in opinia mea, dar ma concentrez numai pe a doua repriza.
G.A Eagles a marcat in medie pe teren propriu 1.9 goluri si a incasat 0.9. De partea cealalta, Almere a inscris in medie in deplasare 1.3 goluri si a incasat 2.1.
Interesant este faptul ca ambele echipe se descurca mult mai bine dupa pauza. In 90% din meciurile de acasa ale lui Eagles s-a inscris cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 80% din deplasarile lui Almere si pe asta ma bazez acum.

G.A Eagles – Almere City
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultima partida din Olanda pune fata in fata 2 formatii cu pretentii destul de mari. Analizand statisticile, prefer sa ma bazez din nou pe numarul de goluri.
NEC a marcat in medie pe teren propriu 1.89 goluri si a incasat 1.22. De partea cealalta, Den Bosch a inscris in medie in deplasare 1.44 goluri si a incasat 2.11.
Si in cazul lor, repriza secunda este cea care ofera mai mult spectacol. Spun asta pentru ca in 89% din meciurile de acasa ale lui NEC s-a inscris cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui Den Bosch.

NEC – Den Bosch
Pronostic: 1-2 goluri a doua repriza Cota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu puteam sa trec cu vederea derby-ul din Cipru, acolo unde am gasit o cota foarte buna si voi incerca sa profit de prestatiile proaste ale oaspetilor.
Anorthosis face un sezon bun, mai ales cand vine vorba de meciurile de acasa. Spun asta pentru ca are o medie de 2.57 goluri marcate si doar 0.43 primite.
Apoel are probleme mari in aceasta campanie si nu reuseste sa impresioneze. In deplasare a marcat in medie numai 1.33 goluri si a primit 1.17. De aceea merg pe 1x in aceasta intalnire.

Anorthosis – Apoel
Pronostic: 1x Cota: 1.56

Click aici pentru a paria acest pronostic
Merg si in Portugalia acolo unde Maritimo si Guimaraes dau piept incepand cu ora 19.30. Analizand statisticile nu am gasit diferente foarte mari intre cele 2, insa piata cornerelor mi-a atras atentia.
Maritimo a obtinut in medie pe teren propriu 5.5 cornere, iar in total in meci media este de 11.12 cornere. De partea cealalta, Guimaraes a obtinut in medie in deplasare 6.43 cornere, iar in total media este de 12.43 cornere.
Avand in vedere aceste lucruri, chiar daca nu se vor inscrie multe goluri, ma astept la un joc deschis cu multe faze de poarta si cel putin 10 cornere.

Maritimo – Guimaraes
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un meci foarte spectaculos, chiar daca media de goluri nu este prea ridicata, in cazul ambelor formatii stilul de joc este unul deschis.
Ma voi baza pe cornere in aceasta intalnire si cred ca vor fi foarte multe astfel de faze fixe. Feirense a obtinut in medie pe teren propriu 7.12 cornere pe meci, iar in total media este de 13.5.
De partea cealalta, Porto 2 a obtinut in medie in deplasare 6.12 cornere, iar in total media este de 10.0. De aceea consider ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se obtina cel putin 10 cornere.

Feirense – Porto 2
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel foarte important pentru ambele formatii deoarece gazdele inca mai au sanse sa prinda play-off-ul, iar oaspetii trebuie sa se impuna pentru a se mentine in spatele lui TNS.
Totusi este o diferenta mare de forma si de valoare intre cele 2 echipe si voi merge pe mana oaspetilor in aceasta confruntare.
Cardiff a marcat in medie pe teren propriu 0.78 goluri si a incasat in medie 1.11. De partea cealalta Bala Town a inscris in medie pe teren strain 2.4 goluri si a primit 0.9. De aceea merg pe 2 in aceasta partida, cu miza rambursabila in caz de egal.

Cardiff Metropolitan – Bala Town
Pronostic: DNB 2 Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o intalnire intre 2 formatii foarte spectaculoase si ca urmare ma astept la multe goluri, dar eu voi miza numai pe o repriza.
92% din meciurile de acasa ale lui Barnsley au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 67% din deplasarile lui Huddersfield. Interesant este ca majoritatea golurilor au venit in repriza secunda.
In 92% din partidele gazdelor s-a inscris cel putin un gol in repriza a doua, exact acelasi lucru intamplandu-se si in cazul oaspetilor. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Barnsley – Huddersfield
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Merg pe goluri si in aceasta intalnire pentru ca mi-a sarit in ochi o statistica interesanta de care trebuie sa ma folosesc.
83% din meciurile de acasa ale lui Luton au fost de peste 2.5 goluri, insa mai interesant este faptul ca in fiecare joc s-a inscris cel putin un gol in cea de-a doua repriza. Chiar daca Birmingham nu are o medie de goluri la fel de buna si in cazul ei s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda in 92% din deplasari si pe asta voi miza si eu acum.

Luton – Birmingham
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii sunt destul de echilibrate in ceea ce priveste golurile si de aceea m-am orientat catre piata cornerelor acolo unde am gasit o cota foarte buna.
Gazdele au obtinut in medie pe teren propriu 5.56 cornere pe meci, iar in total media este de 10.11. De partea cealalta Dundee a obtinut in medie in deplasare 7.2 cornere pe meci, in total media fiind de 12.5.
Ma astept la un joc deschis in care ambele formatii sa atace si de aceea consider ca sunt sanse mari sa se obtina cel putin 10 cornere in aceasta partida.

Patrick Thistle – Dundee United
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
In acest duel ma voi baza pe goluri, ambele formatii avand peste 75% din meciurile de acasa respectiv din deplasare de peste 1.5 goluri.
Reading a marcat in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a incasat 1.33. De partea cealalta Nottingham a inscris in deplasare 1.54 goluri si a primit 0.92. Interesant este faptul ca din cele 1.54 goluri inscrise, 1.15 au fost marcate in repriza a doua.
De altfel in toate partidele de acasa ale lui Reading s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din deplasarile lui Nottingham si pe asta voi miza.

Reading – Nottingham
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou aleg golurile si in aceasta intalnire, chiar daca numai 31% din deplasarile lui Millwall au fost de peste 2.5 goluri, cred ca Stoke va compensa.
Gazdele au inscris in medie 1.31 goluri si au incasat 1.54, de partea cealalta avem o medie de 1.0 goluri inscrise si 1.38 primite.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca in 92% din partidele de acasa ale lui Stoke s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din deplasarile lui Millwall si cred ca sunt sanse mari ca acest lucru sa se repete.

Stoke – Millwall
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou avem parte de o intalnire dezechilibrata in ceea ce priveste golurile pentru ca numai 33% din meciurile de acasa ale lui Wigan s-au marcat mai mult de 3 goluri, acest lucru intamplandu-se in 69% din deplasarile lui Bristol.
Gazdele marcheaza in medie 1.0 goluri pe meci si incaseaza 1.25, iar oaspetii inscriu 1.54 si primesc 1.69.
Important este ca in 83% din partidele din fata propriilor suporteri ale lui Wigan s-a marcat cel putin un gol in cea de-a doua repriza, acest lucru intamplandu-se in toate deplasarile lui Bristol.

Wigan – Bristol
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Se intalnesc 2 echipe destul de echilibrate din punct de vedere al golurilor, insa am gasit o statistica interesanta si am incredere in pontul meu.
Bristol a marcat in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a primit 1.08, iar Doncaster a marcat in deplasare 1.62 goluri si a primit 1.12, dar interesant este faptul ca din aceste 1.62 goluri marcate, 1.0 au venit in repriza secunda.
De altfel, in 83% din partidele de acasa ale lui Bristol s-a inscris cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 88% din deplasarile lui Doncaster si pe asta mizez si eu.

Bristol – Doncaster
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca in cazul ambelor formatii media de goluri este destul de ridicata, nu o sa mizez pe asta ci pe cornere pentru ca am gasit o cota foarte buna.
East Fife a obtinut in medie pe teren propriu 5.8 cornere pe meci, in total media fiind de 10.6 cornere. De partea cealalta Airdrieonians a obtinut in medie in deplasare 6.56 cornere, in total media fiind de 11.33 cornere.
Fiind vorba de un meci deschis, mi se pare inevitabil sa nu se obtina destul de multe cornere, asta daca vor fi multe faze de poarta.

East Fife – Airdrieonians
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
De aceasta data merg pe goluri fiindca 80% din meciurile de acasa ale lui Forfar au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 70% din deplasarile lui Raith.
Forfar a marcat in medie pe teren propriu 1.3 goluri si a incasat 1.8, iar Raith in deplasare a inscris in medie 1.7 goluri si a primit 1.6. Deci consider ca sunt sanse mari sa inscrie ambele echipe, insa nu voi miza pe asta.
Mai sigur sunt de faptul ca se vor marca 1-2 goluri in repriza secunda deoarece in 90% din meciurile de acasa ale lui Forfar si in toate deplasarile lui Raith s-a intamplat acest lucru.

Forfar – Raith
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trecem in League One din Anglia acolo unde se intalnesc Oxford si Rotherham, 2 dintre cele mai spectaculoase echipe din aceasta liga.
In cazul ambelor, peste 60% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si asta cred ca se va intampla si acum.
2.00 este media golurilor marcate de gazde si 0.7 primite, iar oaspetii au inscris in medie 1.75 goluri si au primit 1.17. Interesant este faptul ca ambele echipe au o medie de peste un gol marcat in cea de-a doua repriza si pe asta voi miza si eu.

Oxford – Rotherham
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este duelul celor mai slabe 2 echipe din League One si voi incerca sa profit de acest lucru, pentru ca ambele vor trage tare ca sa obtina cele 3 puncte puse in joc.
Ca sa intelegeti cat se slaba este Southend va spun ca a incasat in medie pe teren propriu 3.09 goluri pe meci si a marcat numai 1.0. Nici Tranmere nu sta mai bine in deplasare fiindca a inscris in medie 0.82 goluri si a primit 2.27.
Totusi, o sa merg pe statistica care imi arata faptul ca in toate meciurile celor 2 echipe de pana acum s-a inscris cel putin un gol in cea de-a doua repriza.

Southend – Tranmere
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou se intalnesc 2 echipe care stau foarte prost in ceea ce priveste aparare si pentru mine inseamna un singur lucru si anume multe goluri.
In cazul ambelor formatii 78% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si ma bazez pe acest lucru.
In 89% din partidele lui Stenhousemuir s-a inscris cel putin un gol in prima repriza, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui Brechin, ambele formatii jucand mult mai bine in prima repriza si pe asta voi miza.

Stenhousemuir – Brechin
Pronostic: 1-2 goluri in prima repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trecem si in National League acolo un imi face cu ochiul intalnirea dintre Dover si Hartlepool deoarece ambele formatii au fost implicate in meciuri in care s-au inscris destul de multe goluri.
Dover a inscris in medie pe teren propriu 1.36 goluri si a incasat 1.57, iar Hartlepool a marcat in medie pe teren strain 1.5 goluri si a incasat 1.43.
Ceea ce mi-a atras atentia este faptul ca in 86% din meciurile de acasa ale lui Dover s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 93% din deplasarile lui Hartlepool.

Dover – Hartlepool
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liga secunda din Portugalia propune o intalnire interesanta intre Chaves si Leixoes, iar statisticile pentru cornere sunt de-a dreptul impresionante.
Chaves a obtinut in medie pe teren propriu 8.0 cornere, iar in total media este de 11.43 cornere. De partea cealalta Leixoes a obtinut in medie in deplasare 5.57 cornere, in total media fiind de 12.14 cornere.
Cred ca va fi un joc foarte echilibrat, dar totodata deschis, cu multe faze de poarta. Si de aceea, consider ca sunt sanse mari sa se obtina cel putin 10 cornere in aceasta partida.

Chaves – Leixoes
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Si liga secunda din Belgia propune o intalnire in care se asteapta foarte multe cornere, conform statisticilor de pana acum si voi profita de asta.
Chiar daca in cazul ambelor echipe, nu se inscriu prea multe goluri, cornerele sunt la ele acasa. St. Gilloise a obtinut in medie pe teren propriu 7.67 cornere, iar in total media este de 13.11 cornere.
De partea cealalta Leuven a obtinut in medie in deplasare 6.2 cornere, iar in total media este de 14.4 cornere. De aceea consider ca sunt sanse foarte mari ca in acest meci sa se obtina cel putin 10 cornere.

St. Gilloise – Leuven
Pronostic: peste 9.5 cornere Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cymru Premier, prima liga din Tara Galilor propune o intalnire foarte spectaculoasa sambata de la ora 16:30. Atat Penybont cat si Caernarfon sunt 2 echipe in meciurile carora se inscriu multe goluri si pe asta o sa mizez si eu.
In cazul ambelor formatii, peste 60% din meciurile de acasa, respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri. Penybont a inscris in medie acasa 1.20 goluri si a incasat 2.20, iar Caernarfon a marcat in medie in deplasare 1.22 si a primit 2.00.
Mai important este faptul ca in 90% din partidele echipei gazda s-a inscris cel putin un gol in cea de-a doua repriza, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui Caernarfon.

Penybont - Caernarfon
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii fac un sezon slab si de aceea nu voi merge pe solist in aceasta intalnire, ci pe goluri si am gasit cateva statistici interesante.
Larnaca a inscris in medie pana in acest moment in meciurile de acasa 2.14 goluri si a incasat 1.43, iar Nicosia a marcat in medie in deplasare 1.67 goluri si a incasat 2.17.
Ceea ce imi avantajeaza pontul este faptul ca echipa gazda a marcat 1.29 goluri in cea de-a doua repriza, iar oaspetii 1.33. Deci consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in repriza secunda.

AEK Larnaca – Ol. Nicosia
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel destul de echilibrat pentru ca se intalnesc 2 echipe din zona retrogradarii, insa golurile imi atrag din nou atentia si la aceasta partida.
Chiar daca pare putin depasita de situatie Alloa are forta sa inscrie macar un gol in aceasta intalnire pentru ca joaca impotriva unei formatii cu o defensiva permisiva si beneficiaza si de terenul propriu.
In 89% din meciurile de acasa s-a inscris cel putin un gol in prima repriza, acelasi lucru intamplandu-se si in 90% din deplasarile lui Patrick Thistle.

Alloa – Patrick Thistle
Pronostic: 1-2 goluri in prima repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel foarte foarte important pentru promovare si de aceea aleg golurile si nu rezultatul final. Prevad o confruntare cu multe goluri.
In cazul ambelor echipe aproximativ 90% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri, iar in 90% in partidele de acasa s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 89% din deplasarile lui Ayr.
Dunfermline a inscris in medie pe teren propriu 1.90 goluri si a primit 1.30, iar Ayr in deplasare a inscris 1.78 si a incasat 2.00. Asadar, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in repriza secunda.

Dunfermline – Ayr
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Daca ne uitam in clasament am putea spune ca va fi un joc echilibrat, insa cotele sunt de alta parere. Din nou merg pe goluri si in aceasta intalnire.
66% din meciurile de acasa ale lui Falkirk au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui Dumbarton.
Falkirk a inscris in medie pe teren propriu 2.22 goluri si a primit 0.56, iar Dumbarton a inscris in medie in deplasare 1.78 goluri si a primit 2.00. Interesant este faptul ca formatia gazda a marcat 1.33 goluri in prima repriza, iar oaspetii 1.11.

Falkirk – Dumbarton
Pronostic: 1-2 goluri in prima repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel foarte important pentru ca ambele formatii sunt in lupta directa pentru locurile de promovare si ma astept la un meci spectaculos.
Montrose a marcat in medie pe teren propriu 1.89 goluri si a incasat 1.56, iar East Fife a inscris in medie in deplasare 1.67 si a primit 1.22.
In toate meciurile de acasa ale lui Montrose s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui East Fife. De aceea cred ca ca se vor marca 1-2 goluri in repriza a doua.

Montrose – East Fife
Pronostic: 1-2 goluri in repriza a doua Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liderul din League One primeste vizita lui Peterhead formatie ce incearca sa se salveze de la retrogradare si voi miza cu siguranta pe solist.
Raith are 35 de puncte stranse in 35 19 etape si are un avans de 2 puncte fata de locul 2 si de aceea este obligata sa se impuna. Majoritatea punctelor le-a obtinut pe teren propriu.
A marcat in medie pe teren propriu 2.11 goluri si a primit 0.89, iar Peterhead a inscris in medie in deplasare 1.11 goluri si a primit 2.22. De aceea cred ca sunt sanse mari ca Raith sa se impuna in aceasta intalnire.

Raith – Peterhead
Pronostic: 1 solist Cota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel foarte dezechilibrat in opinia caselor de pariuri, dar eu nu cred acest lucru si o sa vedeti imediat de ce.
Brechin a marcat in medie pe teren propriu 1.11 goluri si a primit 1.78. De partea cealalta Cove a marcat in medie in deplasare 2.44 goluri si a primit 2.22. Deci nu mi s-ar parea prea ciudat daca gazdele vor reusi sa inscrie.
Eu aleg din nou golurile avand in vedere medie foarte ridicata in cazul ambelor echipe. In toate deplasarile lui Cove s-a marcat cel putin un gol in prima repriza si pe asta mizez si eu.

Brechin – Cove
Pronostic: 1-2 goluri in prima repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Aparent pare sa fie un duel foarte echilibrat pentru ca se intalnesc 2 formatii ce sunt vecine in clasament si lupta pentru promovare.
Totusi cateva statistici arata ca formatia gazda ar trebui sa se impuna pentru ca a inscris in medie pe teren propriu 1.44 goluri si a incasat 0.67. De partea cealalta Annan a marcat in medie in deplasare 0.89 goluri si a primit 2.44.
Cota pe care o are Cowdenbeath in aceasta confruntare imi permite sa aleg un pariu mai sigur decat 1 solist si anume DNB1.

Cowdenbeath – Annan
Pronostic: DNB 1 Cota: 1.74

Click aici pentru a paria acest pronostic
Inca un duel echilibrat in Scotia pentru ca din nou se intalnesc 2 echipe care se lupta pentru promovare in acest sezon si golurile imi fac din nou cu ochiul.
78% din meciurile de acasa ale lui Elgin au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 67% din deplasarile lui Edinburgh.
Elgin a inscris in medie pe teren propriu 2.11 goluri si a primit 1.33, iar oaspetii au marcat in medie in deplasare 1.78 goluri si au incasat 1.67. Mai interesant este faptul ca in cazul ambelor echipe s-a inscris cel putin un gol in repriza secunda in 89% din partide.

Elgin – Edinburgh
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Duel interesant si in National League din Anglia acolo unde Stockport si Boreham Wood sunt in lupta directa pentru locurile de promovare.
Aleg si aici golurile pentru ca in cazul ambelor echipe, 85% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri.
Stockport a inscris in medie pe teren propriu 1.79 goluri si a primit 1.57, iar Boreham Wood a marcat in medie in deplasare 1.46 goluri si a primit 1.15. Mai important este faptul ca in 93% din partidele de pe teren propriu ale lui Stockport s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din deplasarile lui Boreham Wood.

Stockport – Boreham Wood
Pronostic: 1-2 goluri in a doua repriza Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 54 61% +310.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here