Pronosticuri fotbal propuse de Red – 28 ianuarie 2020

0

Salutare, aici Red. In acest articol o sa puteti urmari ponturile propuse de mine din campionatele mai putin importante si sper ca voi avea succes. O sa ma bazez in general pe numarul de goluri din meci, dar nu numai. Mult succes!

Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100
Formatia gazda este usor favorita sa se impuna in aceasta intalnire, insa eu am gasit un pont mult mai bun pe goluri si pe asta ma voi baza, iar daca tinem cont de statistici ar trebui sa fie castigator.
Bielefeld a inscris in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a incasat 1.25. De partea cealalta Bochum a marcat in medie in deplasare 1.12 goluri si a incasat 1.88.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca in cazul ambelor formatii, 88% din meciurile de acasa, respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri si pe asta ma voi baza.

Bielefeld – Bochum
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Raman tot in liga secunda din Germania si din nou ma voi baza pe goluri, insa numai pe cele dintr-o repriza deoarece statisticile arata foarte bine.
Regensburg a marcat 2.0 goluri in medie in fata propriilor suporteri si a primit 1.62. De partea cealalta, Hannover a marcat in medie pe teren strain 1.44 goluri si a incasat 1.67.
Interesant este faptul ca incazul ambelor formatii, peste 75% din partidele de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri. De aceea ma astept la un joc spectaculos in care sa se inscrie 1-2 goluri in prima repriza.

Regensburg – Hannover
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trec in liga secunda din Anglia, acolo unde prima data imi sare in ochi confruntarea dintre Hull si Huddersfield si chiar daca gazdele sunt usor favorite, nu voi miza pe solist.
Hull a inscris in medie 1.5 goluri pe teren propriu si a incasat 1.21. De partea cealalta, Huddersfield a marcat in medie in deplasare 1.15 goluri si a incasat 1.77.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza si pe asta ma bazez si eu. S-a marcat cel putin un gol in repriza secunda in 86% din partidele de acasa ale lui Hull, acelasi lucru intamplandu-se in 92% din deplasarile lui Huddersfield.

Hull – Huddersfield
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung in League One unde am ochit o noua partida spectaculoasa cea dintre Accrington si Peterborough si cred ca se vor inscrie cel putin 2 goluri.
Gazdele au marcat in medie 2.08 goluri si au incasat 1.42, iar oapetii au inscris in medie in deplasare 1.36 goluri si au incasat 1.64.
Pe langa asta, 92% din meciurile de acasa ale lui Accrington au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 71% din deplasarile lui Peterborough. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri in aceasta confruntare.

Accrington – Peterborough
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Probabil cea mai spectaculoasa intalnire din aceasta runda din League Two si nu pot sa ma gandesc decat la goluri si cred ca am gasit pontul perfect.
In cazul ambelor formatii, peste 92% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri si exact la acelasi lucru ma astept acum.
Plymouth a marcat in medie pe teren propriu 2.08 goluri si a incasat 1.23. De partea cealalta Crawley a inscris in medie in deplasare 1.21 goluri si a primit 1.64. De aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri in aceasta partida.

Plymouth – Crawley
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sap mai adanc in Anglia si ajung in National League acolo unde am gasit 2 meciuri de la care ma astept la spectacol. Primul este Ebbsfleet United vs Woking.
Gazdele au marcat in medie pe teren propriu 1.27 si au incasat 2.0, iar Woking in deplasare a inscris in medie 1.6 goluri si a primit 1.87.
Ceea ce mi-a atras atentia este prima repriza pentru ca in toate partidele de acasa ale lui Ebbsfleet s-a marcat cel putin un gol, acelasi lucru intamplandu-se in 93% din deplasarile lui Woking. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri inca din prima repriza.

Ebbsfleet – Woking
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Aceasta este cealalta partida despre care va vorbeam si mediile de goluri pe care le au cele 2 echipe, cred ca spun totul despre modul in care va decurge jocul.
Solihull a inscris in medie 1.79 goluri pe teren propriu si a incasat 0.86, iar Barrow a marcat in medie in deplasare 2.13 goluri si a incasat 1.33.
Prima repriza este cea care ma intereseaza pe mine pentru ca in 86% din partidele de acasa ale lui Solihull s-a inscris un gol pana in pauza acelasi lucru, asta intamplandu-se in 93% din deplasarile lui Barrow.

Solihull Moors – Barrow
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultimul meci al zilei este cel dintre Reading si Bristol City din Championship si am gasit o statistica cat se poate de interesanta.
In cazul ambelor formatii s-au marcat cel putin 3 goluri in 62% din meciurile de acasa respectiv din deplasare, insa nu pe acest lucru voi miza.
Ceea ce mi-a atras atentia si mai mult este faptul ca in toate meciurile celor 2 formatii s-a marcat cel putin un gol dupa pauza si cred ca si acum sunt sanse foarte mari sa se inscrie 1-2 goluri in a doua repriza.

Reading – Bristol City
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi o confruntarea foarte interesanta deoarece se intalnesc 2 echipe care se descurca foarte bine atat pe partea ofensiva, dar si defensiva.
Totusi eu o sa aleg golurile pentru ca statisticile arataca majoritatea golurilor se inscriu dupa pauza si pe asta o sa mizez si eu. 1860 Munchen a inscris in medie pe teren propriu in repriza a doua 1.0 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in deplasarile lui Braunschweig.
In cazul ambelor formatii in peste 78% din partidele de acasa respectiv din deplasare s-a marcat cel putin un gol in cea de-a doua repriza si cred ca sunt sanse mari ca asta sa se intample si acum.

1860 Munchem – Braunschweig
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Bineinteles, fiind vorba de un meci din liga secunda din Olanda nu pot sa ma bazez decat pe goluri, chiar daca formatia gazda pare sa fie usor favorita.
G.A Eagles a inscris in medie pe teren propriu 1.82 goluri si a incasat 0.91. De partea cealalta, NAC Breda a marcat in medie in deplasare 1.4 goluri si a incasat 1.2.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza si pe asta voi miza si eu, pentru ca in cazul ambelor s-a inscris cel putin un gol in a doua repriza in 90% din partide.

G.A Eagles – Breda
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale zilei, tinand cont de media de goluri pe care o au cele 2 formatii.
In cazul ambelor, peste 77% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si asa cred ca se va intampla si acum.
Vaduz este mare favorita sa se impuna deoarece are o medie de 2.44 goluri inscrise pe teren propriu si 1.67 primite, comparativ cu 1.44 marcate de Wil in depalsare si 2.0 primite. Totusi, sunt de parere ca se vor marca macar 3 goluri.

Vaduz – Wil
Pronostic: 3+Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trupa lui Steven Gerrard nu isi permite pasi gresiti pentru a ramane pe prima pozitie in Scotia, dar chiar daca este mare favorita sa se impuna in aceasta deplasare, eu o sa mizez pe cornere fiindca am gasit o cota mult mai buna.
Hearts a obtinut in medie pe teren propriu 5.91 cornere, in total in meci media fiind de 11.27 cornere. De partea cealalta Rangers a obtinut in medie in deplasare 7.36 cornere, media totala fiind 10.18.
De aceea consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se obtina cel putin 10 lovituri de la coltul terenului.

Hearts – Rangers
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trec si in Elvetia acolo unde am ochit un prim’ meci de la care ma astept la multe goluri, dar ma voi rezuma numai la o repriza.
St. Gallen a inscris in medie pe teren propriu 2.22 goluri si a incasat 1.33. De partea cealalta, Lugano a marcat in medie pe teren strain 1.67 goluri si a primit 11.
Interesant este ca in cazul ambelor formatii, majoritatea golurilor au venit dupa pauza si exact pe asta o sa mizez si eu acum. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in a doua repriza.

St. Gallen – Lugano
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu puteam sa ratez acest derby din Elvetia si cred ca am gasit un pont adecvat, tinand cont de statisticile de pana acum din campionat.
Young Boys a inscris in medie pe teren propriu 2.67 goluri si a primit 1.11, iar Basel a marcat in medie in deplasare 1.89 goluri si a primit 1.22.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor echipe s-a marcat cel putin un gol dupa pauza in 89% din meciurile de acasa respectiv din deplasare si pe asta ma bazez si eu.

Young Boys – Basel
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Merg in Cipru acolo unde avem un duel destul de echilibrat, intre 2 echipe care se descurca decent pe plan ofensiv, dar au mari probleme in aparare si asta imi va avantaja pontul.
88% din meciurile de acasa ale lui Nea Salamis au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 63% din deplasarile lui Enosis.
De notat faptul ca in cazul ambelor, in 63% din partidele de pe teren propriu respectiv din deplasare au reusit sa inscrie ambele echipe. Asadar, cred ca sunt sanse mari sa fie un joc spectaculos, cu cel putin 3 goluri marcate.

Nea Salamis – Enosis
Pronostic: 3+Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Club Brugge trebuie sa se impuna in aceasta deplasare si este mare favorita sa faca acest lucru. Totusi eu o sa mizez pe goluri si nu pe rezultat final.
Kortrijk a inscris in medie pe teren propriu 1.73 goluri si a incasat 1.55, iar Club Brugge a marcat in medie in deplasare 2.1 goluri si a primit 0.6.
Interesant este faptul ca ambele formatii au reusit sa inscrie majoritatea golurilor dupa pauza si pe asta voi miza si eu acum. Asadar, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Kortrijk – Club Brugge
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Derby de foc in Grecia! Va fi un duel foarte incins, atat pe teren cat si in tribune si singura mea speranta este ca sa se joace cele 90 de minute in intregime.
Nu o sa mizez pe solist sau pe goluri deoarece mi se pare foarte riscant si de aceea aleg cornerele. AEK a obtinut in medie pe teren propriu 7.3 cornere, iar in total media este de 10.3. De partea cealalta Olympiakos a obtinut in medie in deplasare 7.5 cornere, in total media fiind de 10.1.
De aceea cred ca sunt sanse mari sa vedem cel putin 9 cornere in aceasta intalnire.

AEK Atena – Olympiakos
Pronostic: peste 8.5 cornereCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultimul meci pe care-l analizez se va dispuna la noapte, in Mexic si pana acum am avut succes destul de mare in acest campionat. Ca de obicei o sa pariez pe goluri.
64% din meciurile de acasa ale lui Necaxa au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 80% din deplasarile lui Atletico San Luis.
Interesant este faptul ca Necaxa a inscris in medie dupa pauza 1.73 goluri, iar oaspetii 0.8. De aceea o sa merg pe 1-2 goluri marcate in cea de-a doua repriza.

Necaxa – Atletico San Luis
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Parasim Europa si ajungem in Argentina acolo unde am gasit cateva statistici interesante la meciul dintre Rosario Central si Huracan si voi miza pe solist.
Rosario a inscris in medie pe teren propriu 1.88 si a incasat numai 0.88. De partea cealalta Huracan a inscris in medie in deplasare 0.38 goluri si a primit 1.0.
Nu le dau sanse mari oaspetilor sa inscrie in aceasta depalsare, iar cu media de goluri a gazdelor, cred ca vor reusi sa isi adjudece cele 3 puncte in aceasta confruntare, fiind o diferenta destul de mare de forma si valoare.

Rosario Central – Huracan
Pronostic: 1 solistCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o partida intre 2 formatii care se descurca foarte bine din punct de vedere defensiv, dar au probleme foarte mari in atac. De aceea nu cred ca se vor marca prea multe goluri.
Union Santa Fe a inscris in medie pe teren propriu 1.0 goluri si a primit 0.86. De partea cealalta Argentinos Juniors a inscris in medie in deplasare 0.38 goluri si a incasat 0.62.
Asadar nu vad prea multe goluri inscrise in aceasta intalnire. O sa risc putin si o sa pariez pe faptul ca oaspetii nu vor inscrie, cota fiind una mai mult de cat atractiva.

Union Santa Fe – Argentinos Juniors
Pronostic: Oaspetii nu marcheazaCota: 2.37

Click aici pentru a paria acest pronostic
Inchei cu un meci din Mexic, mai precis cu confruntarea dintre Tijuana si America de la care ma astept la destul de multe goluri.
90% din partidele de acasa ale lui Tijuana au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 75% din deplasarile lui America.
Gazdele au inscris in medie 1.6 goluri si au primit 1.5. De partea cealalta oaspetii au inscris 1.5 goluri si au incasat 1.5. Interesant este faptul ca in cazul ambelor echipe s-a inscris cel putin un gol in a doua repriza in peste 90% din meciuri si pe asta o sa mizez si eu.

Tijuana – America
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un duel foarte dezechilibrat in Serie B pentru ca Virtus Entela a pierdut un singur meci pana acum pe teren propriu, in vreme ce Cremonense s-a impus intr-o singura depalsare.
Clar voi merge pe 1x in aceasta intalnire, insa voi combina si golurile pentru o cota mult mai atractiva. Nici un meci de acasa a lui Entella nu a fost de peste 2.5 goluri, in vreme ce doar 22% din deplasarile lui Cremonese au fost de 3+.
Gazdele au marcat in medie 1.0 goluri si au primit 0.44, iar oaspetii au inscris in medie 0.56 goluri si au incasat 1.44.

Virtus Entella – Cremonese
Pronostic: 1x si sub 3.5 goluriCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sunt 2 formatii care sunt obisnuite cu meciurile din esaloanele superioare, dar acum ma astept sa faca spectacol in liga a 3-a.
Duisburg a inscris in medie 2.44 goluri pe teren propriu si a incasat 1.11. De partea cealalta, Ingolstadt a marcat in medie in deplasare 1.78 goluri si a incasat 0.78 aceasta avand o aparare destul de buna.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine in prima repriza, deci consider ca sunt sanse mari sa se marcheze 1-2 goluri pana in pauza, cota fiind una foarte buna.

Duisburg – Ingolstadt
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mai departe merg in Ungaria acolo unde liderul din campionat, Ferencvaros primeste vizita modestei Paksi si cred ca va fi un meci foarte facil pentru gazde.
Gazdele se descurca foarte bine in fata propriilor suporteri, marcand in medie 1.43 goluri si incasand numai 0.71. Interesant este ca din cele 1.43 goluri marcate, 1.29 au venit in prima repriza.
Paksi este la polul opus fiindca a inscris in medie in deplasa 1.25 goluri si a incasat 1.75 si joaca mult mai bine dupa pauza. Deci consider ca sunt sanse mari ca Ferencvaros sa conduca la pauza.

Ferencvaros – Paksi
Pronostic: prima repriza 1Cota: 1.74

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta este poate cel mai spectaculos din aceasta runda din liga a 3-a din Germania si voi incerca sa profit de acest lucru, pentru ca ma astept la multe goluri.
Nu mai putin de 78% din partidele de acasa ale lui Meppen au fost de peste 2.5 goluri, tot in 78% din acestea reusind sa inscrie ambele formatii. De asemenea, 60% din deplasarile lui Manheim au fost de peste 2.5 goluri, iar in 70% din acestea au marcat ambele echipe.
Cu astfel de medii, imi este destul de greu sa cred ca nu se vor inscrie cel putin 3 goluri.

Meppen – Mannheim
Pronostic: 3+Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un joc destul de echilibrat si totodata spectaculos pentru ca nu vad o diferenta foarte mare intre cele 2 formatii in acest moment. Ambele au probleme mari in aparare.
Carl Jena a marcat in medie pe teren propriu 0.89 goluri si a incasat 1.89. De partea cealalta Munster a inscris in medie in deplasare 1.33 goluri si a primit 2.33.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca toate partidele de acasa ale lui Carl Jena au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 89% din deplasarile lui Munster. Deci cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri in aceasta partida.

Carl Zeiss Jena – Munster
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou o sa mizez pe goluri si aici, chiar daca gazdele practica un fotbal ceva mai tacticizat, ma astept ca oaspetii sa imi aduca „victoria”.
Chemnitzer a inscris in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a incasat 1.3. De partea cealalta Viktoria Koln a inscris in medie in deplasare 2.11 goluri si a incasat 2.33. Deci ar trebui sa vedem o partida cu goluri in ambele porti.
Am spus ca gazdele practica un fotbal mai echilibrat deoarece numai 50% din partidele de acasa au fost de peste 2.5 goluri, comparativ cu 89% din deplasarile lui Koln. In 2 goluri imi vor fi de ajuns.

Chemnitzer – Viktoria Koln
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt meci de la care astept goluri fiindca 90% din deplasarile lui Zwickau au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din partidele de acasa ale lui Magdeburg.
Despre peste 2.5 goluri nu este cazul sa vorbim pentru ca 2 goluri imi vor fi de ajuns pentru a castiga acest pont.
Gazdele au marcat in medie 1.78 goluri si au incasat 1.11, iar oaspetii au inscris in medie 1.2 goluri si au primit 1.7. Deci ar trebui sa fie sanse mari sa inscrie ambele formatii, insa pentru siguranta merg pe 2-4 goluri.

Magdeburg – Zwickau
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Consider ca pontul pe care l-am gasit la aceasta confruntare este un value bet fiindca sunt sanse foarte mari sa fie castigator, iar cota este neasteptat de mare.
Nu voi miza pe solist, nici pe goluri ci pe cornere pentru ca statisticile sunt de-a dreptul impresionante. Kasimpasa a obtinut in medie pe teren propriu 6.75 cornere, iar in total in meci media este de 13.0. De partea cealalta Alanyaspor a obtinut in medie in deplasare 6.62 cornere, in total media fiind de 11.62.
Asadar cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se obtina cel putin 10 lovituri de la coltul terenului.

Kasimpasa – Alanyaspor
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung in Scotia acolo unde incep cu un meci foarte dezechilibrat fiindca este o diferenta foarte mare de forma si de valoare intre cele 2 formatii si din nou am gasit o cota foarte buna.
Dundee a marcat in medie pe teren propriu 3.6 goluri si a primit doar 0.6. Din aceste 3.1 goluri inscrise, 1.6 au venit in prima repriza. De partea cealalta Greenock a inscris in medie in deplasare 0.9 goluri si a incasat 2.5.
Cred ca asta spune totul despre aceasta confruntare si gazdele vor conduce inca de la pauza.

Dundee United – Greenock Morton
Pronostic: prima repriza 1Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Consider ca va fi un meci spectaculos, doar daca ne uitam la statisticile oaspetilor. 91% din deplasari au fost de peste 1.5 goluri, 82% de peste 2.5 goluri, iar in 73% din meciuri au inscris ambele echipe.
Bristol a inscris in medie 1.38 goluri si a incasat 1.15 pe teren propriu, iar Fleetwood a inscris in medie in deplasare 1.73 goluri si a primit 1.91.
Interesant este faptul ca ambele echipe se descurca mult mai bine in repriza secunda si de aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza.

Bristol Rovers – Fleetwood Town
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este unul din meciurile in care incerc sa speculez cota destul de mare pentru sub 3.5 goluri deoarece nu cred ca se vor inscrie foarte multe goluri.
Burton a inscris in medie pe teren propriu 1.08 goluri si a incasat 0.67, iar Accrington a marcat in medie in deplasare 0.79 goluri si a primit 1.57.
Un gol nu cred ca este imposibil sa se inscrie, dar sunt sanse mici sa se marcheze mai mult de 3, tinand cont de faptul ca doar 17% din meciurile gazdelor au fost de peste 2.5 goluri si doar 29% in cazul oaspetilor.

Burton – Accrington
Pronostic: 1-3 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un joc destul de spectaculos pentru ca se intalnesc 2 formatii care se descurca bine pe partea ofensiva, dar au ceva probleme in aparare.
Clyde a inscris in medie pe teren propriu 1.8 goluri si a primit 1.4. De partea cealalta, East Fife a inscris in medie in deplasare 1.5 goluri si a incasat 1.2.
Interesant este faptul ca ambele formatii au o medie de 1.0 goluri inscrise dupa pauza si exact pe asta ma voi baza si anume pe 1-2 goluri inscrise in cea de-a doua repriza.

Clyde – East Fife
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un alt duel dezechilibrat pentru ca este o diferenta foarte mare intre cele 2 echipe la toate capitolele si jocul va fi controlat in intregime de gazde.
Falkirk a inscris in medie pe teren propriu 2.3 goluri si a incasat numai 0.5. Interesant este faptul ca a marcat 1.3 goluri in prima repriza. Oaspetii au inscris in medie in deplasare 0.7 goluri si au incasat 1.4.
De notat ca Forfar se descurca mai bine dupa pauza. Asadar, cred ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire Falkirk sa conduca la pauza, cota fiind una foarte buna.

Falkirk – Forfar
Pronostic: prima repriza 1Cota: 1.71

Click aici pentru a paria acest pronostic
Gazdele au primit o cota foarte mare pentru a se impune si nu inteleg acest lucru, dar voi incerca sa profit la maximum si am gasit un pariu destul de sigur.
Ipswich a inscris in medie pe teren propriu 1.55 goluri si a incasat 0.91, iar Lincoln a marcat in medie in deplasare 0.8 goluri si a primit 1.4.
Este o diferenta destul de mare intre modul in care joaca cele 2 formatii, mai ales la nivelul primei reprize, dar aleg ceva mai sigur si consider ca sunt sanse mari ca Ipswich sa castige oricare repriza.

Ipswich – Lincoln
Pronostic: Ipswich castiga oricare reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este cel mai incis duel din aceasta liga pentru ca se intalnesc 2 formatii cu atacuri foarte bune, ar si cu aparari destul de bine puse la punct. Totusi am gasit cateva statistici interesante.
In cazul ambelor formatii, 69% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri. Interesant este faptul ca ambele se descurca mult mai bine dupa pauza.
Peterborough a marcat in medie in a doua repriza 1.46 goluri, iar Rotherham 1.0. Deci consider ca sunt sanse foarte mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Peterborough – Rotherham
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou avem parte de un meci foarte dezechilibrat in Scotia, intalnindu-se 2 echipe cu obiective total opuse si asta se vede si in statistici, insa de aceasta data nu mai avem parte de o cota asa de mare.
Cove a marcat in medie pe teren propriu 2.8 goluri si a incasat numai 0.4. De partea cealalta Annan a inscris in medie in deplasare 0.9 goluri si a incasat 2.5.
Cove are toate avantajele in aceasta partida si cred ca va reusi sa faca spectacol si se va impune la cel putin 2 goluri diferenta, mai ales ca joaca in fata propriilor suporteri.

Cove Rangers - Annan Athletic
Pronostic: Handicap (-1) CoveCota: 1.51

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un joc destul de echilibrat, dar si spectaculos pentru ca se intalnesc 2 formatii care se descurca destul de bine pe partea ofensiva, dar au probleme in aparare.
Scunthorpe a inscris in medie pe teren propriu 1.43 goluri si a incasat 1.36. De partea cealalta Crewe a marcat in medie in deplasare 1.69 goluri si a primit 1.46.
De asemenea, in cazul ambelor echipe, 85% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri si pe asta mizez si acum. Cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Scunthorpe – Crewe
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o intalnire destul de dezechilibrata, Edinburgh fiind favorita sa se impuna chiar daca joaca in deplasare. Spun asta pentru ca Stenhousemuir este una din cele mai slabe formatii din liga.
Gazdele au marcat in medie 1.2 goluri si au incasat 2.2. De partea cealalta, oaspetii au inscrirs in medie in deplasare 1.7 goluri si au incasat 1.5.
A doua repriza este cea pe care ma bazez fiindca in fiecare meci de acasa al lui Stenhousemuir, acelasi lucru intamplandu-se in 80% din deplasarile lui Edinburgh. De aceea mizez pe 1-2 goluri in a doua repriza.

Stenhousemuir – Edinburgh
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trec in Liga Nationala din Anglia si incep cu o cota foarte indrazneata, dar cu sanse mari de reusita tinand cont statisticile pe care o sa vi le prezint.
60% din meciurile de acasa ale lui Boreham Wood au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 86% din deplasarile lui Barrow.
Boreham a inscris in medie pe teren propriu 1.4 goluri si a incasat 1.07. De partea cealalta Barrow a inscris in medie in deplasare 2.21 goluri si a primit 1.36. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se marcheze cel putin 3 goluri.

Boreham – Barrow
Pronostic: 3+Cota: 1.97

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un joc destul de spectaculos, iar eu ma voi rezuma numai la numarul de goluri din prima repiza pentru ca am gasit cateva statistici favorabile.
In 87% din meciurile de acasa ale lui Bromley s-a marcat cel putin un gol in prima repriza, acelasi lucru intamplandu-se in 86% din deplasarile lui Barnet.
Bromley a marcat in medie 2.27 goluri pe teren propriu si a incasat 1.27. De partea cealalta, Barnet a inscris in medie in deplasare 1.36 goluri si a incasat tot 1.36. Asadar, voi miza pe 1-2 goluri in prima repriza.

Bromley – Barnet
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt duel echilibrat din National League si din nou voi merge pe un interval de goluri in care am mare incredere.
In cazul ambelor formatii, 80% din meciurile de acasa repsectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri. Hartlepool a inscris in medie pe teren propriu 1.47 goluri si a primit tot 1.47. De partea cealalta Stockport a inscris in medie in deplasare 1.2 goluri si a primit 1.4.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie intre 2 si 4 goluri, cota fiind una foarte buna.

Hartlepool – Stockport
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un joc foarte dechis, cu multe faze de poarta si implicit cu destul de multe goluri. De aceea pontul meu va viza golurile, dar doar pe cele din repriza secunda.
Torquay a inscris in medie pe teren propriu 1.6 goluri si a incasat 1.73. De partea cealalta, Ebbsfleet a marcat in medie in deplasare 1.27 goluri si a incasat 2.0.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii, majoritatea golurilor au venit in cea de-a doua repriza si pe asta voi miza si eu, mai exact 1-2 goluri dupa pauza.

Torquay – Ebbsfleet
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revin in Scotia pentru ca am gasit un alt joc de la care ma astept sa se inscrie cel putin 2 goluri si va spun imediat de ce.
Motherwell a inscris in medie pe teren propriu 1.64 goluri si a incasat 1.45. De partea cealalta, Hibernian a marcat in medie in deplasare 1.09 goluri si a primit 1.91.
Cel mai important lucru de mentionat este faptul ca toate deplasarile lui Hibernian au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 91% din partidele de pe teren propriu ale lui Motherwell. Asadar cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri in aceasta disputa.

Motherwell – Hibernian
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revin si in Ungaria acolo unde mi-a atras atentia o partida care cred ca va oferi foarte mult spectacol fiindca se intalnesc 2 dintre cele mai bune echipe din campionat.
75% din meciurile de acasa ale lui MOL Vidi au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 63% din deplasarile lui Honved.
Gazdele au marcat in medie 2.0 goluri si au primit 1.62. De partea cealalta Honved a inscris 1.38 goluri in medie si a primit 1.5. Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii s-a inscris cel putin un gol dupa pauza in toate meciurile jucate pana acum.

MOL Vidi – Honved
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ajung si in Belgia acolo unde sunt multe meciuri interesante. In primul rand, Charleroi cu Mechelen mi-a atras atentia, datorita statisticilor in ceea ce priveste golurile.
In cazul ambelor formatii, peste 80% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri si asta cred ca se va intampla si acum.
Charleroi a inscris in medie pe teren propriu 1.8 goluri si a primit 0.8. De partea cealalta Mechelen a marcat in medie in deplasare 1.36 goluri si a primit 1.27. Interesant este ca majoritatea golurilor au venit dupa pauza si pe asta mizez si eu.

Charleroi – Mechelen
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liga turca propune o intalnire foarte interesanta, mai nou fiind un derby intre Fenerbahce si Istanbul Basaksehir, iar eu am gasit pontul perfect.
Fenerbahce nu a avut rival pana in acest moment pe teren propriu. A marcat in medie 3.0 goluri si a primit 1.12. Ceea ce mi-a atras atentia este faptul ca a marcat 1.88 goluri inca din prima repriza, comparativ cu 0.38 goluri marcate in medie in prima repriza de Istanbul Basaksehir.
Asta cred ca spune multe si o sa mieze pe DNB 1 pentru prima parte a meciului.

Fenerbahce – Istanbul Basaksehir
Pronostic: DNB 1 prima reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Debrecen si Ujpest sunt 2 dintre cele mai spectaculoase echipe din Ungaria, avand medii de goluri ridicate. Este clar ca in aceasta confruntare ma voi baza pe goluri.
Debrecen a marcat in medie pe teren propriu 1.88 goluri si a primit tot 1.88. De partea cealalta, Ujpest a inscris in medie in deplasare 1.75 goluri si a primit 1.12.
Interesant este faptul ca ambele echipe au marcat in medie 1.0 goluri in cea de-a doua repriza si pe asta ma voi baza si eu. Mai exact o sa pariez 1-2 goluri dupa pauza, cota fiind foarte buna.

Debrecen – Ujpest
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o intalnire intre 2 dintre cele mai slabe aparari din liga, dar nu o sa ma bazez pe goluri fiindca am gasit o cota mai buna pe piata cornerelor.
Zurich a obtinut in medie pe teren propriu 6.67 cornere, iar in total media este de 11.22 cornere. De partea cealalta Luzern a obtinut in medie in deplasare 5.11 cornere, iar in total media este 11.0.
Avand in vedere aceste lucruri, chiar daca nu se vor marca multe goluri, cred ca vor fi multe faze de poarta si implicit cel putin 10 lovituri de la coltul terenului.

Zurich – Luzern
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o confruntare cat se poate de dificila pentru Feyenoord, iar in opinia mea Heracles pleaca cu prima sansa sa se impuna, chiar daca va surprind probabil.
Totusi nu risc sa merg pe rezultat final, ci aleg golurile. Heracles a inscris in medie pe teren propriu 2.44 goluri si a incasat 1.33. De partea cealalta Feyenoord a marcat in medie in deplasare 1.44 goluri si a primit 1.56.
67% din meciurile de acasa ale lui Heracles au fost de peste 2.5 goluri si asa cred ca se va intampla si acum, fiind foarte probabil sa inscrie ambele echipe.

Heracles – Feyenoord
Pronostic: 3-6 goluriCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Gazdele sunt usor favorite in aceasta dispuna, insa eu nu voi miza pe solist ci pe goluri si am gasit un pariu destul de indraznet care se bazeaza doar pe golurile din prima repriza.
Mouscron a inscris in medie pe teren propriu 1.55 goluri si a primit 1.09. St. Truiden a marcat in medie in deplasare 1.09 goluri si a primit 2.36.
Interesant este faptul in cazul ambelor formatii, majoritatea golurilor au venit in prima repriza si exact pe acest lucru mieze si eu acum, pentru ca in 91% din partidele de acasa ale lui Mouscron si in toate deplasarile lui St. Truiden s-a intamplat asta.

Mouscron – St. Truiden
Pronostic: 1-2 goluri in prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un derby in Belgia si am gasit pontul perfect. Bineinteles ca ma feresc de rezultatul final intr-o astfel de partida si aleg golurile.
Gent a inscris in medie pe teren propriu 2.55 goluri si a incasat 0.64. De partea cealalta, Genk a marcat in medie pe teren strain 1.55 goluri si a incasat tot 1.55.
Toate partidele gazdelor au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 91% din deplasarile lui Genk. Majoritatea golurilor celor 2 formatii au venit dupa pauza si pe asta voi miza si eu.

Gent – Genk
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Asa cum v-am obisnuit, urmaresc si campionatele din America de Sud si prima data mi-a sarit in ochi aceasta confruntare de la care astept cel putin 2 goluri marcate.
Arsenal Sarandi a inscris in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a primit 1.25. De partea cealalta, Newell Boys a inscris in medie pe teren strain 1.38 goluri si a incasat 1.5.
88% din meciurile de acasa ale lui Arsenal Sarandi au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 75 din deplasarile lui Newell. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Arsenal Sarandi – Newell’s Old Boys
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un joc cat se poate de spectaculos, sau macar a doua repriza pentru ca doar asta ma intereseaza pe mine din aceasta partida.
Cruz Azul a marcat in medie pe teren propriu 1.8 goluri si a primit 1.2. De partea cealalta Santos Laguna a inscris in medie in deplasare 1.45 goluri si a primit 2.36.
In cazul ambelor formatii, in peste 90% din meciurile de acasa respectiv din deplasare s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, ambele descurcandu-se mult mai bine in repriza a doua si pe asta voi miza si eu acum.

Cruz Azul – Santos Laguna
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultimul meci al zilei vine tot din Mexic acolo unde Leon primeste vizita lui Pachuca si tinand cont de mediile de goluri a celor 2 formatii, nu pot sa ma astept decat la spectacol.
Leon a inscris in medie pe teren propriu 2.09 goluri si a incasat 1.27. De partea cealalta, PAchuca a inscris in medie in deplasare 1.8 goluri si a primit 1.5.
Interesant este faptul ca ambele echipe au medii de peste un gol inscris in cea de-a doua repriza si pe asta voi miza si eu, 1-2 goluri in a doua repriza.

Leon – Pachuca
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Eerste Divisie este campionatul meu preferat pentru ca se inscris foarte multe goluri, iar eu am un pont pentru aproape fiecare meci de vineri. Incep cu confruntarea dintre De Graafschap si Maastricht, meci in care ma voi baza pe golurile din repriza secunda.
De Graafschap a inscris in medie pe teren propriu 2.36 goluri si a primit 0.64. De partea cealalta Maastricht a inscris in medie in deplasare 0.91 goluri si a incasat 2.36.
Gazdele vor controla acest joc in totalitate, dar interesant este faptul ca 1.64 din media de goluri de acasa au fost marcate in repriza secunda.

De Graafschap – Maastricht
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.71

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mai departe avem un joc intre 2 formatii cu aparari foarte slabe, dar nici atacul nu functioneaza asa de bine si cred ca am gasit intervalul de goluri perfect.
Toate meciurile de acasa ale lui Dordrecht au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 91% din deplasarile lui Eindhoven. Insa, doar 45% din partidele gazdelor au fost de peste 2.5 goluri si asta imi avantajeaza pontul.
Dordrecht a marcat in medie pe teren propriu 1.36 goluri si a incasat 2.27. De partea cealalta Eindhoven a inscris in medie in deplasare 1.09 goluri si a primit 2.73.

Dordrecht – Eindhoven
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu puteam sa ratez cel mai important meci al acestei runde din Eerste Divisie si anume confruntarea dintre NEC si Jong Ajax in care ma voi baza din noi pe goluri.
NEC a inscris in medie pe teren propriu 1.8 goluri si a incasat 1.1. De partea cealalta Jong Ajax a inscris in medie in deplasare 2.27 goluri si a primit 1.45.
O sa ma rezum numai la golurile din repriza secunda pentru ca in 80% din meciurile de acasa ale lui NEC s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 91% din deplasarile lui Jong Ajax.

NEC – Jong Ajax
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.74

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ma astept ca acest meci sa fie cel mai spectaculos din aceasta runda si cand spun asta ma astept la un numar mare de goluri.
In 82% din meciurile de acasa ale lui Roda s-au marcat cel putin 3 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 82% din deplasarile lui Volendam.
Ambele formatii se descurca bine in atac, dar au probleme mari in aparare. Gazdele au inscris in medie 1.82 goluri si au incasat tot 1.82. De partea cealalta oaspetii au inscris in medie 1.55 goluri si au incasat tot 1.55.

Roda – Volendam
Pronostic: 3-6 goluriCota: 1.58

Click aici pentru a paria acest pronostic
Aceasta este probabil cea mai dezechilibrata partida din aceasta runda, tinand cont de modul in care joaca cele 2 echipe, acasa respectiv in deplasare.
Cambuur joaca aproape perfect pe teren propriu, avand o medie de 2.9 goluri inscrise pe meci si doar 1.0 primite. De partea cealalta, Jong Utrecht a inscris in medie in deplasare 0.91 goluri si a primit 1.73.
Cota pentru 1 solist este foarte mica, insa am gasit o cota buna. Gazdele au inscris in medie in prima repriza 1.5 goluri, comparativ cu 0.45 oaspetii. De aceea consider ca sunt sanse mari ca gazdele sa conduca la pauza.

Cambuur – Jong Utrecht
Pronostic: Cambuur conduce la pauzaCota: 1.51

Click aici pentru a paria acest pronostic
Si aceasta este un meci destul de dezechilibrat, dar nu pentru faptul ca Telstar joaca bine acasa, ci pentru ca TOP Oss este printre cele mai slabe echipe cand vine vorba de meciurile din deplasare.
De aceasta data insa o sa merg pe goluri, mai exact pe cele din a doua repriza deoarece in cazul ambelor formatii s-a inscris cel putin un gol dupa pauza in 91% din meciuri.
De asemenea, 91% din partidele de pe teren propriu ale lui Telstar s-au inscris cel putin 2 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in taote deplasarile lui TOP Oss. De aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in a doua repriza.

Telstar – TOP Oss
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un joc foarte echilibrat, de aceea voi evita sa pariez pe rezultat final, dar nici golurile nu-mi fac cu ochiul asa ca aleg piata cornerelor, acolo unde am gasit o cota foarte buna.
Caen a obtinut in medie pe teren propriu 6.5 cornere, in total media in meci fiind de 8.7. De partea cealalta, Ajaccio a obtinut in medie in deplasre 4.2 cornere, media totala fiind de 9.5.
Daca gazdele vor mentine aceeasi medie de cornere si in aceasta confruntare, cred ca sunt sanse foarte mari sa obtina inca din prima repriza cel putin 2 lovituri de colt.

Caen – Ajaccio
Pronostic: Caen peste 1.5 cornere in prima reprizaCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou ma voi baza pe cornere, chiar daca Guingamp este favorita in opinia mea sa se impuna in aceasta deplasare, am incredere mult mai mare ca vor fi multe cornere.
Orleans a obtinut in medie pe teren propriu 7.0 cornere, in total media fiind de 11.8. De partea cealalta Guingamp o obtinut in medie in deplasare 4.75 lovituri de colt, media totala fiind de 10.0.
De aceea consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se obtina cel putin 9 lovituri de la coltul terenului, cota fiind foarte buna.

Orleans – Guingamp
Pronostic: peste 8.5 cornereCota: 1.61

Click aici pentru a paria acest pronostic
Parasim Europa si ajungem in Argentina acolo unde River pare sa faca legea, insa faptul ca joaca in deplasare ma face sa imi indrept atentia catre piata cornerelor.
Cred ca media de 3.0 goluri marcate de River in deplasare spune totul si ma astept ca aceasta sa isi creeze foarte multe ocazii de gol.
Independiente a obtinut in medie pe teren propriu 7.0 cornere, iar in total media este de 11.29. De partea cealalta River a obtinut in medie 7.57 cornere, iar in total media este de 12.27. Asadar cred ca sunt sanse mari sa fie cel putin 10 lovituri de colt.

Independiente – River Plate
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Inchei cu un meci din Mexic care nu are cum sa nu aduca spectacol, asta daca ne uitam peste statistici. Clar in aceasta confruntare voi merge pe numarul de goluri.
Santos Laguna a marcat in medie pe teren propriu 2.8 goluri si a incasat 0.7. De partea cealalta, Leon a inscris in medie in deplasare 2.2 goluri si a incasat 1.5.
In cazul ambelor formatii 80% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si pe asta voi miza si eu.

Santos Laguna – Leon
Pronostic: 3+Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Incep ziua de duminica cu un duel din Turcia si am gasit o cota indrazneata si zic eu cu sanse mari de a fi castigatoare.
Merg pe piata cornerelor acolo unde Antalyaspor a obtinut in medie pe teren propriu 6.25 cornere pe meci, iar in total media este de 8.5. De partea cealalta Goztepe sta mult mai prost la acest capitol, avand o medie de doar 3.22 lovituri de la coltul terenului, in total media fiind 7.89.
O vad capabila pe Antalyaspor sa domine aceasta intalnire pentru ca joaca pe teren propriu si cred ca va fi echipa care va obtine mai multe cornere.

Antalyaspor – Goztepe
Pronostic: Antalyaspor mai multe cornereCota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Oaspetii ar trebui sa se impuna lejer in aceasta intalnire, insa in acest sezon au oferit foarte multe surprize si aleg sa merg pe goluri.
Venlo a marcat in medie pe teren propriu 1.22 goluri si a incasat 2.11. PSV a inscris in medie in deplasare 1.67 goluri si a primit 1.44.
Gazdele au nu mai putin de 89% din meciurile de acasa de peste 2.5 goluri, dar interesant este faptul ca s-a marcat cel putin un gol pana in pauza in toate partidele din fata propriilor suporteri, acest lucru intamplandu-se in 89% in cazul oaspetilor.

Venlo – PSV
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revin in Turcia insa de aceasta data voi miza pe goluri si nu pe cornere pentru ca ambele formatii au medii de goluri destul de ridicate, iar eu ma voi baza numai pe repriza secunda.
Trabzonspor a inscris in medie pe teren propriu 2.33 goluri si a incasat 1.22, iar oaspetii au marcat in medie 1.44 goluri si au incasat 1.89.
Interesant este faptul ca gazdele au marcat majoritatea golurilor dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se si in cazul oaspetilor. De aceea cred ca sunt sanse foarte mari ca in a doua repriza sa se marcheze 1-2 goluri.

Trabzonspor – Kasimpasa
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.76

Click aici pentru a paria acest pronostic
In Eerste Divisie nu pot sa ma gandesc la altceva decat la goluri. Aceasta intalnire va fi foarte spectaculoasa, iar in urma analizarii statisticilor am gasit un pont bun.
In cazul ambelor formatii, peste 60% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri, ambele descurcandu-se bine pe partea ofensiva, dar avand probleme in aparare.
Den Bosch a marcat in medie in repriza secunda 1.27 goluri, iar Go Ahead Eagles 1.1. Deci consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se marcheze 1-2 goluri in repriza a doua.

Den Bosch – G.A Eagles
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Emmen si Heracles au un joc destul de asemanator si anume isi creeaza multe ocazii de gol, insa golurile intarzie sa apara in majoritatea cazurilor. Dar asta nu o sa fie o problema pentru ca ma voi baza pe cornere.
Emmen a obtinut in medie pe teren propriu 5.67 lovituri de la coltul terenului, iar in total in meci media este de 11.78. De partea cealalta Heracles a obtinut in medie 6.0 cornere, in total media fiind de 12.11.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se obtina cel putin 10 cornere.

Emmen – Heracles
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trec si prin Belgia acolo unde avem cateva partide interesante astazi. Prima data mi-a atras atentia partida dintre Cercle Brugge si Antwerp.
In cazul ambelor echipe, peste 60% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si asta imi avantajeaza pronosticul.
Brugge a marcat in medie pe teren propriu 1.0 goluri si a incasat 1.7, iar Antwerp a inscris in medie in deplasare 1.64 goluri si a primit 1.55. Interesant este faptul ca in 90% din aceste meciuri s-a marcat cel putin un gol dupa pauza in cazul ambelor formatii.

Cercle Brugge – Antwerp
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Besiktas are un meci cat se poate de complicat cu Sivasspor si ma feresc de rezultatul final, dar si de numarul de goluri pentru ca am gasit un pont bun pe cornere.
Cred ca va fi o partida foarte deschisa, de care pe care, cu multe faze de poarta si nu vad cum nu s-ar obtine multe cornere.
Besiktas a obtinut in medie pe teren prorpiu 6.33 cornere, in total media fiind de 10.0, iar Sivasspor a obtinut in medie in deplasare 6.25 lovituri de colt, in total media fiind de 11.25. De aceea o sa mizez pe cel putin 10 cornere in aceasta intalnire.

Besiktas – Sivasspor
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un derby in Belgia, insa Club Brugge este data mare favorita sa se impuna, chiar daca joaca in deplasare, ins ama voi feri de solist deoarece Anderlecht este o formatie imprevizibila.
Nici golurile nu-mi fac cu ochiul in aceasta intalnire deoarece gazdele prefera un joc inchis, iar oaspetii total opusul, insa numarul de cornere este mare in cazul ambelor.
Anderlecht a obtinut in medie pe teren propriu 6.73 cornere, iar Club Brugge in deplasare 8.33. In cazul ambelor vorbim de medii de peste 10 cornere pe meci si cred ca sunt sanse mari ca asta sa se intample si acum.

Anderlecht – Club Brugge
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Raman tot in Belgia acolo unde avem parte de un nou joc de la care ma astept la multe goluri, intalnindu-se 2 formatii care prefera jocul deschis.
Zulte a marcat in medie pe teren propriu 2.2 goluri si a incasat 1.0. De partea cealalta Genk a inscris in medie pe teren strain 1.4 goluri si a incasat 1.7.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine dupa pauza. In 80% din jocurile lui Zulte s-a inscris un gol in a doua repriza, acelasi lucru intamplandu-se in 90% din deplasarile lui Genk.

Zulte – Genk
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
QPR si Leeds deschid meciurile de sambata din Championship si ma astept la un joc destul de spectaculos tinand cont de media de goluri a celor 2 echipe.
QPR a marcat in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a primit 1.93, iar Leeds a marcat in medie in deplasare 1.71 goluri si a primit 0.93.
Eu ma voi baza numai pe numarul de goluri din a doua repriza pentru ca in fiecare partida a gazdelor s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 86% din jocurile oaspetilor, iar majoritatea meciurilor au fost de peste 1.5 goluri.

QPR – Leeds
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Gazdele nu vor avea partea de un meci simplu pentru ca Yeni joaca bine in acest sezon, mai ales in deplasare si de aceea aleg sa merg pe goluri.
Basaksehir a marcat in medie pe teren propriu 2.33 goluri si a primit 1.0, iar Yeni a inscris in deplasare in medie 1.78 goluri si a primit 1.33.
Interesant este faptul ca toate meciurile celor 2 echipe de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri, iar in fiecare dintre acestea s-a inscris cel putin un gol dupa pauza si pe acest lucru ma voi baza si eu.

Istanbul Basaksehir – Yeni
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revin in Championship acolo unde se va juca meciul dintre Preston si Charlton si cred ca sunt sanse mari sa vedem cel putin 2 goluri marcate.
Preston a inscris in medie pe teren propriu 2.07 goluri si a primit 1.21, iar Charlton a marcat in medie pe teren strain 1.23 goluri si a primit 1.62.
Interesant este faptul ca ambele formatii se descurca mult mai bine in a doua repriza si voi incerca sa profit de acest lucru. In 93% din partidele de acasa ale lui Preston s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din partidele din deplasare ale lui Charlton.

Preston – Charlton
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mai departe mergem in League One, acolo unde vom avea parte de cateva meciuri foarte spectaculoase. Incep cu partida de la Accrington care primeste vizita lui Southend.
Gazdele au marcat in medie 2.18 goluri si au primit 1.36, iar oaspetii au inscris in medie 1.23 goluri si au primit 2.38.
De asemenea, majoritatea partidelor celor 2 formatii au fost de peste 1.5 goluri, insa eu ma rezum numai la prima repriza. In 82% din meciurile de acasa ale lui Accrington s-a marcat cel putin un gol pana in pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 93% din partidele din deplasare ale lui Southend.

Accrington – Southend
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un joc intre 2 echipe destul de echilibrate din punct de vedere al atacului si al apararii si de aceea nu merg nici pe rezultat final si nici pe goluri, ci pe cornere.
Gillingham a obtinut in medie pe teren propriu 6.46 cornere, iar in total in meci media este de 10.54. De partea cealalta, Oxford a obtinut in medie in deplasare 6.69 cornere, iar in total media din meci este 11.31.
Cred ca va fi un joc deschis, cu multe faze la ambele porti si astfel mi-e destul de greu sa cred ca nu se vor obtine cel putin 10 cornere.

Gillingham – Oxford
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Raman tot in League One si ma voi baza tot pe numarul de cornere si in aceasta partida pentru ca statisticile sunt impresionante.
Chiar daca golurile intarzie sa apara in cazul ambelor formatii, nu se poate spune acelasi lucru despre cornere si cred ca vom avea parte de multe faze fixe in aceasta intalnire.
Rotherham a obtinut in medie pe teren propriu 7.58 cornere, iar in total in meci media este de 13.5 cornere. De partea cealalta Bristol a obtinut in medie in deplasare 3.9 cornere, iar in total media este de 11.5 cornere.

Rotherham – Bristol
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sincer mi-a fost greu sa ma decid ce sa aleg pentru aceasta intalnire, pentru ca si golurile si cornerele nu vor intarzia sa apara, dar pana la urma o sa merg pe fazele fixe.
Cove are o medie extraordinara de cornere obtinute in meciurile de pe teren propriu, mai exact 9.12, iar in total media este de 11.5.
De partea cealalta Cowdenbeath a obtinut in medie in deplasare 3.14 cornere, iar in total media este de 9.71 lovituri de la colt. Avand in vedere aceste lucruri, nu vad cum ar putea sa nu se obtina cel putin 9 cornere in aceasta intalnire.

Cove – Cowdenbeath
Pronostic: peste 8.5 cornereCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un meci foarte important pentru ambele formatii pentru ca Northampton lupta sa prinda un loc de play-off, iar Morecambe lupta sa ramana in League Two.
Totusi consider ca gazdele au toate avantajele in aceasta intalnire si vor reusi sa se impuna. Northampton a castigat 4 din ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, in vreme ce Morecambe a pierdut in ultimele 4 deplasari.
Consider ca este o diferenta destul de mare intre cele 2 formatii atat din punct de vedere al valorii jucatorilor, dar mai ales al formei, iar faptul ca joaca pe teren propriu ma face sa cred ca Northampton va reusi sa se impuna.

Northampton – Morecambe
Pronostic: 1 solistCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mergem si in Irlanda de Nord acolo unde mi-a atras atentia partida dintre Ballymena si Glenavon pentru ca ambele formatii au medii de goluri foarte ridicate.
Gazdele au marcat in medie 1.58 goluri si au incasat 1.58, iar oaspetii au marcat in medie 1.27 goluri si au primit 3.27.
De asemenea, 75% din meciurile de acasa ale lui Ballymena au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 91% din deplasarile lui Glenavon. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 3 si 6 goluri in aceasta partida.

Ballymena – Glenavon
Pronostic: 3-6 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un al meci spectaculos din Irlanda de Nord este cel dintre Crusaders si Larne, iar de aceasta data voi miza pe numarul de goluri.
Crusaders a inscris medie pe teren propriu 2.33 goluri si a primit 1.0. Larne a marcat in medie in deplasare 1.75 goluri si a primit 0.92.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii s-a inscris cel putin un gol in repriza secunda in 92% din meciuri. Chiar daca oaspetii sunt putin mai organizati pe plan defensiv, mizez pe forta ofensiva a gazdelor si cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza.

Crusaders – Larne
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trecem in liga secunda din Belgia acolo unde avem un meci destul de interesant si ma astept sa se inscrie destul de multe goluri.
Roeselare a marcat in medie pe teren propriu 1.73 goluri si a incasat 1.82. De partea cealalta Excelsior a inscris in medie in deplasare 1.7 goluri si a primit 0.9.
Interesant este faptul ca ambele formatii s-au descurcat mult mai bine in cea de-a doua repriza si pe asta ma bazez si eu. Ambele echipe avand peste 80% din meciuri de peste 1.5 goluri, consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza.

Roeselare – Excelsior
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revine si Eredivisie si prima partida care mi-a atras atentia este cea dintre Sittard si Vitesse, 2 echipe cu medii de goluri destul de ridicate.
Sittard a inscris in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a primit 1.33. De partea cealalta Vitesse a marcat in medie in deplasare 1.67 goluri si a primit 1.56.
Este foarte probabil sa vedem 3-4 goluri in aceasta intalnire, insa eu mizez numai pe repriza secunda pentru ca s-a marcat cel putin un gol dupa pauza in 78% din partidele de acasa ale Fortunei si in 89% in cazul lui Vitesse.

Sittard – Vitesse
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trec si in liga secunda din Franta acolo unde Guingamp si Lens cred ca vor oferi un joc destul de spectaculos, iar eu ma voi baza pe numarul de cornere.
Ambele echipe se descurca destul de bine pe partea ofensiva, dar si defensiva si de aceea cred ca va fi un joc deschis, iar daca nu se vor marca multe goluri, cred ca sunt sanse mari sa fie multe cornere.
Guingamp a obtinut in medie pe teren propriu 6.5 cornere, iar in total in meci media este de 10.0. De partea cealalta, Lens a obtinut in medie in deplasare 5.1 lovituri de la coltul terenului, in total media fiind de 9.5.

Guingamp – Lens
Pronostic: peste 8.5 cornereCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Avem un derby in Eredivisie pentru ca se intalnesc Feyenoord si Heerenven, 2 dintre echipele cu traditie din Tarile de Jos.
Feyenoord a marcat in medie pe teren propriu 2.11 goluri si a incasat 1.44, iar Heerenven a inscris in deplasare in medie 2.12 goluri si a incasat 1.5.
Interesant este faptul ca ambele formatii joaca mult mai bine in prima repriza si de aceea ma voi baza pe acest lucru. In cazul ambelor echipe s-a marcat cel putin un gol in prima repriza in peste 87% din partide.

Feyenoord – Heerenveen
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Merg mai departe tot in Eerste Divisie si avem o noua partida spectaculoasa, insa de aceasta data aleg piata cornerelor pentru ca sunt de parere ca va fi un joc echilibrat, cu multe faze de poarta si implicit multe cornere.
Maastricht a obtinut in medie pe teren propriu 5.6 cornere, iar in total in meci media este de 12.2 cornere. De partea cealalta NEC a obtinut in medie in deplasare 6.36 cornere pe meci, iar in total media este de 11.82.
De aceea consider ca sunt sanse mari sa se obtina cel putin 10 cornere.

Maastricht – NEC
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Jong PSV vine dupa un rezultat foarte bun din derby-ul cu Jong Ajax, insa si acum au un meci cat se poate de dificil. Sper ca de aceasta data sa-mi iasa pontul pe goluri.
Volendam a inscris in medie pe teren propriu 2.2 goluri si a primit 1.4. De partea cealalta Jong PSV a inscris in medie pe teren strain 1.0 goluri si a primit 2.4.
Din nou ma bazez numai pe repriza secunda pentru ca in cazul ambelor formatii s-a marcat cel putin un gol dupa pauza in 80% din meciuri. Cota este foarte buna pentru 1-2 goluri inscrise in a doua repriza.

Volendam – Jong PSV
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou voi merge pe goluri si in aceasta confruntare pentru ca se intalnesc 2 formatii foarte spectaculoase.
80% din meciurile de acasa ale lui Eindhoven au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 70% din deplasarile lui Helmond.
Gazdele au marcat in medie 2.0 goluri si au primit 1.8, iar oaspetii au inscris in medie 1.0 goluri si au primit 2.9. Eu o sa ma bazez numai pe repriza secunda pentru ca in cazul ambelor formatii s-a marcat cel putin un gol in toate meciurile de acasa respectiv din deplasare.

Eindhoven – Helmond
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt meci spectaculos din liga secunda din Olanda de la care ma astept la destul de multe goluri, tinand cont de faptul ca 90% din partidele lui Excelsior de acasa au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 70% din deplasarile lui Telstar.
Excelsior a inscris in medie pe teren propriu 2.7 goluri si a incasat 2.0, iar Telstar a marcat in deplasare 1.8 goluri si a primit 1.7.
Interesant este faptul ca in peste 90% din meciuri s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda si pe asta ma bazez.

Excelsior – Telstar
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o confruntare destul de interesanta, iar eu ma voi baza pe goluri. Almere a marcat in medie pe teren propriu 1.9 goluri si a incasat 0.9. De partea cealalta oaspetii au inscris in medie 1.7 goluri si a primit 1.3.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii s-a inscris cel putin un gol in cea de-a doua repriza in 90% din meciuri si pe asta mizez si acum.
In 70% din deplasarile lui De Graafschap s-au marcat cel putin 3 goluri. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Almere – De Graasfchap
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Dupa cum ne-a obisnuit liga secunda din Olanda, principala caracteristica este spectacolul si cand spun asta ma refer la o medie foarte mare de goluri.
Atat Roda cat si Maastricht au pana acum peste 90% din meciuri de peste 1.5 goluri. Partidele gazdelor au fost chiar mai spectaculoase pentru ca in fiecare dintre ele s-a marcat cel putin un gol pe repriza.
In acest joc ma voi rezuma doar la prima repriza pentru ca si in cazul lui Maastricht s-a inscris cel putin un gol pana in pauza in 80% din meciuri.

Roda – Maastricht
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Continuam in Olanda unde avem o alta intalnire de la care ma astept la multe goluri. Gazdele sunt favorite sa se impuna in opinia mea, dar ma concentrez numai pe a doua repriza.
G.A Eagles a marcat in medie pe teren propriu 1.9 goluri si a incasat 0.9. De partea cealalta, Almere a inscris in medie in deplasare 1.3 goluri si a incasat 2.1.
Interesant este faptul ca ambele echipe se descurca mult mai bine dupa pauza. In 90% din meciurile de acasa ale lui Eagles s-a inscris cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 80% din deplasarile lui Almere si pe asta ma bazez acum.

G.A Eagles – Almere City
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultima partida din Olanda pune fata in fata 2 formatii cu pretentii destul de mari. Analizand statisticile, prefer sa ma bazez din nou pe numarul de goluri.
NEC a marcat in medie pe teren propriu 1.89 goluri si a incasat 1.22. De partea cealalta, Den Bosch a inscris in medie in deplasare 1.44 goluri si a incasat 2.11.
Si in cazul lor, repriza secunda este cea care ofera mai mult spectacol. Spun asta pentru ca in 89% din meciurile de acasa ale lui NEC s-a inscris cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui Den Bosch.

NEC – Den Bosch
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu puteam sa trec cu vederea derby-ul din Cipru, acolo unde am gasit o cota foarte buna si voi incerca sa profit de prestatiile proaste ale oaspetilor.
Anorthosis face un sezon bun, mai ales cand vine vorba de meciurile de acasa. Spun asta pentru ca are o medie de 2.57 goluri marcate si doar 0.43 primite.
Apoel are probleme mari in aceasta campanie si nu reuseste sa impresioneze. In deplasare a marcat in medie numai 1.33 goluri si a primit 1.17. De aceea merg pe 1x in aceasta intalnire.

Anorthosis – Apoel
Pronostic: 1xCota: 1.56

Click aici pentru a paria acest pronostic
Merg si in Portugalia acolo unde Maritimo si Guimaraes dau piept incepand cu ora 19.30. Analizand statisticile nu am gasit diferente foarte mari intre cele 2, insa piata cornerelor mi-a atras atentia.
Maritimo a obtinut in medie pe teren propriu 5.5 cornere, iar in total in meci media este de 11.12 cornere. De partea cealalta, Guimaraes a obtinut in medie in deplasare 6.43 cornere, iar in total media este de 12.43 cornere.
Avand in vedere aceste lucruri, chiar daca nu se vor inscrie multe goluri, ma astept la un joc deschis cu multe faze de poarta si cel putin 10 cornere.

Maritimo – Guimaraes
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un meci foarte spectaculos, chiar daca media de goluri nu este prea ridicata, in cazul ambelor formatii stilul de joc este unul deschis.
Ma voi baza pe cornere in aceasta intalnire si cred ca vor fi foarte multe astfel de faze fixe. Feirense a obtinut in medie pe teren propriu 7.12 cornere pe meci, iar in total media este de 13.5.
De partea cealalta, Porto 2 a obtinut in medie in deplasare 6.12 cornere, iar in total media este de 10.0. De aceea consider ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se obtina cel putin 10 cornere.

Feirense – Porto 2
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel foarte important pentru ambele formatii deoarece gazdele inca mai au sanse sa prinda play-off-ul, iar oaspetii trebuie sa se impuna pentru a se mentine in spatele lui TNS.
Totusi este o diferenta mare de forma si de valoare intre cele 2 echipe si voi merge pe mana oaspetilor in aceasta confruntare.
Cardiff a marcat in medie pe teren propriu 0.78 goluri si a incasat in medie 1.11. De partea cealalta Bala Town a inscris in medie pe teren strain 2.4 goluri si a primit 0.9. De aceea merg pe 2 in aceasta partida, cu miza rambursabila in caz de egal.

Cardiff Metropolitan – Bala Town
Pronostic: DNB 2Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o intalnire intre 2 formatii foarte spectaculoase si ca urmare ma astept la multe goluri, dar eu voi miza numai pe o repriza.
92% din meciurile de acasa ale lui Barnsley au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 67% din deplasarile lui Huddersfield. Interesant este ca majoritatea golurilor au venit in repriza secunda.
In 92% din partidele gazdelor s-a inscris cel putin un gol in repriza a doua, exact acelasi lucru intamplandu-se si in cazul oaspetilor. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Barnsley – Huddersfield
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Merg pe goluri si in aceasta intalnire pentru ca mi-a sarit in ochi o statistica interesanta de care trebuie sa ma folosesc.
83% din meciurile de acasa ale lui Luton au fost de peste 2.5 goluri, insa mai interesant este faptul ca in fiecare joc s-a inscris cel putin un gol in cea de-a doua repriza. Chiar daca Birmingham nu are o medie de goluri la fel de buna si in cazul ei s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda in 92% din deplasari si pe asta voi miza si eu acum.

Luton – Birmingham
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii sunt destul de echilibrate in ceea ce priveste golurile si de aceea m-am orientat catre piata cornerelor acolo unde am gasit o cota foarte buna.
Gazdele au obtinut in medie pe teren propriu 5.56 cornere pe meci, iar in total media este de 10.11. De partea cealalta Dundee a obtinut in medie in deplasare 7.2 cornere pe meci, in total media fiind de 12.5.
Ma astept la un joc deschis in care ambele formatii sa atace si de aceea consider ca sunt sanse mari sa se obtina cel putin 10 cornere in aceasta partida.

Patrick Thistle – Dundee United
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
In acest duel ma voi baza pe goluri, ambele formatii avand peste 75% din meciurile de acasa respectiv din deplasare de peste 1.5 goluri.
Reading a marcat in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a incasat 1.33. De partea cealalta Nottingham a inscris in deplasare 1.54 goluri si a primit 0.92. Interesant este faptul ca din cele 1.54 goluri inscrise, 1.15 au fost marcate in repriza a doua.
De altfel in toate partidele de acasa ale lui Reading s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din deplasarile lui Nottingham si pe asta voi miza.

Reading – Nottingham
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou aleg golurile si in aceasta intalnire, chiar daca numai 31% din deplasarile lui Millwall au fost de peste 2.5 goluri, cred ca Stoke va compensa.
Gazdele au inscris in medie 1.31 goluri si au incasat 1.54, de partea cealalta avem o medie de 1.0 goluri inscrise si 1.38 primite.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca in 92% din partidele de acasa ale lui Stoke s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din deplasarile lui Millwall si cred ca sunt sanse mari ca acest lucru sa se repete.

Stoke – Millwall
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou avem parte de o intalnire dezechilibrata in ceea ce priveste golurile pentru ca numai 33% din meciurile de acasa ale lui Wigan s-au marcat mai mult de 3 goluri, acest lucru intamplandu-se in 69% din deplasarile lui Bristol.
Gazdele marcheaza in medie 1.0 goluri pe meci si incaseaza 1.25, iar oaspetii inscriu 1.54 si primesc 1.69.
Important este ca in 83% din partidele din fata propriilor suporteri ale lui Wigan s-a marcat cel putin un gol in cea de-a doua repriza, acest lucru intamplandu-se in toate deplasarile lui Bristol.

Wigan – Bristol
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Se intalnesc 2 echipe destul de echilibrate din punct de vedere al golurilor, insa am gasit o statistica interesanta si am incredere in pontul meu.
Bristol a marcat in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a primit 1.08, iar Doncaster a marcat in deplasare 1.62 goluri si a primit 1.12, dar interesant este faptul ca din aceste 1.62 goluri marcate, 1.0 au venit in repriza secunda.
De altfel, in 83% din partidele de acasa ale lui Bristol s-a inscris cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 88% din deplasarile lui Doncaster si pe asta mizez si eu.

Bristol – Doncaster
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca in cazul ambelor formatii media de goluri este destul de ridicata, nu o sa mizez pe asta ci pe cornere pentru ca am gasit o cota foarte buna.
East Fife a obtinut in medie pe teren propriu 5.8 cornere pe meci, in total media fiind de 10.6 cornere. De partea cealalta Airdrieonians a obtinut in medie in deplasare 6.56 cornere, in total media fiind de 11.33 cornere.
Fiind vorba de un meci deschis, mi se pare inevitabil sa nu se obtina destul de multe cornere, asta daca vor fi multe faze de poarta.

East Fife – Airdrieonians
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
De aceasta data merg pe goluri fiindca 80% din meciurile de acasa ale lui Forfar au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 70% din deplasarile lui Raith.
Forfar a marcat in medie pe teren propriu 1.3 goluri si a incasat 1.8, iar Raith in deplasare a inscris in medie 1.7 goluri si a primit 1.6. Deci consider ca sunt sanse mari sa inscrie ambele echipe, insa nu voi miza pe asta.
Mai sigur sunt de faptul ca se vor marca 1-2 goluri in repriza secunda deoarece in 90% din meciurile de acasa ale lui Forfar si in toate deplasarile lui Raith s-a intamplat acest lucru.

Forfar – Raith
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trecem in League One din Anglia acolo unde se intalnesc Oxford si Rotherham, 2 dintre cele mai spectaculoase echipe din aceasta liga.
In cazul ambelor, peste 60% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si asta cred ca se va intampla si acum.
2.00 este media golurilor marcate de gazde si 0.7 primite, iar oaspetii au inscris in medie 1.75 goluri si au primit 1.17. Interesant este faptul ca ambele echipe au o medie de peste un gol marcat in cea de-a doua repriza si pe asta voi miza si eu.

Oxford – Rotherham
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este duelul celor mai slabe 2 echipe din League One si voi incerca sa profit de acest lucru, pentru ca ambele vor trage tare ca sa obtina cele 3 puncte puse in joc.
Ca sa intelegeti cat se slaba este Southend va spun ca a incasat in medie pe teren propriu 3.09 goluri pe meci si a marcat numai 1.0. Nici Tranmere nu sta mai bine in deplasare fiindca a inscris in medie 0.82 goluri si a primit 2.27.
Totusi, o sa merg pe statistica care imi arata faptul ca in toate meciurile celor 2 echipe de pana acum s-a inscris cel putin un gol in cea de-a doua repriza.

Southend – Tranmere
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din nou se intalnesc 2 echipe care stau foarte prost in ceea ce priveste aparare si pentru mine inseamna un singur lucru si anume multe goluri.
In cazul ambelor formatii 78% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si ma bazez pe acest lucru.
In 89% din partidele lui Stenhousemuir s-a inscris cel putin un gol in prima repriza, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui Brechin, ambele formatii jucand mult mai bine in prima repriza si pe asta voi miza.

Stenhousemuir – Brechin
Pronostic: 1-2 goluri in prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trecem si in National League acolo un imi face cu ochiul intalnirea dintre Dover si Hartlepool deoarece ambele formatii au fost implicate in meciuri in care s-au inscris destul de multe goluri.
Dover a inscris in medie pe teren propriu 1.36 goluri si a incasat 1.57, iar Hartlepool a marcat in medie pe teren strain 1.5 goluri si a incasat 1.43.
Ceea ce mi-a atras atentia este faptul ca in 86% din meciurile de acasa ale lui Dover s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 93% din deplasarile lui Hartlepool.

Dover – Hartlepool
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liga secunda din Portugalia propune o intalnire interesanta intre Chaves si Leixoes, iar statisticile pentru cornere sunt de-a dreptul impresionante.
Chaves a obtinut in medie pe teren propriu 8.0 cornere, iar in total media este de 11.43 cornere. De partea cealalta Leixoes a obtinut in medie in deplasare 5.57 cornere, in total media fiind de 12.14 cornere.
Cred ca va fi un joc foarte echilibrat, dar totodata deschis, cu multe faze de poarta. Si de aceea, consider ca sunt sanse mari sa se obtina cel putin 10 cornere in aceasta partida.

Chaves – Leixoes
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Si liga secunda din Belgia propune o intalnire in care se asteapta foarte multe cornere, conform statisticilor de pana acum si voi profita de asta.
Chiar daca in cazul ambelor echipe, nu se inscriu prea multe goluri, cornerele sunt la ele acasa. St. Gilloise a obtinut in medie pe teren propriu 7.67 cornere, iar in total media este de 13.11 cornere.
De partea cealalta Leuven a obtinut in medie in deplasare 6.2 cornere, iar in total media este de 14.4 cornere. De aceea consider ca sunt sanse foarte mari ca in acest meci sa se obtina cel putin 10 cornere.

St. Gilloise – Leuven
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cymru Premier, prima liga din Tara Galilor propune o intalnire foarte spectaculoasa sambata de la ora 16:30. Atat Penybont cat si Caernarfon sunt 2 echipe in meciurile carora se inscriu multe goluri si pe asta o sa mizez si eu.
In cazul ambelor formatii, peste 60% din meciurile de acasa, respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri. Penybont a inscris in medie acasa 1.20 goluri si a incasat 2.20, iar Caernarfon a marcat in medie in deplasare 1.22 si a primit 2.00.
Mai important este faptul ca in 90% din partidele echipei gazda s-a inscris cel putin un gol in cea de-a doua repriza, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui Caernarfon.

Penybont - Caernarfon
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii fac un sezon slab si de aceea nu voi merge pe solist in aceasta intalnire, ci pe goluri si am gasit cateva statistici interesante.
Larnaca a inscris in medie pana in acest moment in meciurile de acasa 2.14 goluri si a incasat 1.43, iar Nicosia a marcat in medie in deplasare 1.67 goluri si a incasat 2.17.
Ceea ce imi avantajeaza pontul este faptul ca echipa gazda a marcat 1.29 goluri in cea de-a doua repriza, iar oaspetii 1.33. Deci consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in repriza secunda.

AEK Larnaca – Ol. Nicosia
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel destul de echilibrat pentru ca se intalnesc 2 echipe din zona retrogradarii, insa golurile imi atrag din nou atentia si la aceasta partida.
Chiar daca pare putin depasita de situatie Alloa are forta sa inscrie macar un gol in aceasta intalnire pentru ca joaca impotriva unei formatii cu o defensiva permisiva si beneficiaza si de terenul propriu.
In 89% din meciurile de acasa s-a inscris cel putin un gol in prima repriza, acelasi lucru intamplandu-se si in 90% din deplasarile lui Patrick Thistle.

Alloa – Patrick Thistle
Pronostic: 1-2 goluri in prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel foarte foarte important pentru promovare si de aceea aleg golurile si nu rezultatul final. Prevad o confruntare cu multe goluri.
In cazul ambelor echipe aproximativ 90% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri, iar in 90% in partidele de acasa s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 89% din deplasarile lui Ayr.
Dunfermline a inscris in medie pe teren propriu 1.90 goluri si a primit 1.30, iar Ayr in deplasare a inscris 1.78 si a incasat 2.00. Asadar, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in repriza secunda.

Dunfermline – Ayr
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Daca ne uitam in clasament am putea spune ca va fi un joc echilibrat, insa cotele sunt de alta parere. Din nou merg pe goluri si in aceasta intalnire.
66% din meciurile de acasa ale lui Falkirk au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui Dumbarton.
Falkirk a inscris in medie pe teren propriu 2.22 goluri si a primit 0.56, iar Dumbarton a inscris in medie in deplasare 1.78 goluri si a primit 2.00. Interesant este faptul ca formatia gazda a marcat 1.33 goluri in prima repriza, iar oaspetii 1.11.

Falkirk – Dumbarton
Pronostic: 1-2 goluri in prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel foarte important pentru ca ambele formatii sunt in lupta directa pentru locurile de promovare si ma astept la un meci spectaculos.
Montrose a marcat in medie pe teren propriu 1.89 goluri si a incasat 1.56, iar East Fife a inscris in medie in deplasare 1.67 si a primit 1.22.
In toate meciurile de acasa ale lui Montrose s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 78% din deplasarile lui East Fife. De aceea cred ca ca se vor marca 1-2 goluri in repriza a doua.

Montrose – East Fife
Pronostic: 1-2 goluri in repriza a douaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liderul din League One primeste vizita lui Peterhead formatie ce incearca sa se salveze de la retrogradare si voi miza cu siguranta pe solist.
Raith are 35 de puncte stranse in 35 19 etape si are un avans de 2 puncte fata de locul 2 si de aceea este obligata sa se impuna. Majoritatea punctelor le-a obtinut pe teren propriu.
A marcat in medie pe teren propriu 2.11 goluri si a primit 0.89, iar Peterhead a inscris in medie in deplasare 1.11 goluri si a primit 2.22. De aceea cred ca sunt sanse mari ca Raith sa se impuna in aceasta intalnire.

Raith – Peterhead
Pronostic: 1 solistCota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel foarte dezechilibrat in opinia caselor de pariuri, dar eu nu cred acest lucru si o sa vedeti imediat de ce.
Brechin a marcat in medie pe teren propriu 1.11 goluri si a primit 1.78. De partea cealalta Cove a marcat in medie in deplasare 2.44 goluri si a primit 2.22. Deci nu mi s-ar parea prea ciudat daca gazdele vor reusi sa inscrie.
Eu aleg din nou golurile avand in vedere medie foarte ridicata in cazul ambelor echipe. In toate deplasarile lui Cove s-a marcat cel putin un gol in prima repriza si pe asta mizez si eu.

Brechin – Cove
Pronostic: 1-2 goluri in prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Aparent pare sa fie un duel foarte echilibrat pentru ca se intalnesc 2 formatii ce sunt vecine in clasament si lupta pentru promovare.
Totusi cateva statistici arata ca formatia gazda ar trebui sa se impuna pentru ca a inscris in medie pe teren propriu 1.44 goluri si a incasat 0.67. De partea cealalta Annan a marcat in medie in deplasare 0.89 goluri si a primit 2.44.
Cota pe care o are Cowdenbeath in aceasta confruntare imi permite sa aleg un pariu mai sigur decat 1 solist si anume DNB1.

Cowdenbeath – Annan
Pronostic: DNB 1Cota: 1.74

Click aici pentru a paria acest pronostic
Inca un duel echilibrat in Scotia pentru ca din nou se intalnesc 2 echipe care se lupta pentru promovare in acest sezon si golurile imi fac din nou cu ochiul.
78% din meciurile de acasa ale lui Elgin au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 67% din deplasarile lui Edinburgh.
Elgin a inscris in medie pe teren propriu 2.11 goluri si a primit 1.33, iar oaspetii au marcat in medie in deplasare 1.78 goluri si au incasat 1.67. Mai interesant este faptul ca in cazul ambelor echipe s-a inscris cel putin un gol in repriza secunda in 89% din partide.

Elgin – Edinburgh
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Duel interesant si in National League din Anglia acolo unde Stockport si Boreham Wood sunt in lupta directa pentru locurile de promovare.
Aleg si aici golurile pentru ca in cazul ambelor echipe, 85% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri.
Stockport a inscris in medie pe teren propriu 1.79 goluri si a primit 1.57, iar Boreham Wood a marcat in medie in deplasare 1.46 goluri si a primit 1.15. Mai important este faptul ca in 93% din partidele de pe teren propriu ale lui Stockport s-a marcat cel putin un gol in repriza secunda, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din deplasarile lui Boreham Wood.

Stockport – Boreham Wood
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here